Deacon Reese Phillipe is net 18 geworden en andere dingen die je niet over hem wist

Inhoudsopgave:

Deacon Reese Phillipe is net 18 geworden en andere dingen die je niet over hem wist
Deacon Reese Phillipe is net 18 geworden en andere dingen die je niet over hem wist
Anonim

Deacon Reese Phillippe is de zoon van Reese Witherspoon en Ryan Phillippe. Hoewel het paar een tijdje geleden is gescheiden, blijven ze hun kinderen co-ouderen.

Ondanks het feit dat hij beroemde ouders heeft, heeft Deacon zich grotendeels buiten de schijnwerpers gehouden. Hij heeft echter onlangs de krantenkoppen gehaald toen zijn ouders en familie herenigd werden om zijn 18e verjaardag te vieren. Er zijn nu twee volwassen kinderen in de familie Phillippe, aangezien Deacon de op één na oudste is na zijn zus, Ava Elizabeth Phillippe. Hij heeft ook twee halfbroers en -zussen, een van zijn moeder en een van zijn vader.

Witherspoon vertelde Interview Magazine dat ze "wil huilen" als ze daaraan denkt omdat ze dankbaar is dat haar kinderen in haar leven zijn. Hij lijkt hetzelfde sentiment te delen over zijn beide ouders en toont altijd waardering voor hen op sociale media. Hij treedt langzaam in hun voetsporen.

Behalve dat we onlangs 18 zijn geworden, is hier alles wat we weten over Deacon Reese Phillippe.

8 Geboorte en naam Betekenis

Hij werd geboren als Deacon Reese Phillippe op 23 oktober 2003, waarmee ik vandaag 18 jaar oud ben, in Los Angeles, CA. Zijn middelste naam is ter ere van zijn beroemde moeder en haar familie. Haar echte volledige naam is eigenlijk Laura Jeanne Rsse Witherspoon, maar we weten allemaal dat ze door Reese gaat. En Reese is de meisjesnaam van haar moeder, dus zijn middelste naam heeft een speciale betekenis in het gezin. Hij is ook vernoemd naar de honkballegende en verre verwant van zijn vader, Deacon Phillippe.

7 Zijn broers en zussen

Deacon hoeft niet alleen in de schijnwerpers te staan. Zijn oudere zus, Ava Elizabeth Phillippe, is de oudste dochter van Witherspoon en Phillippe. Hij heeft ook twee halfbroers en -zussen: een broer, Tennessee Toth, van zijn moeder en stiefvader, Jim Toth, en een zus, Kai Knapp, van zijn vader en actrice, Alexis Knapp. Hij lijkt de meeste tijd met Ava en Tennessee door te brengen terwijl ze bij hem wonen.

6 Hij heeft een mooie vriendin

Phillippe kwam in april bij Instagram en hij deed het om een heel leuke reden: om zijn vriendin een gelukkige verjaardag te wensen. Hij postte ook een andere keer in de zomer over haar. Ze leken op een familievakantie te zijn, waar ook hun belangrijke anderen bij waren, en Deacon schreef bij de foto: "Ik heb zoveel geluk."

Van haar Instagram-pagina weten we dat de naam van zijn vriendin Marine Degryse is. Ze is een YouTube-persoonlijkheid. Het stel is in mei een jaar aan het daten geweest en ze onderschrijven de meeste van hun berichten over elkaar met 'Ik hou meer van jou dan van wat dan ook'. Ze vormen een schattig stel en we wensen ze veel liefde en geluk samen. Het is onduidelijk hoe ze elkaar hebben ontmoet, maar waarschijnlijk via school.

5 Volgend jaar afstuderen aan de middelbare school

18 worden heeft zo zijn voordelen. Niet alleen wordt hij als legaal beschouwd in de Verenigde Staten, maar dat betekent ook dat Phillippe in 2022 afstudeert aan de Pacific Palisades Charter High School. Hij studeert ook aan Brentwood Scholl toen hij jonger was, waar hij in de zesde klas met muziekproductie begon.

Zoals iedereen die de middelbare school afrondt, denkt Phillippe aan zijn toekomst. Hij volgde een zomerprogramma aan de Universiteit van Cambridge over Gedragseconomie. Het is onduidelijk of hij naar de universiteit gaat, maar hij heeft een sterke passie voor het produceren van muziek.

4 Muziekcarrière

Hoewel zijn ouders twee grote Hollywood-acteurs zijn, besloot Deacon Phillippe zijn carrièrepad in een andere richting te gaan: muziek, met name het produceren van muziek. Hij heeft al twee nummers uitgebracht, "Long Run", met zang van Nina Nesbitt en "Love for the Summer" met Tiktok-influencer Loren Gray en geschreven door Kelsea Ballerini. Zijn geluid is een mix tussen country en EDM.

Hij produceert momenteel muziek vanuit de kelder van zijn huis in Nashville, TN. "Ik realiseerde me dat muziek maken meer is dan alleen zanger zijn, en dat het vaak de productie is die me iets laat voelen", vertelde hij aan Interview Magazine. "Ik heb een tienerstem, dus ik blijf schrijven en produceren." Als producer draagt hij gewoon de naam Deacon. Hij heeft een beetje geliefhebberd in acteren, grafisch ontwerp en sociale media, maar wil een carrière in de muziek nastreven.

3 Deacon's muzikale invloeden

Twee van mijn favoriete artiesten zijn Johnny Cash en Kanye West, want Johnny Cash is een verhalenverteller, en Kanye West is natuurlijk ook een verhalenverteller, maar ik ben ook echt geïnspireerd door de manier waarop hij buiten de gebaande paden denkt, Phillippe vertelde Billboard afgelopen oktober. Hij vertelde de outlet ook dat hij naar een hele reeks verschillende muziekgenres luistert, waaronder hip-gop, klassieke en vrolijke rock en soul. Hij voegde er ook aan toe dat Marshmello, Nick Mira en Tyga de EDM-kant van zijn muziekproductie beïnvloeden.

2 gaat op avontuur met papa

Deacon woont voornamelijk bij zijn moeder, maar Ryan Phillippe had bezoekrecht. Het lijkt alsof Deacon onlangs 18 is geworden, de leeftijd waarop kinderen als volwassenen worden beschouwd en geen bezoekrecht meer hoeven te gehoorzamen, dat hij veel tijd met zijn vader doorbracht, maar dat vond hij niet erg. Deacon en zijn vader verkenden afgelopen oktober de Joshua Tree Mountain Trail en zagen eruit alsof ze een geweldige tijd hadden! De op elkaar lijkende zoon en vader kregen wat kleine snijwonden aan hun handen, maar hadden al met al een leuke reis.

1 18e verjaardagsviering

Verjaardagen brengen de familie echt samen! Phillippe's ouders vergezelden hem, zijn familie, vriendin en vrienden voor een onvergetelijke 18e verjaardag. Beide ouders plaatsten een eerbetoon aan hem op hun sociale media waarin ze uitten hoe ze niet konden geloven hoe volwassen hij was geworden. Deacon antwoordde op Reese's post met "I love you mama." Cue alle tranen omdat de verjaardagshuldes allemaal zo ontroerend zijn. Nu Deacon 18 is, kan hij zich echt gaan focussen op wat hij met zijn leven wil doen.

Aanbevolen: