10 Beroemdheden die Hollywood verlieten om normale banen te werken

Inhoudsopgave:

10 Beroemdheden die Hollywood verlieten om normale banen te werken
10 Beroemdheden die Hollywood verlieten om normale banen te werken
Anonim

Het groot maken in de entertainmentindustrie is voor velen een ongrijpbare droom. Mensen zijn hun hele leven bezig om zelfs maar een pink teen in de exclusieve deur te krijgen, dus het is een wild concept om te denken dat niet iedereen hun moment in de zon van beroemdheden waardeert. Sommige beroemde gezichten besluiten uiteindelijk dat het leven voor de camera gewoon niets voor hen is.

Deze tien acteurs en actrices hadden een uitgebreide carrière of op zijn minst een geweldige start, maar om de een of andere reden besloten ze dat er meer in het leven was dan alleen lichten, camera's en actie. Ze verlieten de entertainmentbusiness om hun energie elders te kanaliseren. Bekijk deze tien bekende voormalige beroemdheden die Hollywood verlieten om schijnbaar gewone banen te werken.

10 Peter Ostrum besloot dat acteren niets voor hem was

Afbeelding
Afbeelding

Als kind was Peter Ostrum een van de meest bekende gezichten op aarde. Hij speelde in de beroemde film Willy Wonka and the Chocolate Factory uit 1971 als de beminnelijke Charlie Bucket. Na zo'n grote rol, roem en succes, zou je denken dat Charlie goed op weg zou zijn naar een leven vol filmrollen. Het bleek dat Willy Wonka de eerste en enige film van Ostrum was. Hij verliet de lichten, camera's en actie en een carrière in het veterinaire werk, met een focus op grote dieren. We denken nog steeds dat hij had wat nodig was om over te stappen van kindacteur naar succesvolle Hollywood-ster.

9 Jeff Cohen ging een andere route in entertainment

Afbeelding
Afbeelding

Cultklassieker en een favoriete film van zovelen, Goonies, met een jonge Jeff Cohen in de hoofdrol als vrolijke Chunk. Cohen was ongetwijfeld getalenteerd voor de camera, en veel van zijn medespelers hadden een lange en lucratieve carrière in de filmwereld. Cohen besloot dat zijn toekomst in een ander aspect van entertainment lag. Hij werd entertainmentadvocaat en is nu een van de oprichters van Cohen Gardner LLP. Praten over het kennen van de ins en outs van de biz. Hoewel acteren niet langer Cohen's ding is, is de cast van de Goonies onlangs herenigd voor een reünie.

8 Sarah Michelle Gellar doodt vampiers niet meer

Afbeelding
Afbeelding

Sarah Michelle Gellar was een grote actrice die speelde in Buffy the Vampire Slayer en Scooby-Doo. Ze was ook de helft van Hollywood's meest dromerige koppels, aangezien ze trouwde met de even schattige Freddie Prinze Jr. Samen hadden ze over Hollywood kunnen heersen, maar het paar besloot een rustigere weg in te slaan.

Ze verwelkomden samen een paar kinderen, en toen richtte Sarah Michelle haar interesses op het opstarten van haar niet-GGO-kook- en bakbedrijven, wat ons slechts een van haar interesses na Buffy is.

7 Gene Hackman handelt niet meer, maar is nog steeds creatief

Afbeelding
Afbeelding

Acteur Gene Hackman had een lange en lucratieve filmcarrière; krantenkoppen als Bonnie en Clyde, Superman en Unforgiven. De krachtpatser scoorde zelfs een felbegeerde Oscar voor zijn filmbijdragen. Hoewel hij duidelijk een talent had om te transformeren in personages op het scherm, was Hackman even getalenteerd als het ging om pen op papier te zetten. De 88-jarige Hackman woont nu in New Mexico, waar hij in zijn vrije tijd historische romans schrijft.

6 Phoebe Cates maakte een enorme carrièreswitch

Afbeelding
Afbeelding

Actrice Phoebe Cates domineerde de filmscène in de jaren tachtig en verscheen in cult-favoriete films zoals Fast Times at Ridgemont High en Gremlins (wat een paar van de beste films zijn die de jaren tachtig te bieden hadden.) Ze trouwde met een andere bekende acteur, Kevin Klein, en samen begon het getalenteerde stel hun prachtige gezin. Het gezinsleven sprak Cates meer aan dan een leven in Hollywood. Ze koos ervoor om haar kostbare tijd aan haar man en haar kinderen te besteden en begon uiteindelijk haar eigen boetiek in New York City.

5 Ali McGraw: ander levenspad, hetzelfde mooie gezicht

Afbeelding
Afbeelding

Er is veel veranderd tijdens het leven van Ali McGraw, maar één ding is zeker hetzelfde gebleven. Ongeacht waar McGraw haar tijd aan besteedt, ze is nog steeds een opmerkelijk prachtig mens.

Ze sierde ooit het scherm, met in de hoofdrol Love Story. De verbluffende ster verdiende zelfs een nominatie voor een academieprijs. Uiteindelijk volgde McGraw haar ware passies en begon ze te strijden voor dierenrechten en werd ze ook yoga-instructeur.

4 Nikki Blonsky verliet de schijnwerpers

Afbeelding
Afbeelding

Nikki Blonsky blies mensen omver met haar iconische rol in Hairspray uit 2007, naast grote acteurs als John Travolta en Zac Efron. Na die uitvoering slaagde Blonsky er niet in om grote rollen te krijgen, zoals degene die ze had gescoord in Hairspray. Ze verliet de uitgaanswereld helemaal en waagde zich op andere wegen om haar huur te kunnen betalen. Blonsky maakte de eindjes aan elkaar door in een kapsalon te werken en mooie schoenen te verkopen in een luxe schoenenwinkel in New York City. Ze heeft sinds Hairspray geen andere serieuze rol meer gespeeld.

3 Josh Saviano is helemaal volwassen

Afbeelding
Afbeelding

Kinderen van de jaren 80 zullen het gezicht van Josh Saviano niet herkennen van zijn werk aan een populaire televisieserie genaamd The Wonder Years, waarin hij Kevin en Winnie's derde wielvriend speelde. Na zijn tijd als kindsterretje wijdde Saviano zijn leven aan hoger onderwijs, het bijwonen van en afstuderen aan de Yale University. Hij was toen advocaat en verdient nu de kost als ondernemer die kunstenaars helpt met hun zakelijke ideeën en voorstellen.

2 Jack Gleeson verliet het spel

Afbeelding
Afbeelding

Jack Gleeson staarde in de epische HBO-megaserie Game of Thrones als de kwaadaardige koning Joffrey. Op het scherm was hij een schrik en een tiran, maar in het echte leven is de jonge Jack Gleeson lichtjaren verwijderd van de persona van zijn beroemde personage. Gleeson verliet de biz na de finale van GOT (waar we allemaal naar verlangden) en ging de boeken in. Hij stopte met acteren toen hij nog maar eenentwintig jaar oud was en ging twee jaar later naar de universiteit, waar hij naar Trinity College ging.

1 MC Hammer ingeruild in Hammer Pants voor hymnes

Afbeelding
Afbeelding

MC Hammer was een van de meest prominente entertainmentacts van de jaren negentig. Hij danste, hij klopte, en hij liet de wereld kennismaken met een klein ding dat bekend staat als 'Hammer Pants'. Zijn succes met optreden voor de massa duurde niet zo lang als hij had gewild, en uiteindelijk kwam Hammer in moeilijke tijden. Hij slaagde erin zichzelf op te pakken bij zijn Hammer Pants en deed een volledige 180. Tegenwoordig werkt hij in de bediening, mensen begeleiden om elke dag het goede te doen.

Aanbevolen: