15 acteurs die hun tv-shows verlieten voor de finale

Inhoudsopgave:

15 acteurs die hun tv-shows verlieten voor de finale
15 acteurs die hun tv-shows verlieten voor de finale
Anonim

Als een grote acteur besluit een tv-serie te verlaten voordat de serie is opgenomen, v alt de serie vaak uiteen of wordt deze geannuleerd! In sommige gevallen gaat de tv-serie verder zonder de hoofdrolspeler of actrice, maar het is gewoon niet hetzelfde. In sommige tv-series gaat de show prima door zonder bepaalde acteurs die besluiten op hun eigen voorwaarden uit elkaar te gaan.

In sommige gevallen, wanneer een acteur een show verlaat, vertrekken ze op goede voet en zijn ze bereid terug te komen voor seizoensfinales en andere cameo's van vorig seizoen. In andere gevallen verlaten acteurs een show met veel kwaad bloed, ruzie met regisseurs of castmates en andere verknipte dramatiek! Lees verder om meer te weten te komen over vijftien acteurs die hun tv-programma's verlieten voor de finale! Het goede nieuws is dat sommige van deze acteurs besloten terug te komen voor de finales van hun respectievelijke tv-shows.

15 Steve Carell verliet het kantoor om te schitteren in grote films

Steve Carell verliet The Office in seizoen zeven, tot ongenoegen van diehard fans. Hij verscheen in de laatste aflevering voor Dwight en Angela's bruiloft als de beste man van Dwight en het was het beste ooit! Seizoen acht en seizoen negen van de show waren niet zo populair als de seizoenen met Steve Carell.

14 Taylor Momsen verliet Gossip Girl voor haar band The Pretty Reckless

Taylor Momsen speelde de rol van Jenny Humphrey in Gossip Girl. Ze begon als eerstejaarsstudent op de middelbare school en probeerde zich aan te passen aan de rijke en populaire groep meisjes op haar school. Ze verlegde de grenzen van wat acceptabel was in de ogen van haar vader! Taylor Momsen verliet de show om zich te concentreren op haar band, The Pretty Reckless.

13 Nina Dobrev liet vampierdagboeken achter na haar breuk met Ian Somerhalder

Nina Dobrev had een relatie met Ian Somerhalder in de tijd dat ze samen Vampire Diaries aan het filmen waren. Helaas viel hun relatie uit elkaar toen hij begon te daten met een andere actrice genaamd Nikki Reed. Het was waarschijnlijk erg ongemakkelijk voor Nina Dobrev om met haar ex-vriendje op de set de show te filmen. Uiteindelijk verliet ze de show.

12 Christopher Meloni verliet Law & Order: Special Victims Unit

Christopher Meloni besloot Law and Order: Special Victims Unit te verlaten omdat hij niet tot overeenstemming kon komen met de producenten van de show over zijn contract. Uiteindelijk verliet hij de show om andere acteermogelijkheden te zoeken waarvan hij dacht dat ze hem eerlijker zouden betalen.

11 Topher Grace verliet die show uit de jaren 70 voor andere kansen

Toen Topher Grace That '70s Show verliet, werd onthuld dat hij besloot de show na het zevende seizoen te verlaten om zich te concentreren op het spelen in speelfilms. Het gerucht gaat dat hij drama had met zijn castmates aan de kant van de show en dat was zijn echte reden om te vertrekken. Het afgelopen seizoen was niet zo geweldig zonder Eric Foreman!

10 Mischa Barton verliet het OC omdat ze voelde dat het haar tegenhield

Mischa Barton verliet The OC en het was behoorlijk jammer voor de show omdat ze zo'n geweldige toevoeging was. Mischa Barton had het gevoel dat de hoofdrol in The OC haar ervan weerhield haar volledige potentieel te realiseren en daarom schreven de makers van de show de dood van haar personage in seizoen 3.

9 Pamela Anderson verliet Baywatch om het moederschap en andere acteerbanen te verkennen

Na het stoppen met Baywatch zei Pamela Anderson: "De geboorte van mijn zoon, Brandon, heeft mijn geest geopend om veel nieuwe persoonlijke en professionele kansen te verkennen. Ik heb geen verwachtingen om een grote 'filmster' te worden. Ik wil gewoon blijven werken in alle gebieden van de entertainmentbusiness."

8 Katherine Heigl verliet Grey's Anatomy nadat ze over de show praatte

Katherine Heigl verliet Grey's Anatomy nadat de show haar hielp een Primetime Emmy Award te winnen! Ze had niet het gevoel dat de inhoud en het materiaal van Grey's Anatomy de prijsnominatie waard was en dat maakte de makers van de show boos op een ander niveau. Het is gemakkelijk te begrijpen hoe mensen aanstoot namen aan haar opmerkingen.

7 Shannen Doherty verliet Beverly Hills 90210 en was gecharmeerd na drama met haar costars

Shannen Doherty is een actrice die bekend staat om haar drama en ruzie met haar medespelers op een behoorlijk consistent niveau. Ze werd afgeschreven van Beverly Hills 90210 en ze kaatste heel snel terug door mee te doen aan de show Charmed. Ze werd ook snel van die show afgeschreven nadat ze drama had gehad met Alyssa Milano.

6 Chad Michael Murray verliet One Tree Hill met Hilarie Burton

Chad Michael Murray besloot One Tree Hill te verlaten en iedereen was er kapot van! Chad Michael Murray verliet de show na seizoen zes en zijn vrouw op het scherm, gespeeld door Hilarie Burton, besloot de show ook te verlaten. One Tree Hill ging verder zonder Chad Michael Murray en Hilarie Burton, maar het was gewoon nooit meer hetzelfde.

5 Ashton Kutcher verliet die show uit de jaren 70 voor andere acteermogelijkheden

Ashton Kutcher verliet That '70s Show, in de voetsporen van Topher Grace. Ashton Kutcher heeft naar verluidt besloten de show te verlaten om andere acteermogelijkheden te verkennen. Ashton Kutcher keerde terug voor de finale van de show, maar hij ontbrak grotendeels na seizoen acht, aflevering vier.

4 Zach Braff links Scrubs op goede voorwaarden

Zach Braff besloot Scrubs te verlaten en vertrok voor het einde van seizoen negen. Hij vertrok niet met harde gevoelens volgens zijn interview met Time, waar hij zei: "Ik zal zeker in een of andere hoedanigheid deelnemen, of het nu gaat om regisseren of het doen van een paar afleveringen hier en daar." Scrubs zouden onmiddellijk worden geannuleerd na het einde van seizoen negen.

3 Lauren Cohan verliet The Walking Dead om te schitteren in een gelukkiger tv-programma

Lauren Cohan verliet The Walking Dead na seizoen negen. Ze werd gecast in een ABC-serie genaamd Whiskey Cavalier en vond dat het beter bij haar paste omdat ze "komedie en gelukkiger tarief wilde verkennen" in plaats van een show als The Walking Dead, hoe donker het ook is. Helemaal begrijpelijk.

2 Jennifer Morrison verliet Once Upon A Time om regisseren voort te zetten

Jennifer Morrison is een geweldige actrice die we kennen uit haar tijd vanaf Once Upon a Time. Het is een beetje gek dat ze als hoofdrolspeelster van de show besloot om weg te lopen! Ze bleef zes seizoenen bij een show, maar besloot dat ze wilde gaan regisseren in plaats van acteren.

1 Rashida Jones verliet parken en recreatie voor een andere rol

Toen Rashida Jones Parks and Recreation verliet, trouwde haar personage in de show en werd ze zwanger, dus het was gemakkelijk om haar personage van de show te laten afschrijven door haar naar een andere fase van haar leven en naar een merk te laten gaan nieuwe stad. Het is jammer dat we in de laatste seizoenen niet meer van haar in de show hebben gezien.

Aanbevolen: