De echte reden waarom bonen van zelfs Stevens Hollywood verlieten

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom bonen van zelfs Stevens Hollywood verlieten
De echte reden waarom bonen van zelfs Stevens Hollywood verlieten
Anonim

Het Disney Channel is al tientallen jaren een succesvol netwerk en heeft plaatsgemaakt voor de opkomst van vele populaire sterren en hitshows. Het is misschien moeilijk te geloven, maar dit netwerk hielp sterren als Britney Spears op weg en was verantwoordelijk voor shows die het spel veranderden.

Tot op heden is Even Stevens een van de beste shows van het netwerk. Beans is een klassiek personage uit de sitcom, en hoewel hij bijna werd gespeeld door een andere ster, kreeg Steven Anthony Lawrence het optreden.

Het is alweer een tijdje geleden dat Lawrence een plons in de industrie had gemaakt, dus laten we eens kijken wat de voormalige Disney Channel-ster heeft uitgespookt.

'Zelfs Stevens' was een klassieke Disney Channel-show

In de jaren 2000 was Disney Channel gloeiend heet met originele aanbiedingen die klassieke hits werden. Zelfs Stevens blijft niet alleen een van de beste shows van die tijd, maar ook een van de beste shows aller tijden van het netwerk.

Met Shia LaBeouf, Christy Carlson Romano en een getalenteerde cast, was Even Stevens een hilarische sitcom voor het gezin, gericht op de twee jongere kinderen, terwijl ze zich een weg baanden door het leven in Sacramento, Californië.

Het duurde niet lang voordat de show een hit werd en fans genoten van elke seconde. Het had geen gebrek aan hilarische stukjes, aanhalingstekens en zelfs enkele dope liedjes. Vraag het maar aan de meeste millennials, en ze kunnen je vertellen wanneer we naar de maan gingen, en dat is allemaal te danken aan Ren Stevens.

Uiteindelijk bereikte de show zijn einde na 3 seizoenen en 65 afleveringen. Een korte run, maar het liet een blijvende erfenis na.

Zoals we eerder vermeldden, had de show een geweldige cast, en dit omvat een jonge ster die tot op de dag van vandaag herkenbaar is.

Steven Anthony Lawrence speelde bonen

De jonge Steven Anthony Lawrence had wat acteercredits verdiend voordat hij zijn rol in Even Stevens belandde, wat hem zeker hielp tijdens dat auditieproces. Hij gebruikte zelfs een slimme tactiek om het optreden te krijgen.

Toen hij zich openstelde voor Vice, vertelde de acteur hoe hij de rol in de show kreeg.

"Ik had een schtick toen ik een kind was: ik vertelde altijd een grap aan het einde van een auditie," zei Lawrence. "Dus ik vertelde de producer van Even Stevens een grap, en toen ik de zijkanten kreeg voor de volgende callback, werd mijn grap in het script geschreven. Ik ga, Oh God, ik hoop dat ik de rol krijg, want het gaat worden ongemakkelijk als mijn grap hier in zit en ik niet, "zei hij.

Hoewel hij in het begin slechts een terugkerend personage was, werd Beans prominenter in de show. Om het voor elkaar te krijgen, bracht Lawrence tijd door met de mensen achter de schermen in de hoop zijn kansen om te blijven hangen te vergroten.

"Ik zou gewoon in de volgende aflevering en de volgende aflevering worden geschreven. Ik ging een beetje met ze om, zodat ze wisten wie ik was, en misschien, hopelijk, er weer in komen, "hij zei.

Beans hebben uiteindelijk een blijvende indruk achtergelaten op fans van de show. Lawrence zelf werd geen grote artiest zoals Shia LaBeaouf, maar dit betekent niet dat het leven saai is sinds zijn Disney Channel-dagen.

Wat hij heeft gedaan

Dus, wat is Steven Andrew Lawrence in vredesnaam aan het doen sinds de show? Nou, hij heeft zijn handen vol gehad.

Hij zei tegen Vice dat hij het bedrijf achter zich liet. Hoewel hij rollen had na Even Stevens, liet de afnemende gezondheid van familieleden weinig tijd over om auditie te doen, waardoor zijn carrière een kers op de taart was.

"Je bent een verzorger, je moet er zijn om luiers te verschonen. En dat kun je niet doen als je audities doet. Dat is fysiek onmogelijk. Het zou gewoon niet werken, " zei hij.

Lawrence ging jaren terug viraal nadat hij met een kerstman in een winkelcentrum had gewerkt, maar kwam erachter dat dit meer een eerbetoon was aan zijn vader.

"Papa was echt dol op Kerstmis. Hij was een grote Clark Griswold-man. Dus dit was een beetje mijn manier om me dicht bij hem te voelen tijdens de vakantie en iets leuks voor mensen te doen", onthulde hij.

De voormalige Disney Channel-ster had ook zin om een acteerstudio te openen en verklaarde dat hij jongeren virtuele acteerlessen geeft.

Buiten dit is Lawrence co-host van een podcast op YouTube, en hij werkt ook aan Cameo.

Steven Anthony Lawrence zal altijd herinnerd worden voor het spelen van Beans, en het zou geweldig zijn voor hem om zijn dromen te verwezenlijken om een acteerstudio te openen om de volgende generatie jonge sterren te helpen ontwikkelen.

Aanbevolen: