8 Beroemdheden die hun normale baan behielden nadat ze het groot hadden gemaakt

Inhoudsopgave:

8 Beroemdheden die hun normale baan behielden nadat ze het groot hadden gemaakt
8 Beroemdheden die hun normale baan behielden nadat ze het groot hadden gemaakt
Anonim

Ondanks de roem en populariteit die gepaard gaat met de status van beroemdheid, begrijpen sommige acteurs dat de achtbaan van Hollywood net zo snel kan dalen als hij opkomt. Hoewel er mensen zijn die zich storten op het vinden van de op één na beste rol om die felbegeerde sterrenstatus te behouden, zijn sommigen net zo blij om hun verbinding met het leven te behouden voor de grote tijd, het behouden van die gewone banen die de rest van de wereld dag in en uit doet. dagje uit. Of het nu voor veiligheid, plezier of gewoon om een gevoel van normaliteit in de wereld te behouden, deze acht beroemdheden met plezier hun reguliere baan behouden, zelfs nadat ze het groot hadden getroffen.

8 Kevin Jonas ging door met bouwen

Kevin Jonas is het beste bekend van een kleine band genaamd de Jonas Brothers, maar maakte grote successen als gitarist naast de broers Nick en Joe Jonas. Hoewel het trio sindsdien herenigd is, was er een periode waarin de drie hun eigen weg gingen om naar het sterrendom te zoeken. Terwijl Kevin zijn aandacht richtte op zijn vrouw, Danielle, en twee dochters, toonde de ster ook interesse in loonwerk. In feite leidt hij sinds 2014 zijn eigen bedrijf samen met partner Bill Werner, waarbij hij zich voornamelijk richt op luxe huisvesting.

7 Steven Seagal stapte op met de wet

Na een geschiedenis van constante actiefilms, is het geen wonder dat acteur Steven Seagal besloot zijn aandacht te richten op het worden van politieagent. De realityshow van de acteur Steven Seagal: Lawman volgde zijn opleiding en afstuderen aan een politieacademie. Hoewel sommigen de legitimiteit van de training in twijfel hebben getrokken en beweren dat de titel meer ere lijkt dan wat dan ook, dient hij nog steeds als reserve plaatsvervangend sheriff in Jefferson Parish, Louisiana.

6 Matthew McConaughey maakte pers voor hoogleraarschap

Matthew McConaughey maakte furore in 2019 toen hij zich aansloot bij de faculteit van de Universiteit van Texas als Professor of Practice voor Moody College. McConaughey werkte bij de afdeling Radio-Televisie-Film en nam de leiding op zich van het leiden van de filmproductieklasse Script to Screen en ontwikkelde een curriculum met zijn persoonlijke ervaringen om de syllabus te begeleiden.

5 Nick Offerman bouwde een reputatie op

Een gewone man uit de Renaissance, het lijkt erop dat Nick Offerman hem niet laat verteren door de wereld van Hollywood. Voorafgaand aan zijn hit, Parks and Rec, werkte Offerman als meestertimmerman. Sinds hij een begrip is geworden, is hij standvastig gebleven in zijn werk, niet alleen op het scherm, maar ook in de botenbouw en zijn bedrijf als houtbewerker. Offerman is zelfs zo gepassioneerd dat hij niet alleen meerdere boeken over houtbewerking heeft geschreven, maar dat hij en Amy Poehler samen de ultieme knutselwedstrijd hebben gecreëerd.

4 Jeremy Renner draaide de situatie om

Marvel-ster Jeremy Renner blijft indruk maken op zijn fans door zijn veelzijdigheid in beroepen. Naast zingen en acteren verstaat de Hawkeye-acteur ook het makelaarsspel. Renner gaat de strijd aan met de verkoop van huizen door middel van zijn flipping-onderneming en vindt veel plezier in het vuile werk van het opknappen van huizen. Na meer dan 20 luxe huizen te hebben omgedraaid, houdt de actiester van het detailwerk bij het renoveren en opnieuw uitvinden van een ruimte voor het plezier van anderen.

3 Ashton Kutcher mikt op winnen

Een hitshow en vervolgfilms waren lang niet genoeg om Ashton Kutcher tevreden te houden. Aan het eind van de jaren 2000 begon deze sterberoemdheid zijn droom te volgen en te werken als voetbalcoach op de middelbare school. Vader van drie dochters die niet in de rij stonden om aan een sport deel te nemen, ontdekte Kutcher dat het werken als assistent-coach hem in staat stelde zijn liefde voor de sport te volgen en een stabiel schema voor zijn dagelijkse routine te bieden. Hij interviewde zoals iedereen, toonde toewijding bij elke training en liet die sterrenstatus achter zich.

2 Philip Glass speelde het op als loodgieter

Hoewel niet de meest bekende naam op deze lijst, staat componist Philip Glass bovenaan deze lijst vanwege zijn verscheidenheid aan klusjes die hij door de jaren heen heeft onderhouden. Glass is vooral bekend van zijn werk aan Candyman, Dracula en The Truman Show, maar hij heeft niet toegestaan dat hij beroemd werd. In feite zette het muzikale genie zijn werk als taxichauffeur en loodgieter voort en weigerde enige roem hem van zijn eerlijke werk te laten weerhouden. Hoewel hij tijdens het werk fans tegenkwam, bleef hij gefocust en liet hij zijn vaardigheden het werk doen.

1 Andy Buckley bleef tellen

The Office is misschien traag begonnen, maar in het tweede seizoen ging het razendsnel en de acteurs bliezen schijnbaar van de ene op de andere dag op. Ondanks het plotselinge sterrendom vertrouwde acteur Andy Buckley, die verscheen als David Wallace, niet helemaal dat de droom zou duren. Voordat hij de rol voor de succesvolle sitcom kreeg, werkte hij als financieel adviseur/effectenmakelaar en zelfs nadat hij was gecast, bleef hij werken. Buckley filmde zijn Office-scènes buiten kantooruren of tijdens zijn lunchpauze om ervoor te zorgen dat het zijn werkdag op zijn eigenlijke kantoor niet zou verstoren. Beide banen waren enthousiast over de dubbele functies en hij blijft zowel acteren als financieel bijbenen vanwege zijn passie voor beide.

Aanbevolen: