Alles wat we weten over de nieuwe baby van Leighton Meester en Adam Brody

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de nieuwe baby van Leighton Meester en Adam Brody
Alles wat we weten over de nieuwe baby van Leighton Meester en Adam Brody
Anonim

Beroemdheden Leighton Meester en Adam Brody zijn sinds 2013 samen en in september verwelkomden ze hun tweede kind. Het paar heeft veel dingen gemeen, en de belangrijkste daarvan is dat ze niet graag over hun persoonlijke leven praten. In april ontdekten de fans dat de Gossip Girl-ster zwanger was, maar de acteurs deelden bijna geen informatie over hun nieuwe baby.

Het is mogelijk om iets over de baby aan te nemen op basis van hoe ze over hun eerste dochter praten, en het beschermen van hun privacy is hun prioriteit. Maar ze vinden het heerlijk om ouders te zijn, en het lijkt erop dat ze het geweldig doen! Hier is alles wat we tot nu toe weten.

10 De jongen is hun tweede kind

Leighton Meester en Adam Brody zijn geen onbekenden in het ouderschap. Het echtpaar verwelkomde hun eerste dochter, Arlo Day Brody, in 2015, en de ervaring veranderde hun leven, zoals we in sommige interviews konden zien. Dit jaar werd Arlo officieel de oudere zus.

Hoewel het paar uiterst discreet is over hun persoonlijke leven, is het mogelijk om je voor te stellen hoe ze zullen omgaan met de nieuwe baby en het openbare leven, gebaseerd op wat fans de afgelopen vijf jaar met Arlo hebben gezien.

9 Het koppel hield de zwangerschap bijna geheim

Leighton Meester en Adam Brody hebben geen officiële verklaring afgelegd over hun nieuwe baby. De actrice werd betrapt door paparazzi toen ze met haar familie op straat liep, en ze had een onmiskenbare babybuil.

Het was moeilijk om precies te zeggen hoe lang ze zwanger was. De laatste keer dat de fans de actrice daarvoor zagen, was in januari, en er waren geen duidelijke tekenen van zwangerschap.

8 Ze gaven geen details na de foto's

Na de foto's bleven Leighton Meester en Adam Brody stil. Ze bevestigden de zwangerschap niet of gaven geen details zoals wanneer de baby zou worden geboren, het geslacht en hoe ze zich voelden. Het is geen verrassing, aangezien ze soortgelijke beslissingen namen toen ze hun eerste kind verwachtten, maar fans zouden graag willen weten hoe Arlo het vond om een grote zus te worden.

Na de foto's die in april zijn vrijgegeven, hebben de fans de actrice niet meer in het openbaar gezien, maar ze deed mee aan een aantal Instagram Lives.

7 Ze reageerde op een pestkop tijdens de zwangerschap

Het koppel besloot niet over de zwangerschap te praten, maar dat betekent niet dat ze niet zouden reageren op gemene opmerkingen. In april voegde Leighton Meester zich bij haar mede-sterren alleenstaande ouders in een Instagram Live over de film en willekeurige onderwerpen. Tijdens het gesprek kreeg de ster een onbeleefde opmerking en ze hield zich niet in. "Iemand heeft me net verteld dat ik dik ben geworden. Dat is echt leuk, "zei ze.

Natuurlijk reageerden haar mede-sterren ook op de gemene opmerking, maar ze gingen gewoon snel verder en begonnen over andere dingen te praten.

6 Leighton Meester bracht het grootste deel van haar zwangerschap thuis door

Leighton Meester maakte haar laatste publieke optreden in april, en daarna lijkt het erop dat de actrice het grootste deel van haar tijd thuis doorbracht. Tijdens de Instagram Live with the Single Parents co-stars zei de actrice dat ze haar verjaardag zelfs thuis vierde. "Ik kreeg een Pesach-borst en kugel en kokosmacarons en heel veel soep. Ik had ook een cake, een driegranencake met chocolade. Ik at het allemaal op, het hele ding. Het was beter dan mijn ontbijtgranen. Het was heel goed en geweldig, "zei ze.

Het lijkt erop dat het een tijdje zal duren voordat we de Gossip Girl-ster en haar baby in het openbaar zien.

5 De baby werd geboren in september

Adam Brody bevestigde dat hun tweede kind werd geboren in de Twitch-show The Fun Time Boys Game Night Spectacular in september. Toen iemand opmerkte dat hij weer vader werd, was hij oprecht blij toen hij antwoordde: "Ik heb een nieuw kind. Ik heb een jongen en hij is een droom. Hij is een droomjongen", zei hij.

Leighton Meester heeft tot nu toe geen commentaar gegeven op de geboorte van haar nieuwe kind. Er is geen andere informatie over het nieuwe gezinslid.

4 We verwachten geen foto's

De ouders besloten om de nieuwe baby uit de schijnwerpers te houden, net als bij Arlo. Ze zeiden niet wanneer de jongen werd geboren, hebben de naam niet onthuld en natuurlijk hebben ze nog geen foto van hem gedeeld.

Fans verwachten niet dat het paar het doet. Toen Arlo werd geboren, zagen ze bijna een jaar later pas een foto, toen een paparazzi hen betrapte. Het meisje is vijf jaar oud en de ouders delen nooit foto's van het meisje met het publiek, en er zijn maar weinig foto's van haar.

3 Ze zijn trotse ouders

Beide ouders zijn discreet als het om hun gezin gaat, maar soms geeft Leighton Meester een glimp van het moederschap, en daar is ze blij mee. De actrice zei: "Ik praat niet veel over Arlo. Ik ben erg trots op dat deel van mijn leven", zei ze.

In een zeldzaam moment zei de acteur dat vader worden het beste was in zijn leven. "Ze is het ding waar ik het meest trots op ben en geeft me de meeste vreugde. Ze is gewoon zo geweldig", zei hij. We zijn er zeker van dat de nieuwe baby dit gevoel bij beide ouders zal versterken.

2 De moeilijkste baan ter wereld

Tijdens een interview zei Meester dat moeder zijn de meest uitdagende baan ter wereld is. "Eén ding dat ik als ouder ben gaan leren, is dat je een stapje terug moet doen en je kind een beetje moet laten worstelen - laat ze vallen op de speelplaats. Het is de manier waarop ze gaan leren", zei de actrice.

Het lijkt erop dat Arlo's moeder haar veel heeft geleerd, en ze zal ook een geweldige moeder zijn voor haar nieuwe zoon.

1 Het gezin blijft onopvallend

Zoals we kunnen zien, zullen Leighton Meester en Adam Brody onopvallend blijven en niet veel informatie over de baby delen. Het is onwaarschijnlijk dat ze binnenkort een familiefoto op sociale media zullen plaatsen.

Over een paar maanden zullen fans waarschijnlijk de naam van de baby ontdekken en een foto zien die is gemaakt door een paparazzi. Maar de ouders zullen nauwelijks meer details delen.

Aanbevolen: