Wat is Mount Westmore? Hier is alles wat we weten over de nieuwe rap-supergroep

Inhoudsopgave:

Wat is Mount Westmore? Hier is alles wat we weten over de nieuwe rap-supergroep
Wat is Mount Westmore? Hier is alles wat we weten over de nieuwe rap-supergroep
Anonim

Wanneer er een gesprek van een miljoen dollar plaatsvindt over wie de GOAT's (grootste aller tijden) in hiphop zijn of wanneer het OG-tijdperk van het genre aanbreekt, vallen alle verdachten meestal in de rappers uit de jaren '90 of begin jaren 2000. Dit wil niet zeggen dat er op dit moment geen productieve songwriters in de rapgame zijn, maar er is altijd iets aan de "oude tijden" dat de sfeer beter inkapselt dan wat het genre tegenwoordig is geworden. Het is precies hetzelfde als het oude cliché dat luidt: "ze maken ze niet meer zoals vroeger."

Dat is precies wat Snoop Dogg, Ice Cube, Too Short en E-40 op tafel proberen te brengen met "Mt. Westmore" als ze de laatste fase van hun carrière ingaan. De nieuwste rap-supergroep, die bestaat uit enkele van de beste rappers aan de westkust, werd opgericht in 2020. Terwijl de groep zich opmaakt om hun debuutalbum uit te brengen, hier is alles we weten ervan.

6 Mount Westmore bestaat uit verschillende West Coast-rapsterren

Zoals hierboven vermeld, is Mount Westmore een supergroep van vele West Coast-supersterren uit het verleden: Ice Cube, Snoop Dogg, E40 en Too Short. Ze waren destijds prominente figuren van het genre: Snoop was een van de ultieme artiesten van Death Row tijdens de bloei van het label, Cube maakte zijn sporen als soloartiest nadat hij NWA abrupt verliet, E-40 heeft ongeveer 25 albums in zijn discografie, en Too Short had in het verleden met een aantal hiphopgrootheden gewerkt. Volgens hun filosofieën van de groep willen de rapveteranen, zoals ze aan The New York Times onthulden, "rondhangen met de jongeren of je terugbrengen naar het geheugen."

5 Deze samenwerking was helemaal terug in de jaren 90

Gesprekken over deze supergroep zijn terug te voeren tot de jaren negentig. Destijds hadden leden E-40 en Too Short talloze keren gewerkt aan verschillende gezamenlijke nummers. Het duurde echter tot 2012 voordat het duo hun joint ventures aan de wereld introduceerde: History: Mob Music and Function Music, uitgebracht via Heavy on the Grind Entertainment en EMI.

4 Eminem & Dr. Dre zullen naar verluidt op het album verschijnen

Mt. Westmore heeft een diepe wortel in hiphop, dus het is alleen maar logisch om wat gekke functies te verwachten voor het aankomende album. Eminem en Dr. Dre zijn twee van de grootste namen in de hiphop die naar verluidt hun cameo zullen maken op het debuutalbum van Mount Westmore. In een recent interview onthulde Snoop dat de joint van Eminem de titel "From Detroit to The LBC" zal krijgen, een opmerkelijke knipoog naar Snoops geboorteplaats in Long Beach.

3 De eerste single van de groep werd dit jaar uitgebracht

Tot dit schrijven, Mt. Westmore heeft een single uitgebracht om de buzz van hun aankomende album aan te wakkeren. Vorig jaar gaf het collectief een live optreden van hun single "Big Subwoofer" voorafgaand aan de Triller Fight Club tussen Jake Paul en Ben Askren. Het springerige feestlied met dreunende beats zelf werd officieel uitgebracht in oktober 2021 samen met de bijbehorende videoclip.

2 Het album wordt in 2022 uitgebracht

Het goede nieuws is dat het niet lang meer duurt voordat we een sonische smaak krijgen van Mount Westmore. De supergroep kijkt naar het venster van 2022 voor hun debuutalbum, hoewel geen van de leden de exacte releasedatum heeft bevestigd.

"We springen op deze oproepen terwijl we praten over 'ik heb een beat. Rap op deze beat. Stuur me een beat.' We waren aan het fen, stuurden gewoon beats naar elkaar, en het Uiteindelijk werden het 25 fing songs', zei Short tijdens een interview over het creatieve proces van het album. "We zijn geen supergroep, we zijn een LLC. Dat is wat het is", voegde hij eraan toe.

1 Bovendien heeft Snoop Dogg zijn relatie met Eminem nieuw leven ingeblazen

Het is echter vermeldenswaard dat Eminem bijna niet op het album te zien was. De Rap God had een rotsachtige patch met oude vriend Snoop Dogg nadat de laatste een schot op Em had genomen en zei dat hij "kan leven" zonder Em's muziek. De muziek om vermoord te worden door rapper vatte het op als respectloos en riep later Snoop uit in Zeus: "Ik ben eraan gewend dat mensen me kloppen / maar gewoon niet in mijn kamp … Het laatste wat ik nodig heb, is dat Snoop me achtervolgt."

Gelukkig hebben beide partijen hun verschillen opzij gezet en hun relatie achter de deur nieuw leven ingeblazen. Naast zijn cameo in het aankomende album van Mount Westmore, maakt Em zich ook op om op te treden op het podium van de Super Bowl Halftime Show in 2022, samen met Snoop, Dr. Dre, Kendrick Lamar en Mary J. Blige.

Aanbevolen: