Wat is 'The Love Trap'? Alles wat we weten over virale nieuwe datingshows

Inhoudsopgave:

Wat is 'The Love Trap'? Alles wat we weten over virale nieuwe datingshows
Wat is 'The Love Trap'? Alles wat we weten over virale nieuwe datingshows
Anonim

Datingshows zijn op dit moment een rage. Ze zijn al een tijdje bezig met shows als The Dating Game, The Bachlor/ette-franchise, Love Island en meer die momenteel op tv worden uitgezonden.

Nu is er een nieuwe datingshow om naar uit te kijken, genaamd The Love Trap. Het is momenteel populair op sociale media en om een zeer interessante reden waar we later op zullen terugkomen. In het verleden hadden shows als Beauty And The Geek, Naked And Afraid en Dating In the Dark allemaal verrassende wendingen waardoor fans geïnteresseerd bleven, maar deze lijkt gewoon een beetje wreed.

De realityshow wordt momenteel uitgezonden in Groot-Brittannië op Channel 4, maar heeft de aandacht getrokken van mensen over de hele wereld.

Dus, wat is The Love Trap? Waarom zijn mensen er zo in geïnteresseerd? Hier is alles wat we weten over de nieuwe virale datingshow.

7 Het uitgangspunt van 'The Love Trap'

Net als veel andere dating-realityshows, heeft The Love Trap één vrijgezel die liefde probeert te vinden tussen 12 vrouwen. Klinkt bekend en makkelijk genoeg, toch? Er zijn echter enkele wendingen die het pad van de vrijgezel naar liefde doen ontsporen. Komiek en presentator Joel Dommett gastheren. Aan het einde van elke aflevering wordt op een zeer ongebruikelijke manier één deelnemer geëlimineerd. De serie van zeven afleveringen werd gefilmd in "West-Midlands herenhuis, The Location House, een 19e-eeuws monumentaal herenhuis, gevestigd in het dorp Knowle", aldus Bustle.

6 De Twist

Hoewel The Love Trap op elke andere datingshow lijkt, heeft het zeker een paar wendingen die de kaken van de kijkers op de grond houden. Het grootste waar fans het over hebben, is dat wanneer de deelnemers worden geëlimineerd, ze letterlijk vast komen te zitten. De vrouwen vallen door een valluik en zijn uit de competitie, ze strijden niet langer om zijn liefde.

5 De andere draai in 'The Love Trap'

Dit is iets dat waarschijnlijk nog nooit eerder is gedaan. De vrijgezel denkt 12 vrouwen te ontmoeten die strijden om zijn liefde, maar in werkelijkheid hebben zes van hen al een relatie. Als de laatst overgebleven vrouw een relatie heeft, krijgen ze een geldprijs. Als ze nog niet verliefd zijn en als laatste overblijven, kunnen ze een date of meer winnen met de vrijgezel.

4 De vrijgezel

De man die strijdt om liefde in de show, is misschien bekend bij fans van realityshows / datingshows. David Birtwistle is de vrijgezel die dit seizoen meedoet en is niet nieuw in deze datingscene. Birtwistle was een deelnemer aan de Netflix-datingshow Too Hot To Handle, waarin een groep singles het paradijs bezoekt om elkaar te ontmoeten en zich te mengen, maar ook geen seksuele activiteit aan te gaan om kans te maken op $ 100.000.

Birtwistle, 31, is een personal trainer die tijdens de vorige show geen liefde vond, maar wel de finale haalde. Na het verlaten van Too Hot To Handle werd de trainer een ambassadeur voor Nike Training en lanceerde hij ook zijn eigen online fitnesscoachingbedrijf genaamd Endeavour Life.

3 De gastheer van 'The Love Trap'

Joel Dommett host de show. Voor degenen die niet weten wie hij is, Dommett is een 36-jarige komiek, acteur, auteur en tv-presentator uit Engeland. Hij staat bekend om zijn hostingtaken bij The Masked Singer UK en zijn rollen in onder andere Live In Chelsea, Impractical Jokers UK en I'm A Celebrity… Get Me Out Of Here!. Dommett is sinds 2019 getrouwd met Hannah Cooper-Dommett. Hij zou in het voorjaar van 2022 op stand-uptournee gaan, als de beperkingen het toelaten.

2 Wanneer wordt 'The Love Trap' uitgezonden?

De datingshow heeft al drie afleveringen in première gebracht, de eerste op 21 oktober, met elke woensdag om 21.00 uur London Time op Channel 4. Het is nog niet beschikbaar om te bekijken in de VS, maar aangezien de show een brede erkenning heeft gekregen, lijdt het geen twijfel dat de show binnenkort naar Amerika zal verhuizen. De serie is slechts voor zeven afleveringen besteld en het is onduidelijk of deze voor een seizoen twee zal terugkeren.

1 Wat mensen zeggen

Het bizarre concept van de show heeft zeker fans die erover praten. Sommige mensen vinden het denigrerend tegenover vrouwen, terwijl anderen verslaafd zijn aan het kijken en ronduit lachen om de eliminaties. Fans zeggen ook dat de datums verschrikkelijk zijn. Anderen zeggen dat Birtwistle geen liefde wil vinden. Hij doet het alleen voor de roem en het geld. @Sweetwoo wil weten wat de vrouwelijke partners ervan vinden dat ze alleen voor geld naar de show gaan.

De meest populaire mening online is dat The Love Trap het Squid Game van datingshows is.

Aanbevolen: