Alle beroemde exen van Taylor Swift, gerangschikt op hoeveel fans van ze samen hielden

Inhoudsopgave:

Alle beroemde exen van Taylor Swift, gerangschikt op hoeveel fans van ze samen hielden
Alle beroemde exen van Taylor Swift, gerangschikt op hoeveel fans van ze samen hielden
Anonim

Taylor Swift staat bekend om het schrijven van ongelooflijke liefdesliedjes, maar dat komt ook door harten te breken en namen te nemen. Deze jonge, getalenteerde en mooie beroemdheid trekt zeker de aandacht in Hollywood, dus het is alleen maar logisch dat ze zich bezighoudt met de datingscene. Natuurlijk vond ze de 'one' pas onlangs, en fans zijn ervan overtuigd dat Joe Alwyn hier is om te blijven.

T-Swift is echter verbonden met enkele van de meest populaire beroemdheden die er zijn, en fans waren absoluut halsoverkop verliefd op veel van deze beroemde en schattige koppels. Dus het is tijd om het voor eens en voor altijd te regelen - hier zijn 10 van Taylor Swift's beroemde exen, gerangschikt op hoeveel fans ze helemaal aanbaden.

Bijgewerkt op 21 januari 2022: De mening van fans is lastig vast te stellen, niet in de laatste plaats omdat de mening van fans met de tijd verandert. In 2008 konden Taylor Swift-fans bijvoorbeeld Joe Jonas niet uitstaan nadat hij het naar verluidt met haar had uitgemaakt in een voicemail van 27 seconden. Maar tegenwoordig hebben de twee zich verzoend en zijn ze nu goede vrienden - en de fans zijn er dol op. Aan de andere kant, terwijl fans ooit verliefd waren op Taylor Swift en Jake Gyllenhaal, is dat nauwelijks meer het geval. De tekst van "All Too Well" en verschillende andere nummers op Red schilderen Gyllenhaal in een behoorlijk negatief daglicht, en Taylor Swift-fans zijn niet zo blij met hoe de Donnie Darko-acteur de geliefde popkoningin behandelde. Taylor Swift is nu al meer dan vijf jaar aan het daten met acteur Joe Alwyn, en haar fans keuren de relatie zeker goed. Sommigen denken zelfs dat de twee zich in januari 2022 verloofden, maar dat v alt nog te bezien.

9 John Mayer

Deze twee zangers waren maar een paar maanden samen, van december 2009 tot februari 2010. De twee werkten samen aan het nummer "Half of My Heart", en gingen toen kort daarna uit. Swift was pas 19 en hield zich niet in toen ze het nummer "Dear John" uitbracht, met teksten als: "Dear John, I see it all, now it was wrong / Don't you think nineteen is too young / Om gespeeld te worden door je duistere verdraaide spelletjes, toen ik zo van je hield?"

Mayer en Swift hebben nooit echt geklikt voor fans, en hun plakkerige breuk liet zeker een zure smaak achter in zowat ieders mond. Deze beroemde ex zorgde voor een goed nummer, maar daar bleef het bij.

8 Lucas Till

Deze jonge hartenbreker speelde tegenover Swift in haar beroemde videoclip, "You Belong With Me". Ze gingen daarna kort uit in 2009 maar stopten ermee toen ze besloten dat ze beter waren als vrienden.

Till werd geciteerd en zei dat ze goede vrienden zijn, en dat is de enige reden waarom het niet lukte. Deze videoclip doet nog steeds ieders hart smelten, en ze waren absoluut schattig samen - maar fans waren nooit te gehecht aan dit stel en lijken ze als vrienden te accepteren.

7 Conor Kennedy

Swift was in 2012 gebonden aan de kleinzoon van Robert F. Kennedy, waar ze de hele zomer verkering hadden. De twee brachten veel tijd samen door in Massachusetts, maar blijkbaar was de familie Kennedy niet enthousiast over de relatie.

Het nummer "Begin Again" gaat blijkbaar over hun zomerliefde, en het is gewoon best cool dat Swift met iemand van de Kennedy-familie is uitgegaan. Ze zullen zeker herinnerd worden, maar hij is niet een van de favoriete fans aller tijden.

6 Calvin Harris

Deze twee gingen iets meer dan een jaar met elkaar uit, wat het destijds de langste relatie van Swift maakte. Deze Schotse DJ ontmoette Swift bij de Elle Style Awards in 2015 en het klikte meteen.

De breuk leek wederzijds, maar het werd vrij snel zuur nadat Swift verder ging. Er werd onthuld dat Swift Harris' nieuwe hit, "This Is What You Came For" daadwerkelijk schreef, en hij was niet al te blij met de onthulling. Om deze redenen waren fans vrij snel over de relatie heen.

5 Joe Jonas

Deze twee dateerden een paar maanden geleden in 2008, toen zowel deze beroemde als opkomende artiesten nog maar jonge volwassenen waren. Hun affaire is letterlijk nooit gestorven sinds fans graag herinneringen ophalen aan hun rotsachtige einde en cringy interviews.

Natuurlijk is niemand er een betere sport over dan Swift en Jonas zelf, en eerlijk gezegd is het best grappig om erop terug te kijken. In 2008 verloren fans zichzelf over deze twee, maar tegenwoordig zijn fans blij om te zien dat ze vrienden zijn.

4 Taylor Lautner

Deze twee beroemde celebs gingen eind 2009 een paar maanden met elkaar uit, nadat ze een stel speelden in de romantische komedie Valentijnsdag. Fans waren veel te enthousiast dat ze dezelfde naam deelden, en Lautner en Swift waren toen allebei super populair.

Het gerucht gaat dat "Back To December" over de Twilight-ster gaat. In 2009 was dit koppel praktisch alles waar iedereen over kon praten, en het is zeker veilig om te zeggen dat fans er 100% achter stonden.

3 Jake Gyllenhaal

Destijds was deze relatie een groot probleem in de publieke belangstelling. Gyllenhaal was schijnbaar smoorverliefd op Swift, en ze dateerden van oktober 2010 tot januari 2011. Er gaan zelfs geruchten dat Gyllenhaal haar meenam op een privéjet voor een date!

Ze werden beroemd gespot in NYC terwijl ze lattes dronken en een sjaal deelden. De mening van fans over deze relatie is de afgelopen jaren echter aanzienlijk veranderd, vooral dankzij de release van Red (Taylor's Version) en "All Too Well: The Short Film".

2 Tom Hiddleston

Dankzij het succes van de MCU was Tom Hiddleston een van de meest populaire acteurs in 2016, en hoewel deze twee maar een paar maanden uitgingen, hadden fans zeker hun oog op dit prachtige en schattige stel.

Deze twee reisden letterlijk de hele wereld over nadat ze betrapt waren op een of andere PDA tijdens het Met Gala van 2016, maar daar kwam in september een einde aan. Toch hebben deze twee niets dan vriendelijke woorden voor elkaar, en dat is best lief.

1 Harry Styles

Dit is misschien wel de kortste romantische affaire op de lijst, maar het is zeker degene waar fans zich niet over konden inhouden. Styles en Swift zijn de grootste in de branche, en deze twee hartenbrekers samen was te veel om aan te kunnen.

Deze twee die door NYC slenterden deden ieders hart ontploffen, ook al waren ze eind 2012 maar kort uit. Toch hebben fans "Style" en "Out of the Woods" uit deze romance gehaald, en het is zeker nog steeds iedereen het gevoel geven.

Aanbevolen: