Dingen krijgen een gezonde draai aan de nieuwste echte huisvrouwen van New Jersey

Inhoudsopgave:

Dingen krijgen een gezonde draai aan de nieuwste echte huisvrouwen van New Jersey
Dingen krijgen een gezonde draai aan de nieuwste echte huisvrouwen van New Jersey
Anonim

Voor het eerst in een paar weken hadden kijkers van Real Housewives of New Jersey een soort onderbreking van het drama.

In de afgelopen paar afleveringen is er spanning ontstaan tussen de cast, en bovenop het begin van een vete tussen Teresa Giudice, Margaret Josephs en Traci Lee Johnson, hebben we ook drama zien uitbreken tussen de echtgenoten, wat aanleiding geeft tot een "bromance break-up."

Aflevering 10 zorgde echter voor een broodnodige pauze van dat alles - en het kan iets te maken hebben met enkele 'geile Hongaren'!

Waarschuwing: de rest van dit artikel bevat spoilers voor aflevering 10 van Real Housewives of New Jersey

Margaret Josephs plannen een Hongaarse themaverjaardag voor Marge Sr

'Geile Hongaren' opent met Margaret die een 75e verjaardagsfeestje plant voor haar moeder, Margaret Senior. Hoewel de titel van de aflevering misschien een hint van losbandigheid suggereert, is de betekenis achter het evenement niets minder dan gezond.

Margaret gaat naar haar biechtstoel om de ervaring van haar moeder te vertellen toen ze in de jaren vijftig het communistische Hongarije ontvluchtte, en ze huilde zelfs over de stappen die haar grootouders en de toen tienjarige Marge Sr moesten zetten om naar de VS te emigreren als politieke vluchtelingen.

Later in de aflevering vertelt Margaret over haar opvoeding als dochter van een Hongaarse vluchteling en vertelt ze over de inspanningen die haar grootouders hebben geleverd om ervoor te zorgen dat elk aspect van haar erfgoed werd geëerd; ze merkte zelfs op dat ze gedurende haar hele jeugd alleen Hongaars sprak met haar familie.

Het is dus alleen maar logisch dat Margaret zich inzet om de meest authentieke ervaring mogelijk te maken voor het verjaardagsfeestje van haar moeder, en alles van de catering tot de muziek en de tafelnamen (voer 'Geile Hongaren' in) eer het thema.

Iedereen lijkt het goed met elkaar te vinden op het Hongaarse feest

Misschien is het omdat de moeders van de cast aanwezig zijn, of misschien is het omdat een castlid (ahem, Teresa) afwezig is - of misschien, heel misschien, het is de invloed van Hongaarse gastvrijheid - maar een van de bepalende momenten van ' Geile Hongaren' is de uitgesproken drama-vrije sfeer.

Zelfs Bill Aydin stemt ermee in om mee te gaan naar het evenement, en maakt het goed met de rest van de echtgenoten nadat hij eerder uit hun jongensnacht stormde.

Wat betreft Jennifer Aydin, ze grapt dat ze gewoon blij is dat ze weer voor dingen is uitgenodigd.

Jackie Goldschneider blijft kijkers uitnodigen voor haar herstelproces

Triggerwaarschuwing: deze sectie vermeldt eetstoornissen.

Als jij of een geliefde te maken heeft met eetstoornissen, neem dan contact op met de nationale hulplijn voor eetstoornissen door te bellen of te sms'en naar 800-921-2237.

Hoewel 'Horny Hongaren' een broodnodige onderbreking biedt van het drama dat zich de afgelopen weken op RHONJ heeft afgespeeld, wil dat niet zeggen dat de aflevering van deze week afstand neemt van enkele van de meer serieuze onderwerpen die dit seizoen worden behandeld.

Sinds ze vroeg in seizoen 12 begon over haar jarenlange strijd tegen eetstoornissen, vervolgt Jackie haar reis naar herstel in aflevering 10.

Nadat Jackie met haar therapeut de mogelijkheden heeft besproken om het voedsel dat ze eerder had vermeden opnieuw te introduceren, stemt Jackie ermee in om elke dag één extra voedsel te proberen, zonder zichzelf later te beperken - en ze begint het proces met ijs.

Wederom wordt Jackie ongelooflijk kwetsbaar voor de camera's, met dat ijsje op het scherm - en fans hebben gereageerd met berichten van steun en bewondering.

Fans wegen mee op de Hongaarse partij

Hoewel veel RHONJ-fans dit seizoen kritiek hebben gehad op Margaret, is één ding dat maar weinigen kunnen ontkennen, haar liefde voor haar moeder.

Dat wil echter niet zeggen dat ze per se haar nieuwste fans zijn. Integendeel, velen gingen naar Twitter om te ventileren dat het beste deel van Margaret die het feest van haar moeder plantte, was dat het betekende dat ze het niet meer over Teresa en Louis 'Louie' Ruelas zou hebben.

Wat betreft het rustiger karakter van het feest, in vergelijking met waar we aan gewend zijn geraakt, bleef de beslist dramavrije sfeer niet onopgemerkt door fans.

Wat komt er in de aflevering van volgende week van 'RHONJ'

'Horny Hongaren' was misschien rustiger dan veel van de afleveringen die we tot nu toe hebben gezien in seizoen 12 van RHONJ, maar op basis van de trailer voor volgende week lijkt het erop dat dit van korte duur kan zijn.

In de clip voor de aflevering van volgende week lijken Margaret en Teresa erin te komen - en deze keer, de laatste een drankje in Margaret's gezicht.

Misschien zou een Hongaars thema hebben geholpen om drama op afstand te houden - het heeft zeker geholpen in de aflevering van deze week!

Aanbevolen: