The Myers-Briggs® persoonlijkheidstypes van de echte huisvrouwen van New Jersey Cast

Inhoudsopgave:

The Myers-Briggs® persoonlijkheidstypes van de echte huisvrouwen van New Jersey Cast
The Myers-Briggs® persoonlijkheidstypes van de echte huisvrouwen van New Jersey Cast
Anonim

Sinds 2009 stemmen reality-tv-fans af op de Real Housewives of New Jersey. De populaire serie bevat ruzies tussen familieleden, wankele vriendschappen en huisvrouwen die in ongelooflijke herenhuizen wonen. Niet elk castlid is er al sinds het begin, maar het is eerlijk om te zeggen dat iedereen een blijvende indruk op de kijkers heeft gemaakt.

Fans denken graag aan hun favoriete tv-personages en hun Myers-Briggs®-persoonlijkheidstype en de castleden van Real Housewives of New Jersey passen ook goed in deze categorie.

10 Danielle Staub: ISFJ

Afbeelding
Afbeelding

RHONJ-fans kennen Danielle Staub heel goed zoals ze door de jaren heen is opgedoken.

Danielle zou zichzelf zien als een ISFJ of 'De Praktische Helper'. Deze persoonlijkheidstypes zijn goede vrienden die altijd maar een sms of telefoontje verwijderd zijn. Terwijl de andere vrouwen Danielle zouden zien als een moeilijk persoon die met niemand kan opschieten, probeert ze een trouwe vriend te zijn, zoals ze met Teresa is geweest.

9 Caroline Manzo: ESFP

Afbeelding
Afbeelding

Caroline Manzo is een ESFP of 'The Enthusiastic Improvisator'. Ze is een lieve persoon die erg gezinsgericht is en mensen heel hartelijk behandelt.

ESFP's hebben een grote sociale groep en hoewel ze allemaal de beste tijd hebben, denken ze heel praktisch. Dit is absoluut Caroline, die heel logisch en slim is, maar echt geweldig om mee om te gaan.

8 Siggy Flicker: INFJ

Afbeelding
Afbeelding

Fans herinneren zich Siggy Flicker als een vrouw met een groot hart en heel veel emoties. Siggy's MBTI zou INFJ of "The Insightful Visionary" zijn.

Als relatiedeskundige die boeken schrijft en als spreker in het openbaar werkt, inspireert Siggy anderen en heeft hij een zorgzame, creatieve persoonlijkheid. Deze types voelen heel veel sympathie voor andere mensen, en dat is precies hoe Siggy zich gedraagt.

7 Jacqueline Laurita: ISTJ

Afbeelding
Afbeelding

Jacqueline Laurita, die ooit beste vrienden was met Teresa, is een ISTJ of 'The Responsible Realist'. Als het gaat om het opvoeden van haar twee kinderen, is ze kalm en georganiseerd, en ze is iemand die helder kan denken en iets kan bedenken.

Eigenzinnigheid is een eigenschap die ISTJ's hebben als ze te maken hebben met stress en dat is hoe Jacqueline zich gedraagt, vooral in al die scènes met Teresa.

6 Jackie Goldschneider: INTP

Afbeelding
Afbeelding

Jackie Goldschneider is een geweldige moeder die haar kinderen altijd laat zien wat gezond koken is, en ze past goed in de bestaande vriendschapsgroep. Ze klinkt als een INTP of "The Objective Analyst."

Deze types kijken zorgvuldig naar elke situatie en houden ervan om echte discussies met mensen te hebben. Jackie is superslim en houdt niet van praatjes. Ze heeft veel met de dames gedeeld, waaronder het feit dat ze worstelt met een eetstoornis.

5 Jennifer Aydin: ISFP

Afbeelding
Afbeelding

Een geweldige moeder en vrouw, Jennifer Aydin zou een ISFP of "The Versatile Supporter" zijn. Ze botst misschien met de andere vrouwen in de show, maar als ze bij haar familie is, is ze zorgzaam en probeert ze hen te helpen slagen.

ISFP's voelen voor andere mensen wanneer ze iets meemaken, en Jennifer toont mensen veel medeleven (als ze niet met hen vecht, tenminste).

4 Margaret Josephs: ENTP

Afbeelding
Afbeelding

Ontwerper Margaret Josephs heeft een dromerig huis en achtertuin, en fans hebben genoten van het kijken naar haar vele huisprojecten terwijl zij en haar ex-man Frank huizen omgooien.

Margaret past in de beschrijving van een ENTP of "The Enterprising Explorer". Deze types hebben veel intelligentie en kunnen problemen goed oplossen. Het zijn ook mensen die zouden worden omschreven als 'doeners'.

3 Dolores Catania: ISTP

Afbeelding
Afbeelding

Dolores Catania lijkt iemand waar fans een latte mee kunnen pakken, want ze is super echt en eerlijk. Ze is gepassioneerd als het moet en ze wil haar vrienden en familie verdedigen, maar ze is helemaal geen kleinzielig persoon.

Dolores klinkt als een ISTP of 'De logische pragmaticus'. Ze heeft meestal een evenwichtige, nuchtere persoonlijkheid (behalve wanneer iets of iemand haar van streek maakt), en soms blijft ze liever stil.

2 Melissa Gorga: ENFJ

Afbeelding
Afbeelding

Melissa Gorga's MBTI® zou ENFJ of "The Compassionate Facilitator" zijn. In elke vriendengroep (en in elke Real Housewives-show) is er één persoon die blijft vragen: "Kan niet iedereen gewoon van elkaar houden en met elkaar opschieten?" en dat is zeker Melissa.

ENFJ's zijn sociale mensen op wie anderen kunnen rekenen, en ze zijn vooral geen fans van vechten met mensen van wie ze houden, zoals familieleden en vrienden. Toen Melissa en haar schoonzus Teresa veel vochten op RHONJ, was het echt verwoestend voor haar.

1 Teresa Giudice: INFP

Afbeelding
Afbeelding

Teresa Giudice's MBTI® zou INFP of "The Thoughtful Idealist" zijn. Ze is nogal luidruchtig, maar ze vindt het heerlijk om thuis met haar dochters rond te hangen en nieuwe projecten te bedenken.

INFP's zijn "idealisten", dus Teresa past ook in die beschrijving. Ze wil dat haar leven een specifieke manier is en ze wil dat haar vrienden en familieleden zich gedragen zoals ze van hen verwacht, en ze kan heel boos worden als dat niet gebeurt. Ze raakt vooral van streek als iemand negatief tegen haar is.

Aanbevolen: