Nicolas Cage's Top 10 films, gerangschikt volgens Box Office Gross

Inhoudsopgave:

Nicolas Cage's Top 10 films, gerangschikt volgens Box Office Gross
Nicolas Cage's Top 10 films, gerangschikt volgens Box Office Gross
Anonim

Nicolas Cage is een naam die enorm veel gewicht in de schaal legt in Hollywood. Hij is in meer dan 100 producties gegoten, variërend van razend populair als National Treasure tot extreem teleurstellende. Hij staat bekend om zijn over-the-top acteerwerk en zijn rollen die altijd hetzelfde lijken te zijn.

Met zoveel films, waarvan er vele ongegeneerd lage kijkcijfers hebben gekregen, zijn mensen benieuwd wat zijn populairste films zijn. Dit zijn tot nu toe de tien meest winstgevende films van Nic Cage uit zijn carrière.

Alle wereldwijde brutowinstinformatie is verzameld via The Numbers.

10 'Con Air' ontving een wereldwijde opbrengst van $224 miljoen

In 1997 kwam Con Air met Nicolas Cage, John Malkovich, John Cusack en Steve Buscemi in de bioscoop. Deze intense criminele actiefilm volgt een legerwachter die net voorwaardelijk is vrijgelaten. Op de terugweg naar zijn vrouw moet hij aan boord van een vliegtuig vliegen dat gevuld is met enkele van de ergste criminelen die er zijn, wat zijn vaardigheden en vastberadenheid om thuis te komen op de proef stelt. Deze film had een brutowinst van $ 224 miljoen.

9 De 'Ghost Rider'-film uit 2007 bracht $ 229,5 miljoen op

Ghost Rider speelde Eva Mendes en Sam Elliot, naast Nic Cage als het titulaire personage. Deze productie werd uitgebracht in 2007 en had een brutowinst van $ 229,5 miljoen onder Sony Pictures. De motorstuntman werd wraakagent en verkocht zijn ziel om de liefde van zijn leven te redden. Marvel kocht de rechten op dit personage en werkt aan een remake die uiteindelijk zal worden uitgebracht.

8 'Gone In 60 Seconds' bracht wereldwijd meer dan $ 232 miljoen op

Nicolas Cage betrad het podium naast Angelina Jolie voor de actiethriller Gone in 60 Seconds uit 2000. De plot volgt een autodief die op de proef wordt gesteld. Zijn broer, die in aanraking kwam met een beruchte misdaadbaas, is ontvoerd en met moord bedreigd als de hoofdpersoon niet in één nacht 50 luxe auto's steelt. Deze heavy-hitter verdiende $ 232 miljoen.

7 De hit 'Face/Off' uit 1997 verdiende $ 241 miljoen

Een andere hit uit 1997 was de film Face/Off van Nicolas Cage. Cage speelt met John Travolta en Gina Gershon en belichaamt een terrorist die aan boord ging van een vliegtuig dat uiteindelijk neerstortte, waarbij zijn personage ernstig gewond en mogelijk dood achterbleef. De FBI-agent die de taak had hem te achtervolgen, vindt hem en vervangt chirurgisch zijn gezicht door de criminelen om informatie te verkrijgen. Deze actie-misdaadfilm verdiende $ 241 miljoen.

6 Disney's 'G-Force' behaalde een wereldwijde opbrengst van bijna $293 miljoen

Disney stelde een sterrencast samen voor deze animatiefilm, waaronder Sam Rockwell, Jon Favreau, Steve Buscemi en Zach Galifianakis. Deze bemanning, samen met Nic Cage, spreekt een team van cavia's uit die een speciale training van de overheid en hightech spionageapparatuur hebben gekregen, maar uiteindelijk worden uitgeschakeld en naar een dierenwinkel worden verscheept. Deze gezinsvriendelijke actiefilm werd uitgebracht in 2009 en bracht iets minder dan $ 293 miljoen op.

5 De iconische film 'National Treasure' bracht $ 331 miljoen op

In 2004 werd een iconische filmreeks geboren. National Treasure is een actie-/avonturenfilm over een historicus die zijn hele leven heeft doorgebracht op zoek naar een schat die al honderden jaren oud is. Hij krijgt een pauze in zijn bevindingen, en het leidt hem op een behoorlijke jacht. Deze film ontving een wereldwijde opbrengst van $ 331 miljoen.

4 'The Rock' bracht 336 miljoen dollar op sinds de release in 1996

Sean Connery en Ed Harris voegden zich bij Nic Cage voor de film The Rock uit 1996. Deze actiefilm zit vol mysterie en bracht $ 336 miljoen op. Cage speelt een FBI-expert op het gebied van chemische oorlogsvoering die samen met een partner op een dringende missie wordt gestuurd om te voorkomen dat een generaal chemische wapens lanceert op het eiland Alcatraz.

3 Marvel's 'Spider-Man: Into The Spider-Verse' verdiende $ 375,5 miljoen

Spider-Man: Into the Spider-Verse was in 2018 in de bioscoop te zien met in de hoofdrollen Nicolas Cage, Jake Johnson, Shameik Moore, Hailee Steinfeld, John Mulaney en Zoë Kravitz, goed voor $ 375,5 miljoen. Deze geanimeerde versie van Spider-Man werd uitgebracht door Marvel en kreeg zoveel aandacht dat fans reikhalzend uitkeken naar een vervolg. We zullen deze multiversum Spidey-personages opnieuw zien wanneer de tweede film volgend jaar uitkomt.

2 'National Treasure: Book of Secrets' had een wereldwijde opbrengst van $ 457 miljoen

Na zo'n populaire reactie te hebben ontvangen, werd National Treasure: Book of Secrets gemaakt en in 2007 in de bioscoop gebracht, drie jaar nadat de eerste film uitkwam. Dit vervolg is niet alleen gericht op het personage van Nicolas Cage, Ben Gates, maar ook op zijn vader, terwijl ze samenwerken om aanwijzingen te vinden die bedoeld zijn om hun familienaam te eren. Er zijn gesprekken over een derde film die uitkomt, maar het is niet bekend of deze zal worden geproduceerd.

1 Nic Cage's best scorende film is de animatiefilm 'The Croods'

Van de tientallen en tientallen producties waar Nic Cage deel van uitmaakte, is zijn meest winstgevende film de geanimeerde familiekomedie The Croods, die meer dan $ 573 miljoen verdiende. Hij werd vergezeld door Emma Stone, Ryan Reynolds en Catherine Keener om een prehistorische familie te vertolken die uiteindelijk op het avontuur van hun leven gaat.

Aanbevolen: