Channing Tatum, Tom Holland, Amy Adams en Nicolas Cage's films Top 100 'meest verwachte' films van 2021

Channing Tatum, Tom Holland, Amy Adams en Nicolas Cage's films Top 100 'meest verwachte' films van 2021
Channing Tatum, Tom Holland, Amy Adams en Nicolas Cage's films Top 100 'meest verwachte' films van 2021
Anonim

Toen de pandemie in 2020 uitbrak, bevroor het alles, inclusief de productie van een aantal langverwachte films. Sommige van die films hebben helaas de productie volledig geschrapt en zullen misschien nooit het daglicht zien. Gelukkig zijn sommigen echter net op tijd klaar, zodat we er in 2021 van kunnen genieten.

Hiervoor heeft Playlist onlangs hun jaarlijkse lijst van Top 100 meest verwachte films voor 2021 uitgebracht - en aangezien 2020 een jaar was waarin werd geanticipeerd op (onder andere) films in het algemeen, heeft deze lijst veel extra gewicht ernaartoe.

De eerste plaats op deze lijst is Tom Holland's Uncharted, gebaseerd op de gelijknamige videogameserie. Holland speelt de hoofdpersoon, Nathan Drake, en de film zal een prequel zijn op het verhaal dat in de games wordt verteld.

Fans van zowel de game als het werk van Nederland hopen dat zijn recente berichten op Twitter waarin hij de film plaagt, betekenen dat er eindelijk een trailer op het web zal verschijnen, maar tot nu toe is er niets naar buiten gekomen.

De film geeft spelers en Holland-fans eindelijk een kijkje in het vroege leven van Drake en hoe hij Sully (die wordt gespeeld door Mark Wahlberg) ontmoette en bevriend raakte. Antonio Banderas, Tati Gabrielle en Sophia Ali zullen allemaal de castleden ondersteunen in deze game-genrefilm, geregisseerd door Robert Fleischer.

De volgende op de lijst is Amy Adams, met in de hoofdrol een thriller genaamd Woman in the Window, die is gebaseerd op het immens populaire boek met dezelfde naam. Het boek is afkomstig van auteur Dan Mallory onder zijn pseudoniem, A. J. Finn.

Deze hartverscheurende psychologische hersenkraker zal ervoor zorgen dat kijkers zichzelf gaan raden als ze zien hoe Adams' personage worstelt met wat echt is en wat slechts een verzinsel van haar verbeelding is.

Gary Oldman en Julianne Moore zullen ook de hoofdrol spelen in deze donkere thriller, naast Jennifer Jason Leigh, Anthony Mackie, Fred Hechinger, Wyatt Russel en Brian Tyree Henry.

Playlist's derde keuze voor de meest verwachte film is Channing Tatum's Dog. In deze zelf geproduceerde film schittert Tatum als een legerwachter die met zijn hond een tocht langs de kust maakt langs de Pacific Highway om de begrafenis van een vriend bij te wonen. Met een onderbreking van vier jaar achter hem lijkt Tatum klaar om zowel het grote scherm als de productie aan te pakken.

In samenwerking met zijn partner, Reid Carolin, probeerde Tatum eerst Marvel zover te krijgen dat ze Gambit zouden produceren, maar toen dat een wassen neus was, schreef Carolin dit nieuwe script, en voila, de twee werden producenten op hun eigen voorwaarden.

Last, but zeker not least, is The Unbearable Weight of Massive Talent. Na verschillende zware opties is het nooit een slecht idee om te eindigen met een komedie. Nicolas Cage schittert in deze zeer grappige film als zichzelf - een soort van.

In de film steekt Cage de draak met zijn B-lijst, neemt-optredens-voor-geld-carrière, waarin hij een man speelt die met tegenzin op het verjaardagsfeestje van een miljardair-superfan verschijnt.

De draai? Blijkt dat Cage's personage echt een CIA-informant is, omdat de superfan eigenlijk een drugsbaron is die in een Tarantino-film wordt gecast.

Deze zal zeker voor de lach zorgen, aangezien Lionsgate de releasedatum op 19 maart vermeldt, net op tijd voor de lente.

Natuurlijk komen er met een top 100-lijst dit jaar nog veel meer films die zeker de isolatiebaggerwerken die overblijven uit 2020 zullen verzachten, dus blijf rustig, want er is zeker iets voor iedereen.

Aanbevolen: