Vier gewonden na ruzie waarbij Kodak Black betrokken was bij de afterparty van het concert van Justin Bieber

Inhoudsopgave:

Vier gewonden na ruzie waarbij Kodak Black betrokken was bij de afterparty van het concert van Justin Bieber
Vier gewonden na ruzie waarbij Kodak Black betrokken was bij de afterparty van het concert van Justin Bieber
Anonim

Toen zanger en songwriter Justin Bieber besloot om een Super Bowl-weekfeest van twee avonden te geven, zorgde hij ervoor dat hij er helemaal voor ging. Het met sterren bezaaide evenement was waarschijnlijk alles waar de ster naar op zoek was. Helaas was zijn afterparty niet zo geweldig, voornamelijk vanwege het neerschieten van vier mensen buiten de zaal.

Artiesten Kodak Black, Gunna en Lil Baby waren aanwezig op het feest in The Nice Guy in Los Angeles. Vol goede moed stonden ze met zijn drieën buiten de video, totdat er een gevecht uitbrak. TMZ meldde dat Kodak Black iemand probeerde te slaan, wat ertoe leidde dat een ander een pistool trok en tien kogels afvuurde. Vier mensen op straat raakten gewond. Ze zijn nu echter allemaal in stabiele toestand en herstellende in plaatselijke ziekenhuizen.

Vanaf deze publicatie hebben de drie rappers nog niet gereageerd op de zaak en of er andere beroemdheden buiten waren op het moment van de schietpartij. Er is ook geen woord over hoeveel schutters er buiten waren en of er aanwijzingen zijn om de dader/daders te pakken te krijgen.

Justin Bieber was er niet bij betrokken, maar zorgde ervoor dat hij het feest verliet toen het begon

De hitmaker van "Peaches" was de hele nacht goedgeluimd met vrienden en zijn vrouw Hailey Bieber aan zijn zijde. Aan het begin van de woordenwisseling maakten de twee met hulp van hun bewakers een snelle vlucht. De twee stapten vervolgens in een voertuig en konden voor de schietpartij vertrekken. Beiden bleven ongedeerd.

Bieber heeft sindsdien niet gereageerd op de kwestie. Hij kan echter op een later tijdstip een verklaring afleggen over de situatie, afhankelijk van het herstel van het slachtoffer, de gebeurtenissen die hebben geleid tot de vechtpartij en het onderzoek in zijn geheel.

Niet alle slachtoffers zijn neergeschoten

Hoewel media hebben gemeld dat vier mensen gewond zijn geraakt, waren er slechts drie te wijten aan geweerschoten. Eén raakte op een andere manier gewond, maar is sindsdien niet vrijgegeven voor het publiek. De LAPD bevestigde aan Daily Mail dat de drie geschoten slachtoffers 19, 24 en 60 waren, en een van hen is een goede vriend van een van de rappers. De LAPD heeft ook bevestigd dat een van de slachtoffers in de kolf is geschoten, terwijl een ander in de voet is geschoten.

De LAPD doet nu een onderzoek naar de schietpartij en heeft verder geen commentaar gegeven. De tweede avond van de concerten van Justin Bieber is op dit moment niet geannuleerd. Het is echter niet bekend of er nog een afterparty zal zijn en of er extra veiligheidsmaatregelen zullen worden genomen om ieders veiligheid te garanderen.

Aanbevolen: