Justin Bieber's grootmoeder betrokken bij 'Fiery Car Crash

Inhoudsopgave:

Justin Bieber's grootmoeder betrokken bij 'Fiery Car Crash
Justin Bieber's grootmoeder betrokken bij 'Fiery Car Crash
Anonim

De grootmoeder van Justin Bieber zou dit weekend betrokken zijn geweest bij een auto-ongeluk in Ontario, meldde TMZ zaterdag.

Het auto-ongeluk van Justin Bieber's grootmoeder werd voor het eerst gemeld op Facebook

Justin Bieber poseert voor een foto op een oranje achtergrond
Justin Bieber poseert voor een foto op een oranje achtergrond

Kathy Bieber's grootmoeder is naar verluidt in leven en goed na het vurige auto-ongeluk te hebben overleefd. Ze is de stiefgrootmoeder van Justin's vader Jeremy. Het nieuws van de crash brak via een openbare Facebook-communitypagina gewijd aan klassieke auto's in de omgeving van Stratford.

Een Facebook-gebruiker Brandan Stevens, die mogelijk familie is van de Bieber's, bevestigde de crash. "We stonden op een dood punt toen een auto een paar auto's voor ons naar links afsloeg. Toen kwam een afgeleide bestuurder achter ons aan, ze zeiden dat ze 70 moest rijden."

Hij vervolgde: "Het was niet goed dat ik mijn grootmoeder uit de auto moest trekken. Het had heel erg kunnen zijn als we daar nog eens 5 seconden hadden gezeten omdat de deuren gesloten waren."

Justin Bieber lijdt aan tijdelijke gezichtsverlamming

Ondertussen onthulde Justin Bieber onlangs dat hij lijdt aan tijdelijke gezichtsverlamming door het Ramsay Hunt-syndroom. Het kwam slechts enkele dagen nadat hij gedwongen was om data op zijn Justice World Tour te annuleren.

Justin Bieber kon niet knipperen aan de rechterkant van zijn gezicht

Justin Bieber Ramsay Hunt-syndroom gezichtsverlamming
Justin Bieber Ramsay Hunt-syndroom gezichtsverlamming

De 28-jarige popster ging naar zijn Instagram om een video van drie minuten te delen waarin de diagnose werd uitgelegd, wat een complicatie is van gordelroos die kan leiden tot gezichtsverlamming. Volgens het Mount Sinai Hospital is het Ramsay Hunt-syndroom tijdelijk. Het is afkomstig van het varicella-zoster-virus dat ook waterpokken en gordelroos veroorzaakt. Symptomen kunnen zijn: ernstige pijn in het oor, gehoorverlies en zwakte aan één kant van het gezicht. In de video kon Bieber niet aan zijn rechterkant knipperen.

"Hallo iedereen Justin hier, ik wilde jullie op de hoogte houden van wat er aan de hand is", begon de zanger van "Freedom".

"Natuurlijk, zoals je waarschijnlijk aan mijn gezicht kunt zien. Ik heb dit syndroom genaamd Ramsay Hunt-syndroom en het is van dit virus dat de zenuwen in mijn oor en mijn aangezichtszenuwen aanv alt en ervoor heeft gezorgd dat mijn gezicht verlamd is."

Vrome christen Justin Bieber vroeg om gebeden

Justin Bieber (1)
Justin Bieber (1)

Justin, later bijgewerkt, plaatste een trieste update op zijn Instagram-verhaal toen hij schreef: "Het wordt steeds moeilijker om te eten, wat buitengewoon frustrerend is, bid alstublieft voor mij [emoji aan het verscheuren]"

justin bieber
justin bieber

In de nu virale clip liet Justin de verwoestende effecten van zijn diagnose zien. Hij legde uit: "Er is dus een volledige verlamming aan deze kant van mijn gezicht. Dus voor degenen die gefrustreerd zijn door mijn annuleringen van de volgende shows, ik ben fysiek duidelijk niet in staat om ze te doen. Dit is behoorlijk ernstig zoals je kunt zien."

Aanbevolen: