Hoe 50 Cent betrokken is bij het drama van Lala Kent en Randall Emmett van Vanderpump Rules

Inhoudsopgave:

Hoe 50 Cent betrokken is bij het drama van Lala Kent en Randall Emmett van Vanderpump Rules
Hoe 50 Cent betrokken is bij het drama van Lala Kent en Randall Emmett van Vanderpump Rules
Anonim

Vanderpump Rules-ster Lala Kent en rapper 50 Cent waren in 2019 verwikkeld in een behoorlijke vete. Destijds had ze een gelukkige relatie met producer Randall Emmett, en ze was altijd zijn grootste verdediger. Maar dingen veranderen en Lala en Randall zijn sindsdien uit elkaar. Het rundvlees van 50 Cent was oorspronkelijk met Randall, en het lijkt er nu op dat Lala haar mening behoorlijk heeft veranderd over de rapper die haar verloofde ooit zou hebben bedreigd.

Plots leken de realityster en de rapper het verzonnen te hebben en zijn ze heel vriendelijk. Er is veel drama tussen Lala en haar ex, en 50 Cent laat misschien gewoon zien wiens kant hij kiest. 50 ging zelfs nog een stap verder toen hij Emmett riep op zijn Instagram.

8 Lala Kent en Randall Emmett in gelukkigere tijden

lala-kent-randall-emmett
lala-kent-randall-emmett

Lala Kent en Randall Emmett hadden een verloving van drie jaar en leken een heel gelukkig stel tijdens hun relatie. Veel van de cast van Vanderpump Rules keurde Lala's nieuwe vriendje in het begin niet goed. Maar na een moeizame start werd Randall heel vriendelijk met de meesten van hen. Uiteindelijk omarmde iedereen de verloofde van de Sur gastvrouw en hun relatie. Hij was vooral close met Jax Taylor.

Het koppel verwelkomde hun dochter Ocean op 15 maart 2021. Alle tekenen wezen op een gelukkig gezin. Helaas was dat niet de bedoeling.

7 Lala Kent en Randall Emmett vs. 50 cent

50 Cent's vete was oorspronkelijk met Randall Emmett. De producent was hem naar verluidt $ 1 miljoen schuldig en 50 was behoorlijk ongelukkig toen de schuld niet werd betaald. Vervolgens bedreigde hij Randall via sms en bespotte hij het stel op Instagram.

Lala Kent was niet bang en ging meteen terug naar 50 Cent op Instagram. Ze verdedigde "haar man" en hun relatie. Het gevecht kwam uiteindelijk tot bedaren toen Randall het geld betaalde dat hij verschuldigd was.

6 Wat is er gebeurd met de relatie tussen Lala Kent en Randall Emmett

Alles leek goed na de geboorte van de dochter van Lala Kent en Randall Emmett, Ocean. Lala vond het geweldig om moeder te zijn en Randall leek een liefhebbende vader. Maar plotseling, in oktober 2021, verwijderde Kent alle tekenen van haar verloofde van haar Instagram.

Toen kwam naar buiten dat Randall Lala meerdere keren had bedrogen, en ze had het eindelijk door. Lala verliet hun huis en nam Ocean mee. Er is bekend gemaakt dat de twee niet met elkaar zullen verzoenen en co-ouderschap zullen krijgen over hun dochter.

5 Hoe was de zomer van Lala Kent na het uiteenvallen

In een recent interview sprak Lala Kent over haar leven nu. De nieuwe moeder zegt dat ze een heerlijke zomer heeft met haar dochter Ocean. Ze hebben tijd doorgebracht op het strand. Ocean houdt van de oceaan en Lala is dankbaar dat haar dochter dol is op het ding waarnaar ze vernoemd is. Haar dochter is het middelpunt van haar leven en ze kan zich geen leven zonder haar voorstellen.

Ze zei ook dat ze plezier wil hebben en veel wil lachen.

4 Is Lala Kent aan het daten?

Toen haar werd gevraagd naar haar datingleven, antwoordde Lala Kent door te zeggen dat ze graag in groepen uitging, maar nog niet helemaal klaar was voor een-op-een daten. Ze heeft niet veel extra tijd, en elke keer dat ze die heeft, wijdt ze zich aan haar dochter.

Lala brengt ook graag tijd door met haar eigen mama, Lisa Burningham. Haar vader stierf in 2018.

3 Zit Randall Emmett in de problemen?

Sinds zijn breuk met de ster van Vanderpump Rules, hebben sommigen Randall Emmett beschuldigd. Deze beschuldigingen variëren van seksueel wangedrag tot drugs. De producent heeft naar verluidt contact gezocht met willekeurige vrouwen om hen een voorstel te doen. Er zijn verschillende rechtszaken tegen hem aangespannen, waaronder een met betrekking tot een vermeend binnenlands geschil met Lala Kent.

2 50 Cent en Lala Kent's relatie

50 Cent is bezig met het filmen van de horrorfilm Skill House. Lala zou hem meerdere keren op de set hebben bezocht. Een paar jaar na hun beruchte vete lijkt het alsof de twee nu vrienden zijn. De twee lijken behoorlijk intiem en namen meerdere foto's samen.

50 Cent's bijschrift "Randell [sic] je kunt maar beter stoppen met het sms'en van mensen die shit praten omdat ik nerveus word, en je weet hoe ik word als ik nerveus word," kan erop wijzen dat hij blij is om het vuur van hun verleden weer aan te wakkeren vete.

1 50 Cent's vetes met andere beroemdheden

50 Cent is niet verlegen over zijn gevoelens. Hij is erg kritisch geweest over veel beroemdheden. Hij heeft er geen probleem mee om zijn gedachten over iedereen te posten, van Ja Rule tot Kanye West tot zelfs Oprah Winfrey. In veel gevallen hebben ze het verzonnen, maar dat kan niet voor iedereen gezegd worden.

Hij maakte onlangs een niet-zo-leuke opmerking over een foto van Madonna. Het popicoon riep hem en hij verontschuldigde zich, maar ze had het niet. Ze accepteerde zijn verontschuldiging niet en noemde het 'nep'.

Aanbevolen: