Alles over het geld dat betrokken is bij het benedendeks

Inhoudsopgave:

Alles over het geld dat betrokken is bij het benedendeks
Alles over het geld dat betrokken is bij het benedendeks
Anonim

Below Deck bewijst dat Bravo een geweldig talent heeft voor het maken van sappige reality-televisie die ervoor zorgt dat mensen terug blijven komen. De serie ging in première in 2013 en er zijn tot nu toe zeven seizoenen geweest, en elk seizoen richt zich op de bemanning en gasten op een fantastisch jacht. Er zijn veel neprealityshows, maar Below Deck laat echte mensen zien die echt werken en spelen in deze prachtige omgeving.

Vanderpump Rules biedt tonnen drama en Below Deck is absoluut hetzelfde. Maar fans kijken graag naar meer dan alleen de persoonlijke relaties: ze willen weten wat voor soort geld iedereen mee naar huis neemt.

Hoeveel geld verdient de cast van Below Deck? Hoe zit het met de bemanning, vooral de matrozen en de kapitein? Hoe zit het met de kosten van het huren van elk jacht? We hebben allemaal veel vragen over het geld dat is gemoeid met deze populaire realityshow. Blijf lezen om de antwoorden op enkele van deze kostengerelateerde vragen te vinden.

15 De bemanning benedendeks hoeft geen belasting te betalen over hun inkomen

De bemanning benedendeks hoeft geen belasting te betalen over hun inkomen. Dit is super interessant om te leren, want we waren erg benieuwd naar het geld dat de bemanning mee naar huis neemt en alle details die we daarover zouden kunnen vinden. Aangezien de bemanning het heel goed doet, is dit een goed extraatje.

14 Kate Chastain, een chef-stoofpot, krijgt $ 62, 000- $ 75, 000 betaald voor elk charterseizoen

De lijst zegt dat Kate Chastain een heel hoog salaris krijgt als ze aan deze jachten werkt. Ze is een chef-stoofpot en ze krijgt $ 62, 000- $ 75, 000 betaald voor elk charterseizoen.

Dat is absoluut een superhoog salaris en meer dan veel mensen verdienen voor het werken op het land in kantoorbanen, dus we zijn onder de indruk.

13 Deckhands kunnen elk jaar $ 40, 000- $ 52, 000 krijgen

Hoeveel verdienen de matrozen op Below Deck? Dit is een andere geldgerelateerde vraag die veel fans van deze populaire Bravo-realityserie hebben gesteld, en we zijn daar met hen.

Volgens Bustle zouden de matrozen elk jaar $ 40, 000- $ 50, 000 kunnen krijgen. Dat is zeker geen al te armoedig salaris, toch?

12 Het kost tussen $140.000 en $300.000 om een jacht te huren

Fans vragen zich af hoeveel het kost om een jacht te huren. Dit is nog een grote geldgerelateerde vraag waar mensen die op Below Deck hebben afgestemd nieuwsgierig naar zijn.

Het kost tussen $ 140.000 en $ 300.000. Aan de bovenkant van het spectrum bevindt zich een jacht genaamd My Seanna dat deel uitmaakte van seizoen zes van Below Deck Mediterranean. Dat jacht kostte elke week $ 300.000.

11 Kate zegt dat fooien meestal $ 2, 000- $ 2, 500 zijn

Volgens ET Online zegt Kate dat fooien doorgaans $2.000- $2.500 zijn. Ja. Dat is veel geld. De fooien zouden zelfs hoger kunnen zijn, want voor een groter jacht zouden mensen $ 5.000 aan fooien kunnen krijgen. Maar het lagere bereik is typischer.

Ze zei: "Alles minder dan $ 1.000 zou deprimerend zijn, wat gek klinkt, nietwaar?"

10 De gasten moeten betalen voor het schip, maar ze krijgen 50% korting

Moeten de gasten betalen voor het schip? Dit is iets waar we altijd al nieuwsgierig naar zijn geweest. We denken hier waarschijnlijk elke keer aan als we een nieuwe aflevering bekijken.

Thought Catalog legt uit dat gasten wel betalen, maar 50% korting krijgen. De website legde uit: "50% korting op de kosten van het huren van het schip voor 3 dagen en vroeg om 15-20% van de kosten vóór korting."

9 Mensen denken dat het salaris van kapitein Mark Howard tussen $ 120.000 en $ 180.000 ligt

Bustle zegt dat het salaris van Mark Howard, kapitein van de Middellandse Zee benedendeks $ 120, 000- $ 180, 000 zou kunnen zijn. We zijn absoluut erg benieuwd hoeveel geld een kapitein op dit type jacht zou verdienen.

Zelfs het laagste bedrag van $ 120.000 klinkt voor ons als een hoop geld. Allemaal in een dag werk (op een schip), toch?

8 Matt Burns kreeg ooit een fooi van $30, 000, wat de hoogste ooit was

Below Deck-fans zullen zich Matt Burns herinneren, de chef-kok in het vijfde seizoen. Wat voor soort tips krijgen de koks van deze serie meestal?

In aflevering 14 van seizoen vijf kreeg hij een fooi van $ 30.000 (whoa) en dat was de hoogste. We hebben even nodig om dit te verwerken…

7 Niemand kent het exacte salaris dat Bravo de castleden beta alt, maar het wordt beschreven als 'een klein bedrag'

We hebben veel vragen voor de Real Housewives en we hebben er ook een voor de cast van Below Deck: welk salaris krijgen ze?

Cheat Sheet zegt dat niemand het exacte salaris weet dat Bravo de castleden beta alt, maar het wordt beschreven als een "klein bedrag". Aangezien ze veel geld verdienen met hun werk, is dat heel logisch.

6 Het is goed om een chef-kok te zijn, want ze krijgen $ 70, 000- $ 100, 000

Yup, het is goed om een chef-kok te zijn op Below Deck: volgens Cheat Sheet verdienen ze $ 70, 000 tot $ 100, 000.

Dat is hoger dan sommige andere salarissen (behalve wat de kapitein verdient) en we snappen het helemaal. Eten is super belangrijk en nog meer als je een luxe ervaring op een schip creëert.

5 Kate Chastain krijgt meer tips dan Hannah Ferrier: $ 13, 262 per seizoen vergeleken met $ 12, 790

Decider.com zegt dat Kate Chastain meer tips krijgt dan een ander castlid, Hannah Ferrier, krijgt.

Wat is het verschil in hun tips? Kate krijgt elk seizoen $ 13, 262 aan fooien, vergeleken met Hannah's $ 12, 790. Kunnen we nu op deze show worden gecast en bedankt ?! We zouden niet klagen over het verdienen van dat soort fooien.

4 Junior Deckhands verdienen veel minder: ze krijgen $1, 750-$2, 750

Money.yahoo.com zegt dat de junior deckhands veel minder verdienen dan sommige andere bemanningsleden. Ze krijgen $1.750 tot $2.750 betaald.

We hadden echt geen idee wat het verschil in salarissen was en het is behoorlijk verhelderend om te zien dat je niet veel geld verdient op junior niveau. Maar er is altijd ruimte om hogerop te komen, toch?

3 De cast van het vijfde seizoen verdiende het meeste fooigeld: $ 168, 000

Zijn er mensen die grotere fooien hebben gekregen dan sommige andere castleden?

Decider.com zegt dat de cast van het vijfde seizoen het meeste geld verdiende aan fooien: in totaal $ 168.000. Onze geest is helemaal opgeblazen, want dat zijn veel tips. Het lijkt erop dat het werken aan deze boten echt vruchten afwerpt.

2 Kate's nettowaarde is behoorlijk hoog met $ 300, 000

Kate is een van de doorbraaksterren van Below Deck geworden en het is logisch dat bij elke realityshow sommige castleden grotere sterren worden dan anderen.

Cheat Sheet zegt dat Kate's nettowaarde $ 300.000 is. Dat is misschien niet in de miljoenen zoals sommige andere realitysterren of zelfs sommige filmsterren, maar dat is niets om naar te niezen.

1 Een bootsman kan overal tussen $ 48, 000 en $ 60, 000 krijgen

Voordat we Below Deck keken, hadden we misschien nog nooit van een bootsman gehoord. Dit is het bemanningslid op een schip dat zich bezighoudt met de mensen die eraan werken, samen met alle apparatuur.

We hebben nog een brandende vraag: wat maken de bootsmannen in deze show? Volgens Cheat Sheet zou een bootsman $ 48.000 kunnen krijgen, wat echt goed lijkt, of zelfs $ 60.000. Whoa.

Aanbevolen: