Taylor Swift kopt Glastonbury 2022 niet

Inhoudsopgave:

Taylor Swift kopt Glastonbury 2022 niet
Taylor Swift kopt Glastonbury 2022 niet
Anonim

Er wordt aangenomen dat Taylor Swift in 2022 niet op het Glastonbury-muziekfestival zal staan.

Een bron voor de pers dat de 32-jarige zangeres, die eerder was geboekt om op het Engelse festival in 2020 te verschijnen, een aanbod om haar boeking te laten doorschuiven naar 2022 'beleefd heeft afgeslagen'.

Swift was geboekt als kop in 2020

Taylor Swift behoorde tot de line-up die twee jaar geleden samen met Paul McCartney en Kendrick Lamar op het podium van het beroemde muziek- en kunstfestival zou verschijnen, maar de show werd uiteindelijk geannuleerd vanwege de Covid-pandemie.

Een bron vertelde The Sun dat de Bad Blood-zanger niet het gevoel heeft dat dit de beste tijd is om naar het iconische Somerset-podium te gaan.'Natuurlijk zou ze heel graag een keer headlinen. Het staat nog op haar bucketlist, maar optreden heeft nu niet haar prioriteit.' Ze is momenteel bezig haar oude platen opnieuw op te nemen nadat ze de rechten op haar muziek verloor.

Swift was enthousiast om Glastonbury te headlinen

Een groot deel van de originele line-up voor 2020 zou naar verwachting overgaan naar de zomerperiode van 2022. Billie Eilish zal vrijdagavond headlinen en Kendrick Lamar zal al optreden op zondag. Diana Ross zal optreden in de populaire Sunday Legends-slot, in de voetsporen treden van Lionel Richie en Dolly Parton.

Er is momenteel niemand bevestigd voor zaterdagavond. We verwachten volgende maand meer aankondigingen over acts.

In december 2019 kondigde Taylor voor het eerst aan dat ze het Glastonbury Festival zou leiden en tweette: 'Ik ben extatisch om je te vertellen dat ik Glastonbury zal headlinen op het 50-jarig jubileum - tot ziens!'

Mede-organisator van het festival, Emily Eavis, zei destijds: 'Taylor is een van de grootste en beste artiesten ter wereld, en we zijn zo blij dat ze naar Worthy Farm komt om zich bij ons aan te sluiten. voor onze vijftigste verjaardag.'

Nadat het festival was afgelast vanwege Covid-19, gaf de zangeres toe dat ze 'zo verdrietig' was dat ze niet op het festival kon optreden.

Swift zei: 'Ik wilde optreden op plaatsen waar ik niet zo vaak had opgetreden, dingen doen die ik niet had gedaan, zoals Glastonbury. Ik heb eigenlijk al sinds het begin van mijn carrière geen festivals meer gedaan.

'Ze zijn leuk en brengen mensen op een hele toffe manier samen. Het is zo verdrietig. Maar ik weet dat het de juiste beslissing is.'

Aanbevolen: