Hier is waarom Taylor Swift niet meer met Lorde spreekt

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Taylor Swift niet meer met Lorde spreekt
Hier is waarom Taylor Swift niet meer met Lorde spreekt
Anonim

Taylor Swift is zonder twijfel een van de meest succesvolle artiesten van onze tijd, en terecht! De ster verplettert het spel sinds haar debuut in 2006, en hoewel ze misschien een riskante overgang van country naar pop heeft gemaakt, is het een risico dat zeker zijn vruchten afwerpt.

Gezien haar roem en fortuin, was het alleen maar passend voor Taylor Swift om zich te omringen met even krachtige vrouwen, en medezangeres, Lorde was een van hen! Als het gaat om de in Nieuw-Zeeland geboren zangeres, is een feit dat niet veel mensen over Lorde weten, dat ze onder Swift's vleugels is genomen en de rest is geschiedenis!

De twee zangers deelden een bijzondere vriendschap, zozeer zelfs dat Lorde deel uitmaakte van de 'Swift Squad'. Nou, toen werd gemeld dat Lorde en muziekproducent, Jack Antonoff, een beetje te dicht bij elkaar kwamen om zich gerust te stellen, nam Swift afstand van de zangeres, waardoor veel fans zich afvroegen of de twee nog steeds spreken of niet.

Bijgewerkt op 21 juli 2021, door Michael Chaar: Lorde en Taylor Swift deelden ooit een heel speciale relatie, zo erg dat het gerucht ging dat Lorde zelfs lid was van Taylor's "Ploeg". Ondanks hun hechte band is het duo geen vrienden meer. Lorde's hechte relatie met de ex van Lena Dunham, Jack Antonoff, veroorzaakte naar verluidt een breuk tussen Taylor en Lorde, aangezien Swift en Lena vrienden zijn. Welnu, nu het stof is neergedaald, is er geen kwaad bloed meer tussen de twee. Nu er vier jaar zijn verstreken sinds Lorde's laatste album, zijn fans enthousiast dat ze nieuwe muziek uitbrengt, vooral als het gaat om haar nieuwste single 'Solar Power'.

Waarom Taylor niet met Lorde spreekt

Taylor Swift en Lorde waren praktisch twee erwten in een pod! Het dynamische duo kon het goed met elkaar vinden, aangezien ze allebei graag een extreem privéleven leiden, niet in de "Hollywood-scene" zijn en vaak verkeerd worden begrepen, maar ondanks hun overeenkomsten lijkt het alsof hun vriendschap niet bedoeld was om eeuwig te duren.

Hoewel ze goed met elkaar overweg konden tijdens awardshows en samen dansen in het publiek, spreken Lorde en Taylor niet meer over elkaar. Lorde heeft zich sindsdien uitgesproken over hun vriendschap, of het gebrek daaraan, en beweerde dat bevriend zijn met Taylor Swift hetzelfde was als bevriend zijn met iemand die zeer "specifieke allergieën" heeftmet andere woorden, het is veel werk!

Het begon rommelig te worden tussen de twee in 2017 toen Lorde nauw samenwerkte met muziekproducent Jack Antonoff. Hoewel dit volkomen eerlijk klinkt, lijkt het alsof Lorde en Jack meer waren dan alleen collega's. Antonoff, die eerder getrouwd was met actrice Lena Dunham, kreeg naar verluidt een hechte band met Lorde tijdens hun tijd samen. Lena sprak zich uit over de geruchten-affaire en beweerde dat zij gelooft dat de twee uitgingen nadat zij en Jack uit elkaar gingen.

Nou, aangezien Lena Dunham en Taylor Swift ook besties zijn, was het slechts een kwestie van tijd voordat Taylor op de hoogte werd gebracht van Lorde's stiekeme manieren en afstand begon te nemen. Hoewel de speculatie moeilijk te bewijzen kan zijn, Lena onthulde dat Lorde inderdaad bij haar en Jack woonde tijdens hun tijd dat ze het album maakten. De geruchten bleven tot het punt dat Taylor niet alleen partij koos met valvriend, Lena Dunham, maar naar verluidt de banden met Lorde voorgoed verbroken.

Hoewel Lena niet eens in de meisjesploeg van Swifts zit, hebben de twee een zeer hechte dynamiek, wat duidelijk maakt waarom Taylor en Lorde niet langer met elkaar praten. Hoewel Swift noch Lorde iets hebben gezegd over hun ruzie, zijn fans er zeker van dat deze specifieke theorie waar is, vooral nadat er zo lang over het onderwerp is gedanst door zoveel verschillende betrokkenen.

Lorde's comeback

Nou, na een enorme onderbreking van de schijnwerpers, is Lorde teruggekeerd, en ze is groter en beter dan ooit tevoren! Hoewel ze genoot van haar privacy, vooral als het gaat om het wegblijven van sociale media, was Lorde klaar voor een terugkeer, en wat deed ze het.

De zangeres maakte deze zomer haar comeback, vier jaar na de release van haar tweede en meest recente album Melodrama, waarvan fans beweerden dat het niet zo geweldig was als het eerste, maar semantiek, toch?

Nu heeft Lorde haar nieuwste single 'Solar Power' uitgebracht! Het nummer bereikte de top van de hitlijsten en fans konden niet wachten om de single te streamen. Aangezien dit de eerste was die Lorde-fans in zo'n lange tijd van de Kiwi-zanger hadden gehoord, is het alleen maar passend dat het deuntje het zo goed deed.

Aanbevolen: