Waarom fans woedend zijn over de dochter van Heidi Klum, Leni

Inhoudsopgave:

Waarom fans woedend zijn over de dochter van Heidi Klum, Leni
Waarom fans woedend zijn over de dochter van Heidi Klum, Leni
Anonim

Sinds de term supermodel werd bedacht, zijn er maar een handvol mensen die ooit die titel hebben gekregen. Gelukkig voor haar, sinds Heidi Klum een Victoria's Secret Angel werd en ze verscheen op de Sports Illustrated Swimsuit Issue, verdient ze het duidelijk om een supermodel te worden genoemd. Naast haar zeer succesvolle modellencarrière, is Klum een nog grotere ster dankzij het jureren van shows als America's Got Talent, Germany's Next Top Model en Project Runway.

Gezien alles wat Heidi Klum tijdens haar leven heeft bereikt, hebben sommige mensen misschien aangenomen dat ze niet veel meer tijd in haar leven had. In werkelijkheid voedt Klum echter ook al jaren haar vier kinderen op. Hoewel het zeker lijkt dat moeder zijn veel vreugde in het leven van Klum heeft gebracht, moet iedereen met kinderen weten dat ouder zijn extreem stressvol kan zijn. Klum moet bijvoorbeeld boos zijn dat haar dochter Leni eind 2021 in controverse verwikkeld is geraakt.

Leni Klum heeft een sterke relatie met haar moeder- en vaderzegel

Rond dezelfde tijd dat Heidi Klum de titel supermodel verdiende, trouwde ze voor het eerst. Helaas kwam er kort nadat Klum aankondigde dat ze een kind op de wereld zou verwelkomen, een einde aan haar eerste huwelijk. Kort nadat Klums eerste huwelijk eindigde, begon ze te daten met de wereldberoemde zanger Seal en hij was erbij toen Heidi moeder werd met de geboorte van haar dochter Leni.

Hoewel haar biologische vader geen deel uitmaakte van haar leven, is Seal altijd een liefhebbende vader voor Leni Klum geweest. In feite heeft Seal in het verleden Leni op de rode loper laten lopen bij evenementen. Bovendien, toen Seal met Entertainment Tonight sprak over de band die hij met Leni deelt, was zijn liefde voor haar duidelijk. "Het is alles en het is altijd zo geweest, vanaf de dag dat ik haar moeder ontmoette. Ze was twee weken zwanger van deze mooie dame. Die band hebben we altijd gehad."

Naast het feit dat ze een zeer hechte band heeft met haar vader Seal, is het overduidelijk dat Leni dol is op haar moeder en dat gevoel is wederzijds. Immers, zowel moeder als dochter hebben elkaar bij tal van gelegenheden elkaars lof toegezongen. Bovendien, hoewel Leni op dat moment in haar tienerjaren was, was ze bereid om bijpassende outfits te dragen met haar moeder en om samen op de foto te gaan. Leni plaatste zelfs een afbeelding van haar twinning met haar moeder op Instagram. Zoals iedereen die in de buurt van een tiener is geweest zou moeten weten, zouden de meesten van hen nooit akkoord gaan om zoiets met een van hun ouders te doen.

Leni Klum treedt in de voetsporen van Heidi Klum

Aangezien Leni Klum de dochter is van twee enorme beroemdheden, zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat ze heeft wat nodig is om een carrière in de publieke belangstelling te hebben. Uiteindelijk is duidelijk geworden dat Leni ervoor heeft gekozen om in de voetsporen van haar moeder te treden en het blijkt dat ze al naam aan het maken is. Hoewel Leni op het moment van schrijven nog maar 17 jaar oud is, heeft ze al gemodelleerd voor publicaties als Hunger en Rollacoaster.

Voor iedereen die zich zorgen maakt dat Heidi Klum haar dochter heeft gepusht om model te worden, Leni is degene die heeft aangedrongen om model te worden, zoals ze uitlegde tijdens een gesprek met Extra. "Ik was opgegroeid om met mijn moeder te gaan werken. Al sinds mijn elfde of twaalfde smeek ik haar en toen werd ik uiteindelijk 16 en ze zei dat ik eindelijk kon beginnen met modellenwerk." Bovendien legde Leni in hetzelfde interview uit hoe haar gevoel voor mode verschilt van dat van haar moeder. "Ze noemt het grungy, ik noem het oversized denk ik… Je zult me nooit betrappen in superstrakke spijkerbroeken omdat ik niet graag dingen draag die oncomfortabel zijn… wijd en groot,"

Leni Klum wordt geconfronteerd met terugslag

In de modellenwereld is het gebruikelijk dat mensen in hun vroege tienerjaren hun start in het bedrijf krijgen. Hoewel ze nog zo jong zijn, worden de meeste van die modellen gevraagd om te poseren voor onthullende foto's en in de afgelopen jaren leidde dat zelden tot controverse. Om die reden, toen Leni Klum poseerde voor een onthullende foto toen ze nog minderjarig was, dacht ze er duidelijk niet veel over na sinds ze de afbeelding op Instagram plaatste. De afbeelding is zo schandalig, volgens de censuurnormen, dat we hem niet eens hier kunnen plaatsen.

Toen veel mensen de onthullende foto zagen die Leni Klum op Instagram plaatste, vonden ze het ongepast. Als gevolg daarvan had de Instagram-post veel opmerkingen waarin Leni werd verteld dat ze het moest verbergen en anderen riepen haar ouders uit omdat ze haar hadden toegestaan om voor zo'n afbeelding te poseren. Als alternatief roepen andere mensen iedereen op om Leni niet te vertellen wat ze met haar lichaam moet doen en te stoppen met het seksualiseren van het vrouwelijk lichaam.

Aanbevolen: