Hier is waarom fans woedend zijn over het productieteam van 'Big Brother 22

Inhoudsopgave:

Hier is waarom fans woedend zijn over het productieteam van 'Big Brother 22
Hier is waarom fans woedend zijn over het productieteam van 'Big Brother 22
Anonim

Eindelijk beginnen we wat vuurwerk te zien tijdens het ' Big Brother All-Stars'-seizoen.

Met zowel Da'Vonne als Bayleigh in het blok, wees gerust, beide deelnemers zullen niet stilletjes naar buiten gaan. Het zal zorgen voor een explosieve ontruimingsnacht, dat kunnen we garanderen.

Productie wrijft fans op de verkeerde manier

Zoals elk seizoen is er enige controverse in het huis en fans zijn niet al te blij met de manier waarop de productie ermee omgaat. De recente aflevering ging helemaal over Tyler, waardoor hij mogelijk in de problemen kwam voor Da'Vonne en Bayleigh, maar uiteindelijk was dat een no-go, met Kerstmis en zijn alliantie die het idee afwezen.

De fans hadden het gevoel dat het gewoon een manier was voor de productie om de pot te roeren en een beetje meer drama toe te voegen. In werkelijkheid waren fans niet blij dat ze niet genoeg licht wierpen op een andere gevoelige kwestie, Ian's worsteling met autisme.

Veel van zijn strijd werd nauwelijks getoond in de aflevering, in plaats daarvan kregen we een snelle run-down dat hij de wedstrijd zou missen. Wat de show zijn kijkers niet liet zien, was de reactie die blijkbaar plaatsvond onder de huisgasten, er wordt gezegd dat sommigen zelfs zo ver zouden gaan om Ian te bespotten. Voormalig BB-winnaar Andy Herren stemde in;

De online BB-fans waren ook niet al te blij en twitterden hun frustraties over het gebrek aan sympathie voor Ian;

We hebben in het verleden zo'n controverse zien plaatsvinden - pesten is de afgelopen seizoenen een groot probleem geweest in de show.

We weten dat Julie Chen niet bang is om de deelnemers in vuur en vlam te zetten, het zal interessant zijn om te zien of ze besluit het probleem aan de orde te stellen tijdens de komende ontruimingsavond, of dat de productie het scenario opnieuw bekijkt vanwege alle het verzet online, vooral onder een aantal voormalige deelnemers.

Beledigend, fan-theorieën suggereren dat Tyler sympathie-stemmen probeerde te verzamelen met de Black Lives Matter-beweging, de kant van Da'Vonne en Bayleigh kiezen.

Het is duidelijk dat iedereen in de aflevering aan het praten was en niet op de meest positieve manier, vooral gezien het feit dat Tyler later in de aflevering eigenlijk terug zou komen op alles wat hij zei, aangezien het woord dat werd verspreid over Bayleigh nog steeds woedend was op Tyler, ondanks de spelbesparende stemming.

Verwacht wat drama in de volgende aflevering.

Bronnen – Twitter & YouTube

Aanbevolen: