Fans zijn woedend over de verloofde van Sydney Sweeney, hier is waarom

Inhoudsopgave:

Fans zijn woedend over de verloofde van Sydney Sweeney, hier is waarom
Fans zijn woedend over de verloofde van Sydney Sweeney, hier is waarom
Anonim

Na het spelen van Cassie Howard in een van HBO's meest succesvolle tienershows, Euphoria, verdiende Sydney Sweeney een enorme fanbase. Ze heeft ook lof gekregen voor haar werk aan The Handmaid's Tale en in Once Upon a Time in Hollywood en tal van andere acteerprojecten.

Onlangs werd ze gespot terwijl ze haar oude liefde Jonathan Davino kuste in Hawaï. Helaas viel het nieuws bij sommige fans niet in goede aarde. Het lijkt erop dat veel fans teleurgesteld waren toen ze ontdekten dat de actrice geen homo was, hoewel Sydney nooit heeft gereageerd op geruchten over haar seksualiteit. Mensen op Twitter hebben snel gereageerd op het nieuws dat de 'Euphoria'-ster een relatie heeft.

Bijgewerkt op 5 maart 2022: Volgens alle rapporten werd op 2 maart 2022 door People bevestigd dat Sydney Sweeney en Jonathan Davino nu verloofd zijn. Sweeney, 24 en Davino, 37, zijn samen sinds 2018 en houden hun sterke en solide relatie privé, waarbij de twee slechts een handvol keer zijn gefotografeerd. Ze heeft gezien hoe ze haar beste leven leidt op vakantie met haar verloofde en het stel lijkt buitengewoon gelukkig.

Hoewel Sydney Sweeney nooit publiekelijk heeft gereageerd op haar seksualiteit, heeft ze ooit een tweet gedeeld waarin ze suggereerde dat ze biseksueel was en speelde ze een vreemd personage in de Netflix-komedie Everything Sucks.

Hoewel sommige queer-fans van Sweeney misschien nog steeds hopen dat de actrice ooit uit de kast zal komen, lijken de online "verontwaardiging" en jaloezie over haar relatie met een man te zijn verdwenen. De relatie tussen Sydney Sweeney en Jonathan Davino is echter om een andere reden bekritiseerd door fans - sommigen zijn boos over het leeftijdsverschil van dertien jaar tussen het paar. Het stel begon te daten toen Sweeney net twintig of eenentwintig was en Davino al in de dertig was. Bovendien zijn sommige fans op hun hoede voor Davino's ingewikkelde juridische geschiedenis - hij is betrokken geweest bij talloze rechtszaken rond de pizzafranchise die zijn familie bezit.

Sydney Sweeney's romantische date in Hawaii

De actrice pronkte met haar figuur terwijl ze een rode bikini wiegde terwijl ze met Davino in de oceaan rondhing. Het stel genoot nog een dag op het strand, waar ze gespot werden in het water.

Jonathan Davino is een restauranteigenaar en de erfgenaam van het pizzabedrijf Pompei. Het familiebedrijf is een van Chicago's oudste en meest geliefde Italiaanse restaurants. Davino en Sweeney zijn sinds 2018 een paar keer samen gezien, maar de actrice heeft vooral geprobeerd hun relatie geheim te houden.

Fans' reactie op Sydney Sweeney's vriend Jonathan Davino

Sommige fans vragen zich af of dit betekent dat de actrice geïnteresseerd is in zowel mannen als vrouwen. Sommige vrouwelijke fans willen zelfs weten of ze nog een kans bij haar hebben. Als bewijs hiervan schreef een gebruiker: "Kan iemand Sydney Sweeney laten weten dat ik vrijgezel ben?"

Hoewel enkelen blij voor haar zijn, is de meerderheid jaloers op Sydneys vriend. Een gebruiker schreef: "Is dit een grap ??? waarom verlaat ze me."

Een ander merkte op: "Sydney Sweeney, wat heeft hij dat ik niet heb? Alsjeblieft, ik kan aan mezelf werken."

Zijn er datinggeruchten over Sydney Sweeney en Brad Pitt?

In 2019 ging het gerucht dat ze een romantische relatie had met Brad Pitt, die 34 jaar ouder is dan zij. Volgens de paparazzi brachten de twee veel tijd samen op de set door.

Een insider vertelde Radar Online: "Ze heeft absoluut indruk op hem gemaakt tijdens hun tijd samen in de film, en sindsdien is hij lief voor haar geweest." De geruchten werden echter nooit bevestigd en aangezien Sydney een toegewijde relatie had met Jonathan, waren de geruchten over haar en Brad Pitt duidelijk niets meer dan dat.

Sydney Sweeney is gewend om om te gaan met kwetsende reacties online

Onlangs leerde Sydney op de harde manier dat wanneer een ster trending is op sociale media, dit niet altijd een reden tot feest is. Ze ging naar Instagram in een betraande livestream nadat ze merkte dat haar naam trending was op sociale media. Toen Sydney dieper inging op de reden waarom, ontdekte ze dat harde kritiek op haar uiterlijk het belangrijkste gespreksonderwerp was.

Van wat het lijkt, kwam deze hele situatie voort uit één tweet die suggereerde dat Sydney "lelijk" is terwijl ze haar fysieke verschijning vergelijkt met een "muppet" en dat ze "onaantrekkelijk is als je niet naar haar borsten kijkt."

De tweet is sindsdien verwijderd, en zelfs als hij nog steeds rondzweefde op Twitter, is het niet nodig om de persoon die hem heeft getweet extra aandacht te geven voor het pesten van iemand tot tranen toe.

De actrice zei tijdens een livestream: "Ik denk dat het heel belangrijk is voor mensen om te zien hoe woorden mensen echt beïnvloeden. Ik weet dat iedereen zegt dat je dingen niet kunt lezen, je moet dingen niet lezen, maar ik ben een verdomd persoon, "terwijl ze uitlegde dat ze niets anders deed dan tv kijken met haar hond toen ze toevallig op de onnodige haat.

Sydney drong er bij fans op aan aardiger te zijn op sociale media. Fans haastten zich onmiddellijk naar de verdediging van Sydney, deelden een hele reeks ondersteunende berichten en drongen er bij haar op aan om te proberen voorbij de meningen van internettrollen te kijken die niets beters te doen hebben met hun tijd.

Hopelijk heeft Sweeney steun gekregen van haar verloofde en haar Euphoria cast-maatjes.

Aanbevolen: