Geeft de zwangere ex-vrouw van Shia LaBeouf om zijn controversiële verleden?

Inhoudsopgave:

Geeft de zwangere ex-vrouw van Shia LaBeouf om zijn controversiële verleden?
Geeft de zwangere ex-vrouw van Shia LaBeouf om zijn controversiële verleden?
Anonim

Shia LaBeouf en Mia Goth hebben samen een behoorlijke geschiedenis. Na bijna vier jaar aan en uit daten, stapten de twee in 2016 in Las Vegas in het huwelijksbootje. Maar slechts twee jaar later gingen Mia en Shia hun eigen weg te midden van rondzwervende speculaties tussen Shia- en FKA-twijgen, die later een rechtszaak aanspanden tegen Shia wegens vermeend misbruik in 2020. Het is onduidelijk of de scheiding van Mia en Shia ooit is afgerond of dat hun vakbond ooit legitiem was. Ten tijde van hun huwelijk in Vegas beweerde het Clark County van Nevada dat het paar niet wettelijk getrouwd was.

Snel vooruit naar april 2020, en exen leidden tot hernieuwde geruchten. LaBeouf werd gespot met een trouwring. Mia werd ook gespot met een diamanten ring om die vinger. Onlangs onthulde People dat de acteur zijn eerste kind verwacht met Mia Goth. De actrice werd op 28 januari gespot in Pasadena, Californië terwijl ze haar groeiende babybuik liet zien. Het paar heeft nog niet gereageerd op het gerapporteerde babynieuws. Ondertussen vragen fans zich af: geeft Mia Goth om het controversiële verleden van Shia LaBeouf? Hier zijn alle details.

De zwangere ex-vrouw van Shia LaBeouf is gewend aan zijn gewelddadig gedrag

In 2015 werd de acteur gefilmd terwijl hij ruzie had met zijn toenmalige vriendin en nymfomane co-ster Mia Goth. Destijds zei hij tegen de vreemden die hem hadden gefilmd: "Als ik daar was gebleven, had ik haar vermoord." Helaas lijkt het erop dat Mia gewend is aan het gewelddadige gedrag van LaBeouf. Hoewel ze de details kent over de gewelddadige relatie tussen Shia LaBeouf en FKA-takjes, heeft de actrice haar mening hierover niet gedeeld.

Ondertussen heeft FKA twigs openlijk gesproken over haar giftige relatie met de acteur. De Britse zangeres zegt dat LaBeouf haar tijdens hun relatie bekritiseerde, haar omgang met mannelijke obers afkeurde en regels oplegde over hoe vaak per dag ze haar moest kussen en aanraken. Hij isoleerde haar ook van haar leeftijdsgenoten in Londen, stond erop dat ze naakt zou slapen, besmette haar bewust met een intieme overdraagbare ziekte, en hield een pistool bij het bed.

De rechtszaak van FKA twigs is voornamelijk gebaseerd op de onaangename details van de roadtrip van het ex-paar in februari 2019, waarbij ze naar verluidt een reeks fysieke, emotionele en mentale aanvallen van sjiieten heeft opgelopen. De zangeres ging toen niet naar de politie en haar verklaring hiervoor is: "Ik dacht gewoon bij mezelf, niemand zal me ooit geloven. Ik ben onconventioneel. En ik ben een persoon van kleur die is een vrouw." FKA twijgen bekende ook: "Hij bracht me zo laag, beneden mezelf, dat het idee om hem te verlaten en mezelf weer omhoog te werken gewoon onmogelijk leek." Toen ze zichzelf bij elkaar raapte om het te doen, zei ze dat LaBeouf haar gewelddadig niet toestond en haar opsloot in een kamer. Vandaag definieert de 34-jarige zangeres haar ervaring met LaBeouf als "het ergste dat ik ooit heb meegemaakt in mijn hele leven."

Shia Labeoufs controversiële verleden

Staat Shia LaBeouf op de zwarte lijst van Hollywood? Als de media het niet hebben over LaBeouf die in een nieuwe film speelt, gaat het over hem dronken worden en zich misdragen. Het begon officieel in 2007, toen hij net 21 werd en, volgens zijn eigen woorden, "erg verwend werd in Chicago" en uiteindelijk feestvierde in de Walgreens-winkel. De acteur verzekerde David Letterman dat hij alleen sigaretten probeerde te kopen. Hij probeerde het echter meerdere keren, veranderde van outfit en verzette zich tegen de eis van de bewaker om te vertrekken.

De jonge feestvierder crashte een jaar later in zijn pick-up tegen een ander voertuig. De agenten waren er getuige van dat Shia dronken was op de plaats van het ongeval, arresteerden hem meteen en lieten hem later vrij met een misdrijf DUI. In 2011, opnieuw dronken, slaagde LaBeouf erin om binnen drie maanden tijd in twee bargevechten te komen. In beide gevallen kreeg hij een paar klappen in het gezicht en de confrontatie tijdens de tweede bracht hem in de handboeien. Drie jaar later had het trefpunt de geografie van zijn tegenslagen uitgebreid naar het VK. LaBeouf gaf een man een kopstoot in een bar in Zuid-Londen. Eerder in de hoofdstad van Groot-Brittannië nam de acteur psychedelische middelen om dieper in te gaan op de rol waar hij op dat moment mee bezig was. Het resulteerde erin dat hij alles om hem heen vernietigde en bij de regisseur van The Necessary Death of Charlie Countryman kwam.

Shia LaBeouf bekritiseerde de regisseur die hem beroemd maakte

Het was Steven Spielberg die over het algemeen van de 21-jarige Shia LaBeouf een ster op de A-lijst maakte door hem in Transformers te casten. Hoewel veel mensen zich zijn rol in deze film herinneren, weten ze misschien niet veel feiten over die tijd in LaBeoufs carrière, inclusief hoeveel geld Shia Labeouf heeft betaald voor de Transformers-trilogie. Helaas reageerde de acteur met pure ondankbaarheid op Spielbergs vriendelijkheid en bekritiseerde hij verbaal de werkstijl van de beroemde regisseur. LaBeouf verklaarde dat hij de Indiana Jones-film die ze samen maakten niet leuk vond. Eigenlijk alle films, behalve Transformers.

Aanbevolen: