‘Stranger Things’ seizoen 4 teaser geeft fans een glimp van het verleden van elf

Inhoudsopgave:

‘Stranger Things’ seizoen 4 teaser geeft fans een glimp van het verleden van elf
‘Stranger Things’ seizoen 4 teaser geeft fans een glimp van het verleden van elf
Anonim

Het is bijna twee jaar geleden dat het derde seizoen van Stranger Things uitkwam, dus fans hebben natuurlijk hoge verwachtingen van het vierde hoofdstuk.

De gebroeders Duffer hebben fans officieel een kijkje gegeven in wat er gaat komen, en de teaser suggereert dat de komende afleveringen onthullingen zullen bevatten over het verleden van Eleven (Millie Bobby Brown).

Terug naar Hawkins Lab

Stranger Things 4 is al uitgeroepen tot het engste hoofdstuk tot nu toe, en de teaser maakt die belofte waar.

De huiveringwekkende, minuten durende teaser speelt zich af in het griezelige Hawkins Lab waar voor het eerst met Eleven werd geëxperimenteerd vanwege haar geërfde psychokinetische vaardigheden. We zien veel kinderen verschillende spelletjes spelen, terwijl een wetenschapper ze door een camera observeert.

De hoofden van de meisjes zijn geschoren en ze zijn gekleed in dezelfde ziekenhuisjurk die Eleven tijdens het eerste seizoen droeg. Het duurt slechts enkele ogenblikken voordat de manipulatieve Dr. Brenner de kamer binnenkomt en de kinderen informeert dat hij iets speciaals voor hen heeft gepland.

De teaser eindigt met de vraag: "Elf, luister je?" en de camera draait op een deur gemarkeerd met "11". Haar paniekerige ademhaling is onmisbaar en we zien Elf zelf haar ogen openen in een close-upscène.

De kinderen noemen Brenner nog steeds Papa (wat erg spookt) en zijn hoogstwaarschijnlijk de broers en zussen van Elf uit het lab. Het is niet duidelijk of dit een flashback is of dat Elf nachtmerries heeft omdat bekend was dat Dr. Brenner dood was.

De serie zag de wetenschapper sterven in seizoen 1 nadat hij werd aangevallen door de Demogorgon… maar met Hopper in leven, zouden we deze mogelijkheid niet voorbij de showrunners laten gaan.

Fans gingen er altijd van uit dat er meer waren zoals Elf, en seizoen 2 bevatte Kali aka Eight, een van Elf's (waarschijnlijk veel) broers en zussen die krachten hadden.

Eerder vandaag deelde Millie Bobby Brown een foto van haar '11'-tatoeage op het scherm, die haar personage in het lab kreeg. De komende afleveringen zullen zeker de gruwelen documenteren die Elf heeft meegemaakt voordat ze het lab ontvluchtten en zullen de nadruk leggen op het leven van anderen zoals zij.

The Duffer Brothers plaagden eerder het seizoen en deelden "Er begint een nieuwe horror aan de oppervlakte te komen, iets lang begraven, iets dat alles verbindt …" en gezien de nieuw uitgebrachte teaser, is het veilig om één ding te zeggen.

De Demogorgons zijn terug!

Aanbevolen: