Waar zijn de koppels uit 'Love Is Blind Brazil' in 2021?

Inhoudsopgave:

Waar zijn de koppels uit 'Love Is Blind Brazil' in 2021?
Waar zijn de koppels uit 'Love Is Blind Brazil' in 2021?
Anonim

Terwijl we wachten op seizoen 2 van de hit Netflix realityshow Love Is Blind, kunnen we niet anders dan geobsedeerd zijn door Love Is Blind: Brazil. Het eerste seizoen van 10 afleveringen kwam in oktober 2021 beschikbaar op de streamingdienst en heeft alle drama, hoop en intensiteit van de originele serie. Love Is Blind had ongemakkelijke scènes en hetzelfde geldt voor de Braziliaanse versie. Deze afleveringen waren net zo leuk om met vrienden te bespreken.

Hoewel de cast van Love Is Blind actief is op sociale media en sommige echt beroemd zijn geworden als gevolg van de realityshow, is het een beetje moeilijker om updates te vinden over de deelnemers aan Love Is Blind: Brazil. Fans willen weten wie is getrouwd en wie heeft besloten uit elkaar te gaan. Blijf lezen om erachter te komen waar de koppels van Love Is Blind: Brazil zijn in 2021.

Wat is er gebeurd met Lissio & Luana en Thiago & Fernanda?

Fans vroegen zich af welke Love Is Blind-koppels uit elkaar zouden gaan en welke het zouden redden. En fans zijn benieuwd wat er is gebeurd met de Love Is Blind: Brazil-paren, en hoewel de deelnemers deelnamen aan een reünie-aflevering, werd deze niet uitgezonden op Netflix. Fans kunnen het vinden op YouTube, Reddit-gebruiker Nadiamelk deelde in een Reddit-thread over de Love Is Blind: Brazil-reünie dat ze Portugees zijn, zodat ze de updates kunnen delen.

Lissio Fiod en Luana Braga, een psycholoog, zijn een Love Is Blind: Braziliaans stel dat nog lang en gelukkig eindigde.

Lissio en Luana zijn getrouwd en zijn nog steeds samen, volgens The Cinemaholic, en Redditor nadiamelk zei dat ze "gelukkig zijn en in hetzelfde huis wonen". Reality Blurred meldde dat het leuk was om te zien hoe dit stel elkaar leerde kennen, aangezien Luana het leuk vond dat Lissio een "vurige persoonlijkheid" heeft."

Thiago Rocha en Fernanda Borges zijn een ander Love Is Blind: Braziliaans stel dat is getrouwd, en volgens Reddit zijn ze uit elkaar gegaan en heeft Nanda een nieuwe partner. Redditor Nadiamelk zei dat hij besloot de relatie te beëindigen op haar voicemail en: "Hij verontschuldigde zich meerdere keren en zei dat hij zich diep schaamde voor zijn houding in de show, maar misschien is hij net slim genoeg om dit op de camera te doen om zijn imago te zuiveren."

In een interessante wending heeft Nanda nu een serieuze relatie met Mackdavid Alves, die door Mack gaat, die ook een deelnemer aan de show was. Volgens Nanda's Instagram is ze momenteel zwanger van hun kind.

Deze 'Love Is Blind: Brazil'-paren hebben het niet gehaald

Shayan Haghbin en Ana Prado zijn een ander stel waar fans zich over afvragen. Terwijl Shayan Ana in de pods ten huwelijk vroeg en ze accepteerde, leken ze niet zeker of ze bij elkaar zouden blijven, volgens The Cinemaholic.

Wat dit stel betreft, ze leken niet erg beleefd tegen elkaar tijdens de reünie-aflevering. Reddit-gebruiker Nadiamelk zei: "Ze beweerde dat hij haar meerdere keren had mishandeld toen de camera's uit waren, en hij begon in feite te schreeuwen, haar een leugenaar te noemen en te zeggen dat ze een slachtoffer speelde om meer volgers te verzamelen."

Rodrigo Vaisemberg en Dayanne Feitoza zijn niet getrouwd en ze lijken uit elkaar te zijn gebleven, volgens Cosmopolitan.

Blurred Reality merkte op dat het paar niet met elkaar overweg kon toen ze met elkaar gingen samenwonen, en het leek duidelijk dat ze niet bij elkaar zouden blijven.

Volgens The Cinehamholic is Rodrigo een financieel adviseur en is Dayanne een bediende bij een bank, en fans dachten dat ze het zouden gaan redden toen ze elkaar ontmoetten. Ze leken opgewonden om elkaar eindelijk in het echt te zien. Maar Rodrigo leek te veel grappen te maken en dat betekende een ramp.

Wat is er gebeurd met Hudson Mendes en Carolina Novaes?

Hudson Mendes, een ondernemer, en Carolina Novaes, een advocaat, ontmoetten elkaar ook via het experiment in de pods.

Fans willen zeker weten of Hudson en Carolina uit elkaar zijn gegaan, aldus Cosmopolitan. De Cinemaholic meldde dat ze elkaar niet lijken te noemen op sociale media, en als ze nog steeds een stel waren, lijkt het alsof het heel duidelijk zou zijn uit hun Instagram-accounts.

Redditor nadiamelk deelde dat het stel in de aflevering van de reünie zei dat ze uit elkaar waren gegaan, maar ze legden niet uit waarom.

Sommige fans waren verrast dat Carolina, die fans ook Carol noemen, en Hudson uit elkaar gingen. Reddit-gebruiker luhumushu deelde dat ze van dit stel hielden en schreef: "Carol en Hudson zijn perfect samen, ik twijfel er niet aan dat ze de tand des tijds zullen doorstaan. Ik was aanvankelijk bang dat Hudson een feministe als Carol niet aankon, maar nu denk ik dat dat huwelijksreisdrama was gescript. Ze zijn zo verliefd! Ik huilde toen ik naar hun bruiloft keek."

De fan voegde eraan toe dat na het lezen over wat er gebeurde in de reünie-aflevering: "Ik voel me erg dom om te zeggen dat Carol en Hudson zouden blijven bestaan."

Aanbevolen: