Hoe de carrière van Adam Devine explodeerde en hoe hij zijn enorme vermogen verdiende

Inhoudsopgave:

Hoe de carrière van Adam Devine explodeerde en hoe hij zijn enorme vermogen verdiende
Hoe de carrière van Adam Devine explodeerde en hoe hij zijn enorme vermogen verdiende
Anonim

Adam Devine heeft een lange weg afgelegd sinds de stoner-komedie van Workaholics waarmee zijn carrière werd gelanceerd. In de loop van slechts een paar jaar veranderde hij van een internetkomiek naar een standaard kabelster tot de ster van een aantal veelgeprezen televisieprogramma's en films.

Devine had bijvoorbeeld een ondersteunende rol in alle drie de Pitch Perfect-films, hij trad op tegenover grootheden als Robert De Niro, en hij is nu een ster van HBO's goed beoordeelde satire The Righteous Gemstones. De succesvolle acteur en komiek heeft nu een gezond vermogen en blijft consistent en indrukwekkend werk vinden. Hoeveel is het aluin van Workaholics nu waard?

8 Adam Devine begon met het maken van virale YouTube- en Myspace-video's

Het Workaholics-team is begonnen zoals veel sterren in de 21e eeuw, op internet. Adam Devine begon met het maken van virale YouTube-video's met zijn vrienden als comedygroep. Devine heeft samen met Blake Anderson, Anders Holm en Kyle Newacheck hun krachten gebundeld om de comedygroep Mail Order Comedy op te richten. Ze maakten een reeks sketches en muziekvideo's die uiteindelijk werden opgepikt door shows op G4 en erg populair werden op Myspace. De groep begon in 2006 en is vergelijkbaar met andere comedygroepen die iconische carrières begonnen, zoals de Upright Citizens Brigade of Monty Python.

7 De carrière van Adam Devine explodeerde dankzij 'Workaholics'

Tegen 2011 had Mail Order Comedy de aandacht getrokken van Comedy Central en het netwerk pakte hun pilot op over drie stoners die bij een telemarketing callcenter werken als hun eerste baan na de universiteit. Workaholics werd al snel een van de grootste hits van Comedy Central en de rest is, zoals het gezegde luidt, geschiedenis.

6 Adam Devine's carrière explodeerde nog meer dankzij 'Pitch Perfect' en 'Pitch Perfect 2'

Dankzij de populariteit van Workaholics konden alle jongens in het gezelschap een aantal geweldige rollen krijgen in andere klassieke televisieshows. Blake Anderson had een kleine rol in Parks and Recreation, Anders Holm speelde een gastrol in een aflevering van Brooklyn 99 en Modern Family, en Adam speelde de halfbroer van Jeff Winger in een aflevering van Community. Maar Devine kreeg zijn eerste grote Hollywood-rol als een antagonist die minnaar werd in de Pitch Perfect-films met in de hoofdrollen Rebel Wilson en Anna Kendrick. Sindsdien heeft Devine consistent werk gevonden in zowel film als televisie.

5 Adam Devine heeft verschillende tv-shows gedaan en hij doet veel stemacteren

Naast verschillende films heeft Adam Devine zijn deel van televisieshows vereerd. Hij had meerdere seizoenen een ondersteunende rol in Modern Family en hij heeft zelfs wat voice-overwerk gedaan. In de populaire kindertekenfilm Uncle Grandpa sprak Adam Devine de oneerbiedige en egocentrische Pizza Steve uit, een pratend stuk pizza met een coole zonnebril. Hij speelde ook The Flash in The Lego Batman Movie en een kleine rol in een van de Ice Age-films. Drie seizoenen lang had hij zijn eigen show op Comedy Central genaamd Adam Devine's House Party, een show die stand-upcomedy combineerde met een sitcom-formaat. Devine speelde ook kosmonaut Pavel Beljajev in een aflevering van Drunk History, waar Beljajev de eerste man was die een ruimtewandeling maakte.

4 Adam Devine heeft het voorrecht gehad om met enkele grote Hollywood-spelers te werken

Hij heeft gedurende zijn hele carrière het voorrecht gehad om met een aantal grote namen te acteren. In Pitch Perfect had hij een geweldige chemie met Rebel Wilson, maar in Nancy Meyers film The Intern Devine uit 2015 kreeg hij de kans om samen te werken met de legendarische Robert De Niro. De film speelde ook Anne Hatheway, Rene Russo en Adam Devine's Workaholics landgenoot Anders Holm was ook in de film. In 2014 had hij een korte cameo in Seth Rogen's Neighbours, waarin ook Zach Efron speelde. Devine kreeg ook de kans om de beroemde chef-kok Gordon Ramsey te ontmoeten toen hij een bezoek bracht aan Hell's Kitchen.

3 Adam Devine maakt nu deel uit van Danny McBride's 'The Righteous Gemstones'

Danny McBride, John Goodman en Adam Devine vormen de hoofdrolspelers van deze show en volgen de Gemstone-familie, een familie van geldrovende tv-evangelisten die even disfunctioneel als hebzuchtig zijn. Adam Devine speelt Kelvin Gemstone, de brutale en hard feestende kleinzoon van Eli Gemstone, de familiepatriarch gespeeld door John Goodman.

2 Adam Devine's toekomstige projecten

Volgens IMDb heeft Devine vanaf 2022 nog twee andere projecten in de maak naast The Righteous Gemstones. Er is een Pitch Perfect-televisieserie in de maak, en hij is gepland om te schitteren in een film met de titel The Outlaw, die zich momenteel in de postproductiefase bevindt en in 2022 wordt uitgebracht.

1 Adam Devine's netto waarde vandaag

Op het moment van schrijven heeft Adam Devine een nettowaarde van $ 10 miljoen verzameld dankzij zijn acteerwerk en omdat hij verschillende van zijn projecten heeft geproduceerd (alle sterren waren ook uitvoerende producenten voor Workaholics). Adam Devine heeft een lange weg afgelegd sinds Comedy Central, en hij lijkt klaar om nog lang door te gaan.

Aanbevolen: