Hier is hoe het vermogen van Guy Fieri explodeerde tijdens de pandemie

Inhoudsopgave:

Hier is hoe het vermogen van Guy Fieri explodeerde tijdens de pandemie
Hier is hoe het vermogen van Guy Fieri explodeerde tijdens de pandemie
Anonim

Door de jaren heen zijn er veel tv-koks geweest die ongelooflijk beroemd en enorm succesvol zijn geworden door de massa te leren koken. Naast goed kunnen koken, moeten tv-koks ook een persoonlijkheid hebben waarin kijkers kunnen investeren, zoals blijkt uit de carrières van mensen als Julia Child en Wolfgang Puck. Maar hoewel de meeste mensen die op tv koken aardig zijn, hebben ze ook de neiging zichzelf te gedragen alsof ze beter zijn dan hun kijkers. In sommige opzichten is dat logisch, aangezien veel tv-koks een fortuin waard zijn.

In tegenstelling tot de meeste van zijn collega's, heeft Guy Fieri zich altijd speciaal gevoeld omdat hij een gewone man lijkt die toevallig een uitzonderlijk getalenteerde chef-kok is. Om die reden zien zoveel mensen Guy graag op tv dat het Food Network bereid is Fieri miljoenen te betalen om in de loop der jaren een hele reeks verschillende shows te hosten. Het is niet verwonderlijk dat Fieri daardoor tijdens zijn lange carrière extreem rijk is geworden. Desondanks slaagde Fieri erin iets ongelooflijks voor elkaar te krijgen, hij werd veel rijker tijdens de pandemie.

Guy Fieri's onwaarschijnlijke stijging tot roem

Tegenwoordig besteden de meeste kinderen van 10 jaar hun tijd aan dingen zoals videogames spelen en tv kijken. Toen Guy Fieri 10 was, begon hij echter zijn eerste bedrijf, een krakelingstand die hij samen met zijn vader kocht in zijn geboorteplaats Ferndale, Californië. Volgens Fieri werd hij geïnspireerd om zijn eerste bedrijf te starten toen hij met zijn gezin op vakantie was en een pretzel van een verkoper kocht.

Nadat hij in 1990 opgroeide en afstudeerde aan de universiteit met een Bachelor of Science in Hotel Management, koos Guy Fieri ervoor om als manager van een restaurant te werken. Enkele jaren later opende Fieri zijn eerste restaurant met een zakenpartner in 1996 en van daaruit ging hij naar de races. In de volgende 25 jaar opende Fieri zoveel restaurants, waarvan er vele succesvol waren, dat het onthutsend is. Ondanks zijn succes in de zakenwereld had Fieri andere ambities.

Halverwege de jaren 2000 maakte de wereld kennis met Guy Fieri toen hij meedeed aan het tweede seizoen van The Next Food Network Star, dat hij won. Kort daarna werd Fieri een hoofdbestanddeel van het Food Network en zijn show Diners, Drive-Ins and Dives werd een absolute sensatie. Naast het hosten van zoveel Food Network-shows dat het voor iedereen moeilijk was om ze allemaal bij te houden, werd Fieri een icoon van de popcultuur. Natuurlijk zijn de belangrijkste redenen voor Fieri's crossover-beroemdheid zijn lieve persoonlijkheid en gedenkwaardige uiterlijk. Bovendien is Fieri ook geliefd geworden, deels omdat hij de LGBTQ+-gemeenschap heeft omarmd, waaronder het voltrekken van honderden homohuwelijken.

Guy Fieri heeft een verbluffend nieuw televisiecontract getekend

Sinds de COVID-19-pandemie voor het eerst de wereld veroverde, heeft deze een catastrofaal effect op de wereld gehad. De pandemie heeft immers niet alleen het leven van veel te veel mensen gekost, maar ook veel mensen werkloos gemaakt. Natuurlijk is het leven buitengewoon oneerlijk en daarom zou het niet al te schokkend moeten zijn dat sommige mensen ook veel succes hebben gehad tijdens de pandemie. Het is bijvoorbeeld duidelijk geworden dat Guy Fieri enorm veel geld heeft verdiend sinds de pandemie de wereld overnam.

Vanaf de top is het vermeldenswaard dat Guy Fieri geen geld heeft verdiend aan al het ongeluk dat anderen hebben doorgemaakt als gevolg van de COVID-19-pandemie. In plaats daarvan is het vermogen van Fieri dat explodeert tijdens de pandemie meestal toeval. De reden waarom Fieri zo rijk is geworden, is tenslotte dat hij een nieuw contract tekende met het Food Network waardoor hij naar verluidt de bestbetaalde tv-kok is.

Volgens rapporten ondertekenden Fieri en het Food Network in 2021 een driejarige deal van $ 80 miljoen. Verbazingwekkend genoeg betaalde Fieri's vorige contract hem slechts $ 30 miljoen over dezelfde hoeveelheid tijd, wat betekent dat hij een $ 50 miljoen kreeg raise die ongelooflijk is.

Hoewel het waar is dat er geen aanwijzingen zijn dat Fieri enige poging heeft gedaan om te profiteren van de COVID-19-pandemie, zou het dwaas zijn om te doen alsof zijn salarisverhoging helemaal niets met hem te maken had. Immers, wanneer mensen thuis vastzitten en niets te doen hebben te midden van wereldwijde onrust, is het heel geruststellend om Fieri zijn ding te zien doen. Om die reden is het vrijwel zeker dat veel netwerken geïnteresseerd waren in het inhuren van Fieri buiten het Food Network.

Aanbevolen: