Hier is hoe het vermogen van NBA YoungBoy explodeerde tijdens de pandemie

Inhoudsopgave:

Hier is hoe het vermogen van NBA YoungBoy explodeerde tijdens de pandemie
Hier is hoe het vermogen van NBA YoungBoy explodeerde tijdens de pandemie
Anonim

YoungBoy NBA is niet alleen de koning van het rapspel, maar hij is ook de koning van YouTube, wat hem een dubbele bedreiging maakt en een man met minstens twee enorme inkomstenstromen die ervoor zorgen dat hij dat echt nooit zal worden weer kapot. Sterker nog, de rapper doet het zo goed dat hij graag de hele wereld laat meegenieten van zijn succes. Zoals die keer dat hij pronkte met een gloednieuwe Porsche Panamera GTS die hij kocht voor zijn vriendin van de maand. Een impulsgeschenk dat hem waarschijnlijk op zijn minst 80.000 dollar zou hebben opgeleverd. Als hij geen auto voor zijn vriendin koopt, houdt hij zijn homies gelijk met het soort ICE waardoor ze er elke dag van de week fris uitzien en zelfs een huis voor zijn moeders kopen.

Dat is zonder zelfs maar zijn bijna jaarlijkse arrestatiekosten te noemen. De kunstenaar is de afgelopen jaren zo vaak gearresteerd dat hij zijn advocaat op borg moet houden, en die kosten zijn niet goedkoop. YoungBoy werd beroemd op 18-jarige leeftijd miljonair. Fans denken dat hij geluk heeft dat het is gebeurd, want met het leven dat hij tot nu toe heeft geleefd, heeft hij elke cent nodig. Recente schattingen online suggereren dat YoungBoy een nettowaarde van $ 6 miljoen heeft. Het helpt zeker dat hij zich in 2019 stevig heeft gevestigd als de populairste muzikant op YouTube, en verrassend genoeg kwam het amper in de buurt. Nu explodeerde zijn vermogen tijdens de pandemie. Laten we eens kijken naar zijn rijke leven.

Hoe is NBA YoungBoy zo rijk geworden?

YoungBoy nam zijn toevlucht tot kleine misdaden in zijn jeugd om genoeg geld te verdienen om zichzelf gevoed en gekleed te houden, terwijl hij ook genoeg verdiende om wat extra studiotijd te betalen. Nadat hij een betaalbare microfoon had opgepikt, werkte hij zich op van een artiest met street cred en lokale buzz tot waar hij nu is: The King of YouTube en een van de meest succesvolle opnameartiesten die er zijn.

In 2016, na vijf mixtapes en samenwerkingen met Kevin Gates en Boosie Badazz, stroomde het geld binnen voordat YoungBoy zelfs maar 18 werd. Vervolgens sloot hij een platencontract bij Atlantic Records, waarvan het gerucht ging dat het in het bereik zou zijn van $ 2 miljoen voor vijf totale records.

De rapper vertrouwde echter niet alleen op zijn platencontract als zijn enige bron van inkomsten. Toen YoungBoy zijn carrière begon, begon hij met het uploaden van zijn muziekvideo's en inhoud naar een kanaal op YouTube dat bekend staat als David G. Daar werd zelfs zijn doorbraakhit, 38 Baby, gepost. Die video en andere video's leverden het kanaal een hoop geld op, maar het duurde niet lang voordat YoungBoy doorhad hoe YouTube werkte. Hij zit momenteel op 10,5 miljoen abonnees met meer dan 7 miljard views. Met zulke getallen zou hij naar schatting $ 7.000 per maand moeten verdienen.

NBA YoungBoy's succesvolle YouTube-carrière

De rapper heeft zichzelf getransformeerd tot de meest bekeken muzikant op het platform in alle genres. Dat betekent dat hij acts als Taylor Swift en Billie Eilish verslaat. Velen vragen zich misschien af: waarom verta alt zijn muziek zich zo goed naar YouTube? YoungBoy uploadt constant inhoud om zijn abonnees tevreden te houden en de mogelijkheid te vergroten om nieuwe subs te verdienen met elke nieuwe post. Hij geeft ook prioriteit aan YouTube door het de eerste bestemming te maken om nieuwe inhoud te uploaden.

Naast zijn platencontract en zijn aanwezigheid op YouTube, verdient YoungBoy ook geld aan zijn touring- en merchandisewinkel. Maar nu touren min of meer tot het verleden behoort door de pandemie, laten we zijn winkel eens wat nader bekijken. Fans kunnen t-shirts kopen voor ongeveer $ 30, hoodies voor ongeveer $ 60 en zelfs mysterieuze rugzakken voor $ 200. Als dat is hoeveel een tas vol T-shirts nodig heeft, moet de rapper het behoorlijk goed doen met hun verkopen.

Hoe besteedt NBA YoungBoy zijn enorme vermogen?

Helaas besteedt de rapper het grootste deel van zijn vermogen aan advocaten en borgtochtvergoedingen. In 2016 werd YoungBoy gearresteerd als verdachte van een drive-by shooting. Zijn borgtocht was aanvankelijk vastgesteld op bijna $ 200.000, volgens TMZ. Maar na vijf maanden in de gevangenis te hebben doorgebracht en een pleidooiovereenkomst te hebben gesloten, werd het verlaagd tot $ 50.000 (die hij toen plaatste). YoungBoy zou in 2018 opnieuw worden gearresteerd op beschuldiging van zware mishandeling en ontvoering nadat hij ermee in aanraking was gekomen met een van zijn vele exen. Deze keer zou hij borg betalen voor een bedrag van $ 70, 000.

In 2020 werd YoungBoy opnieuw gearresteerd. Dit keer in zijn woonplaats vanwege het bezit van Schedule I-medicijnen, het vervaardigen/distribueren van een Schedule II-medicijn en het vervaardigen/distribueren van Schedule IV-medicijnen. De juridische problemen van YoungBoy hebben ongetwijfeld een impact gehad op zijn inkomsten. Sommige mediakanalen en potentiële zakelijke partners zullen om voor de hand liggende redenen niet zijn kant opkijken, maar alles bij elkaar genomen is hij waanzinnig succesvol voor een man die net zo vaak wordt gearresteerd als hij.

In termen van hemzelf werd YoungBoy vaak door de stad zien cruisen in een Lamborghini uit 2017 tot hij bijna zijn leven verloor. Na het ongeval werd hij aangeklaagd voor $ 350.000 door het verhuurbedrijf waarvan hij het moet hebben vrijgelaten. Hoewel het moeilijk voor hem is om uit de problemen te blijven (zoals Kodak Black), blijven zijn fortuin en fanbase elke dag groeien.

Aanbevolen: