Hier is hoe het vermogen van Beyoncé & Jay-Z explodeerde tijdens de pandemie

Inhoudsopgave:

Hier is hoe het vermogen van Beyoncé & Jay-Z explodeerde tijdens de pandemie
Hier is hoe het vermogen van Beyoncé & Jay-Z explodeerde tijdens de pandemie
Anonim

Op elk willekeurig moment in het moderne tijdperk zijn er altijd een hele reeks verschillende machtsparen van beroemdheden geweest waar het grote publiek geen genoeg van kon krijgen. Tegenwoordig houden mensen bijvoorbeeld van combinaties van beroemdheden zoals Emily Blunt en John Krasinski, Javier Bardem en Penelope Cruz, Kristen Bell en Dax Shepard, evenals Tom Hanks en Rita Wilson.

Hoewel alle bovengenoemde koppels extreem populair zijn, is er één modern celebrity-paar dat aantoonbaar oppermachtig is, Beyoncé en Jay-Z. Iedereen weet tenslotte hoe extreem getalenteerd Jazy-Z en Beyoncé afzonderlijk zijn en het was verbazingwekkend om te zien hoe ze elkaar tijdens hun relatie tot nog meer succes pushen. Hoewel de COVID-19-pandemie bijvoorbeeld een monumentaal negatief effect op de wereld heeft gehad sinds de wereldwijde verspreiding, hebben Beyoncé en Jay-Z het erg druk gehad. Jay-Z en Beyoncé hebben zelfs tijdens de pandemie een fortuin weten te verdienen.

Beyoncé sloot een meerjarige deal met Peloton

In deze tijd lijkt het vaak alsof vrijwel elk mens op aarde ervan droomt ooit rijk en beroemd te worden. Dat zal natuurlijk nooit gebeuren voor de overgrote meerderheid van de mensen en als je kijkt naar hoe de meeste beroemdheden worden behandeld, lijkt het dwaas dat zoveel mensen in de schijnwerpers willen staan. Immers, ook al houden de massa's er doorgaans van om iemand beroemd te zien worden, toch lijken veel mensen nog meer te genieten van hun val uit de gratie. Om dat te bewijzen hoef je alleen maar te kijken naar het feit dat, nadat hij jarenlang geliefd was, mensen er nu van houden om Chris Pratt te onderdompelen.

Gelukkig voor Beyoncé voelt het vaak alsof zij de enige moderne beroemdheid is die altijd alom geliefd zal blijven. Immers, zelfs als ze online licht bekritiseerd wordt, komen er veel mensen naar buiten om haar te verdedigen en haar ongelooflijke arbeidsethos te prijzen. Bovendien moet er nog een controverse zijn die Beyoncé lang genoeg heeft vastgehouden om haar imago op enigerlei wijze aan te tasten. Met dat alles in gedachten, is het volkomen logisch dat de meeste grote merken graag op enigerlei wijze positief geassocieerd worden met Beyoncé.

In november 2020 was het maanden geleden dat de wereld voor het eerst werd opgeschrikt door COVID-19. Met miljoenen mensen over de hele wereld, hetzij opgesloten of openbare ruimtes mijdend, waren bedrijven in fitnessapparatuur aan het verzilveren. De stationaire fietsen en loopbanden van Peloton waren bijvoorbeeld erg populair geworden omdat ze mensen het gevoel gaven dat ze met andere mensen aan het trainen waren terwijl in de veiligheid van hun huis. Peloton wilde duidelijk dat momentum vasthouden en nieuwe klanten aantrekken en kondigde aan dat ze een meerjarige deal met Beyoncé hadden gesloten.

Op het moment van schrijven is het nog onbekend hoeveel geld Peloton aan Beyoncé heeft betaald om inhoud voor hun platform te maken. Op basis van hoe veelgevraagd Beyoncé is, lijdt het geen twijfel dat ze een fortuin verdiende met de deal. Met dat in gedachten is het logisch dat ze momenteel $ 500 miljoen waard is volgens celebritynetworth.com.

Jay-Z heeft twee enorme zakelijke deals gesloten

Lang voordat Jay-Z en Beyoncé een machtspaar werden, had hij zijn erfenis als een van de beste muzikale artiesten van de moderne tijd al gecementeerd. In tegenstelling tot sommige muzikanten die op hun lauweren rusten nadat ze legendarisch zijn geworden, lijkt het alsof Jay-Z heeft besloten nog harder te werken. Jay-Z is tenslotte een legitieme zakenmagnaat geworden. Als bewijs van het feit dat Jay-Z de Midas-touch in zaken lijkt te hebben, hoef je alleen maar te kijken naar de manieren waarop hij geld heeft verdiend sinds het begin van de COVID-19-pandemie.

Alleen al in 2021 heeft Jay-Z verschillende manieren gevonden om zijn vermogen uit te breiden. Zo creëerde en verkocht Jay-Z in 2021 de NFT-collectie "Heir to the Throne" om de 25e verjaardag van de release van zijn debuutalbum te vieren. Ook al zou Jay-Z een klein fortuin hebben verdiend met dat streven, het verbleekt in vergelijking met de twee grote zakelijke deals die hij tekende.

Ten eerste werd in februari 2021 bekend dat Jay-Z de helft van zijn champagnelijn Ace of Spades heeft verkocht aan het luxe conglomeraat Louis Vuitton Moët Hennessy. Alsof dat niet indrukwekkend genoeg was, zou Jay-Z een paar maanden later misschien wel een nog indrukwekkendere deal sluiten. Per slot van rekening heeft Jay-Z in mei 2021 naar verluidt het grootste deel van zijn streamingdienst Tidal verkocht aan Twitter-medeoprichter Jack Dorsey voor ongeveer $ 300 miljoen.

Gezien alle grote gelddeals die Jay-Z alleen al in 2021 heeft gesloten, is het logisch dat zijn vermogen tijdens de pandemie is geëxplodeerd. Toch is het verbazingwekkend dat celebritynetworth.com meldt dat Jay-Z momenteel $ 1,3 miljard waard is en dat hij en Beyoncé samen een nettowaarde van $ 1,8 miljard hebben.

Aanbevolen: