Hoe verdiende Jon Hamm zijn enorme vermogen?

Inhoudsopgave:

Hoe verdiende Jon Hamm zijn enorme vermogen?
Hoe verdiende Jon Hamm zijn enorme vermogen?
Anonim

Veel Hollywood-sterren beginnen hun carrière met weinig op hun naam - vaak werken ze dienstverlenende banen om rond te komen totdat ze hun eerste grote baan krijgen. Voor superster Jon Hamm waren de zaken echter een beetje precair. Toen hij voor het eerst naar Los Angeles verhuisde, had de acteur slechts $ 150 en een auto op zijn naam staan. De inzet was hoog. Gelukkig voor Hamm hebben zijn harde werk en toewijding om in de acteerwereld te komen uiteindelijk zijn vruchten afgeworpen, en hij is nu een van de rijkste en bekendste sterren in Hollywood. Zijn kredieten omvatten een hoofdrol in de hitserie Mad Men uit de jaren 60, waarin hij de verontruste reclameman Don Draper speelde, naast andere grote rollen in films zoals Bridesmaids en Bad Times at the El Royale.

Dus hoeveel is Jon Hamm vandaag waard, en hoe kwam hij aan zijn geld? Lees verder om erachter te komen.

7 Jon Hamm bereikte Hollywood via een nuttig contact

Het is niet wat je weet, maar wie je kent. Voor Hamm was het hebben van een insider uit Hollywood zijn weg naar binnen:

“Paul Rudd was mijn enige contactpersoon, en hij was al een groot probleem – hij ging op weg om Baz Luhrmann’s Romeo en Julia te doen. Dus ik zei: 'Kijk, ik ga maar één ding vragen en dat is het - geef me gewoon een nummer om te bellen.' Dat leidde tot Hamms eerste manager, die leidde tot zijn agent bij William Morris, en vervolgens drie jaar audities zonder ook maar een hap te nemen. Toen verloor hij zijn zaakwaarnemer. Het was rond deze tijd dat hij als setdresser aan een pornofilm werkte, tussen de wachttafels. En kijk hoe de dingen zijn ontstaan. "Ik werkte in een restaurant in het centrum waar de parkeerplaats die we gebruikten de studio werd waar we Mad Men opnamen."

6 Beroemd worden was een enorme verandering voor Jon Hamm

Hamms carrière bereikte ongetwijfeld zijn eerste hoogtepunt toen hij werd gecast als de hoofdrol in de populaire NBC-show Mad Men. Maakte het hem blij? Ja en nee. Naast het geld en het succes kwamen ook enkele grote nadelen, waaronder overmatig jagen op straat.

In gesprek met The Guardian legde Hamm uit:

“Het is raar dat dat de beloning is [voor goed handelen]: 'Oh, je hebt iets geweldigs gedaan, dus we gaan je in het openbaar achtervolgen, zodat je voelt dat elke beweging die je maakt wordt bekeken,'”

“Als ik daar voor het eerst doorheen ging op 35-jarige leeftijd, had ik zoiets van: ‘Woah!’ Nu kan ik klokken als ik vanaf de overkant van de straat gefotografeerd wordt. Ik probeer gewoon niet in mijn neus te peuteren.”

5 Jon Hamm geniet van succes, maar rust niet op zijn lauweren

Hamm geniet van zijn succes, maar weigert het te gemakkelijk te maken. Hij heeft een meer ontspannen benadering van het leven aangenomen sinds hij in therapie ging na zijn strijd tegen alcoholisme in 2015, en bereikt de balans tussen genieten van het heden terwijl hij een oogje op de toekomst houdt:

“Hoe gek en oppervlakkig het ook is, succes kan best leuk zijn. Het is niet nodig om jezelf te verwijten en te zeggen: 'Ik verdien dit niet', of 'Het is allemaal bullshit.' Ook veel Midwesten en Britten hebben dit valse bescheidenheid. Geniet er gewoon van. Het is kortstondig, zoals alles in deze business.”

4 Hij is blij dat 'Mad Men' zo'n hit was, maar hij heeft zichzelf nog niet bewezen

"Wat echter duurzamer is, is de impact van Mad Men. Het is een moment dat mensen zich zullen herinneren. En ik was blij dat ik er goed in was. Niemand wil zijn zoals de slechtste man op het veld. Oh God, geef hem niet door…"

“Ik rust niet op mijn lauweren, ik bewijs mezelf elke dag…”

“Maak je geen zorgen over wat er een jaar geleden is gebeurd, of welke film ik de volgende keer ga krijgen. Acteurs gaan er helemaal in op en missen dat het een mooie dag buiten is. Mijn focus ligt op aanwezig zijn. Wees hier nu. Wat eigenlijk een geweldig album is.”

3 Wat zijn de afleveringskosten van Jon Hamm?

Acteurs worden vaak per aflevering betaald. Voor Hamm is dit afbetalingsbedrag ruim voldoende om een middelgroot huis te kopen. Voor zijn werk ontvangt de acteur maar liefst $ 275.000. Voor Mad Men zou Hamm maar liefst $ 4 miljoen per aflevering binnenhalen.

2 Dus hoeveel is Jon Hamm waard?

In totaal is Jon Hamm tegenwoordig behoorlijk wat meer waard dan $ 150. Zijn vermogen staat nu naar verluidt rond de $ 45 miljoen, volgens Celebrity Net Worth. Inderdaad gek geld.

1 Welke eigenschap heeft Jon Hamm?

Al dit geld zorgt voor een behoorlijk indrukwekkende vastgoedportefeuille. Sinds hij de grote tijd bereikte, heeft Hamm langzaam onroerend goed in de VS gekocht en heeft hij er nog steeds veel onder zijn naam. In 2013 kochten Hamm en ex-vrouw Jennifer Westfeldt een penthouse van 1.000 vierkante meter aan de Upper West Side van Manhattan voor $ 2,45 miljoen. Vier jaar later besteedde Hamm $ 3.375 miljoen aan een luxueus huis met vier slaapkamers in Los Feliz, Los Angeles.

Aanbevolen: