Cardi B wenst dat wereldleiders "stoppen met struikelen over macht"

Inhoudsopgave:

Cardi B wenst dat wereldleiders "stoppen met struikelen over macht"
Cardi B wenst dat wereldleiders "stoppen met struikelen over macht"
Anonim

Cardi B heeft genoeg van het conflict tussen Oekraïne en Rusland en drong op Twitter aan bij de wereldleiders om "te stoppen met struikelen over de macht". De WAP-zangeres volgde haar Tweet op met een video waarin ze zei dat ze "misschien vermoord zou worden" omdat ze niet de juiste dingen zei.

Cardi B zegt dat we grotere problemen hebben en dat invasies het laatste zijn waar wereldleiders zich zorgen over moeten maken

Cardi tweette het bericht dinsdagochtend nadat een fan haar had gevraagd wat ze dacht van "dit hele Rusland-gedoe". De Up-zangeres had veel te zeggen over de kwestie en was openhartig met haar reactie.

“Ik zou willen dat deze wereldleiders stoppen met struikelen over macht en echt nadenken over wie echt getroffen wordt (burgers),”, tweette ze. "Bovendien bevindt de hele wereld zich in een crisis. Oorlog, sancties, invasies zouden het laatste moeten zijn waar deze leiders zich zorgen over zouden moeten maken."

Een fan dacht dat het misschien niet Bardi was die de tweet schreef en schreef dat degene die hem heeft verzonden, 'haar telefoon nu moet doorgeven'. Cardi reageerde op de fan door een video te plaatsen en haar gedachten verder uit te werken.

"Ik wil eigenlijk veel dingen zeggen, maar ik ga me gewoon met mijn zaken bemoeien", vervolgde ze. "Omdat ik soms het gevoel heb dat ik zo'n groot platform heb als ik niet de juiste dingen zeg, kan ik vermoord worden."

Cardi zegt dat het de economie is die haar zorgen baart en dat deze "ST" het alleen maar ingewikkelder maakt

In de video klonk Cardi alsof ze haar huiswerk had gedaan. In plaats van de kant van de NAVO of Rusland te kiezen, vertelde ze de fans dat het de burgers van de wereld waren waar ze voor stond en dat ze zich zorgen maakte over de economie.

"Ik sta niet aan de kant van de NAVO, ik sta echt niet aan de kant van Rusland, ik sta eigenlijk aan de kant van de burger, want aan het eind van de dag heeft de wereld nu een crisis", zei ze.. "Er is inflatie, niet alleen in Amerika, maar overal in de wereld."

“Deze S-t maakte het alleen maar ingewikkelder”, zei Bardi. "Dus ik ben hier gewoon heel erg door geïrriteerd en ik zou echt willen dat alle wereldleiders nu echt met een logische conclusie komen."

“Maar wat dan ook,” maakte Cardi de video af.

Cardi heeft haar platform eerder gebruikt om sociale en politieke kwesties te bespreken, maar het is een paar keer in haar gezicht ontploft. Afgelopen oktober zei de inwoner van New York dat ze in de toekomst haar mond zou houden over politieke aangelegenheden nadat ze zei dat ze "gepest" werd door de republikeinen, terwijl ze ook "belaagd" werd door de mensen voor wie ze opkwam.

Aanbevolen: