Hier is waarom fans niet kunnen stoppen met praten over Cardi B's buikspieren

Inhoudsopgave:

Hier is waarom fans niet kunnen stoppen met praten over Cardi B's buikspieren
Hier is waarom fans niet kunnen stoppen met praten over Cardi B's buikspieren
Anonim

Cardi B, 29, heeft openlijk toegegeven dat ze wat aan haar lichaam heeft gedaan. "Ik doe met mijn lichaam wat ik wil", zei ze ooit tegen haters. Niet bang om onder het mes te gaan, heeft ze twee rondes van zowel borstvergroting als kontimplantaten gehad. Ze bekende dat ze haar borsten en kont opnieuw had laten doen na de geboorte van haar eerste kind, Kulture, 3. Ondanks haar transparantie wordt Cardi voortdurend beschuldigd van het promoten van een onrealistisch lichaamsbeeld.

In 2019 verraste de Bodak Yellow-hitmaker fans met haar six-pack buikspieren tijdens de Billboard Music Awards. Ze onthulde dat ze liposuctie had ondergaan omdat "mijn dochter me verkloot." Terwijl sommige fans blij waren om de Grammy-winnaar zelfverzekerd te zien in haar geweldige postpartumlichaam, vonden anderen de procedure "onnodig"." Sindsdien zouden Cardi's buikspieren het doelwit worden van online trollen en bodyshamers. Hier zijn een paar gevallen waarin de rapper werd aangevallen vanwege haar strakke buikspieren.

Postpartum liposuctie

Cardi legde uit dat ze in 2019 besloot om liposuctie te ondergaan omdat ze niet veel tijd had om naar de sportschool te gaan. "Mensen zeggen me: 'Jij lui, je moet gewoon trainen'", vertelde ze aan OK! "Ik doe wat ik ook maar met mijn lichaam wil doen. Ik heb niet de tijd van de dag zoals jij." Ze legde uit dat haar "baan als entertainer een 24-uursbaan is", daarom heeft ze "geen tijd om te trainen". Afgezien daarvan voegde ze eraan toe dat er enkele postpartum veranderingen in haar lichaam zijn die ze niet kan "repareren" door middel van oefening.

"Het maakt niet uit hoeveel ik train, het wordt niet opgelost", zei ze. "Net als mijn borsten, ongeacht hoeveel ik train, ze zullen zichzelf niet optillen. Dus ja, ik moet een operatie ondergaan. Dat klopt." Maar wat haters echt triggerde, was toen ze een aantal van haar shows annuleerde omdat haar arts haar had opgedragen om na de operatie goed te rusten.

"Ik kan mijn lichaam niet eens voelen, het doet pijn", zei Cardi op het podium van het Beale Street Music Festival 2019. "Laat me jullie iets vertellen. Ik zou eigenlijk niet moeten optreden. Ik had vandaag moeten annuleren, want te veel bewegen zal mijn lipo verpesten. Maar b--ch, ik ga nog steeds dit geld krijgen tas."

De WAP-rapper vertelde Entertainment Tonight ook dat ze wilde dat mensen wisten dat lipo geen gemakkelijk proces is. "Ik wil mensen uitleggen hoe moeilijk het is om te verwerken", vertelde ze. "Ik heb het gevoel dat mensen naar meisjes op Instagram kijken en zeggen: 'Oh, ze hebben hun lipo gedaan en het was zo gemakkelijk. Het is zo'n lang, moeilijk proces, bijna hetzelfde proces als nadat je een baby hebt gekregen. en je ziet je lichaam veranderen en het terugklikken."

Betreffende gewichtstoename in quarantaine

In mei 2020 plaatste Cardi een Instagram-video van haar in een bikini, waarop te zien is hoe ze ook wat quarantainegewicht is aangekomen. Ze schreef het onderschrift "Suck it in life", verwijzend naar hoe ze haar maag in moest zuigen om er perfect uit te zien op haar foto's. Daarvoor plaatste ze nog een bikinifoto aan het zwembad met het bijschrift: "Ik zuig de s--t uit mijn maag voor deze zo gewaardeerde foto."

Tijdens een Instagram Live deelde ze openhartig dat ze "zeker zwaarder was geworden op mijn gezicht en op mijn hele lichaam, maar op mijn gezicht." Natuurlijk waardeerden fans deze keer haar openhartigheid. De Up-rapper grapte zelfs: "Mijn single komt als ik gewicht verlies. Nooit! Nee, het komt heel snel, ik zweer het. En jullie zullen er dol op zijn." Cardi veranderde haar Instagram praktisch in een soort realityshow tijdens quarantaine. Ze deelde bakmomenten met haar dochter, een paar schattige danssessies met haar man Offset, 29, en een paar video's voor het bereiden van ma altijden.

De memes over haar vierkante figuur

Terwijl Cardi echt begon te worden over haar quarantainegewichtstoename, begonnen er onflatteuze foto's van haar in Target op te duiken op sociale media. Netizens zei dat ze eruitzag als een vierkant. Ze ging vervolgens naar Instagram om zichzelf te verdedigen. "Kijk naar deze taille, ik moet deze video maken omdat ik zie dat jullie deze bewerkte Target-foto van mij als een vierkant plaatsen", zei Cardi in een video. "Dus ik moet deze video maken omdat ik gisteren een foto plaatste die te pittig was en die haters beweren dat ik hem aan het Photoshoppen was. Dus nu moet ik jullie dit moederlichaam laten zien."

Ze ging door met haar tirade en zei dat ze "lipo-geld" heeft, dus er was geen manier waarop ze er vierkant uit zou zien. "Nu, ik weet dat een b---- wat aangekomen is omdat ik de dijen moest laten passen bij de motherf--king a--," zei Cardi over haar gewichtstoename. 'Maar ik weet dat jullie niet praten als jullie de vorm hebben van zeehonden. En ik weet dat jullie niet praten als jullie zussen met bizonruggen hebben en jullie moeders de vorm van walrussen hebben. Ik weet dat jullie me niet beschamen." Nou, de haters zijn sindsdien stil. Laat haar rollen gewoon met rust, zoals geschreven in het bijschrift van de video.

Aanbevolen: