Fans reageren als Lisa Rinna wenst dat haar dochter met Harry Styles aan het daten was in plaats van Scott Disick

Inhoudsopgave:

Fans reageren als Lisa Rinna wenst dat haar dochter met Harry Styles aan het daten was in plaats van Scott Disick
Fans reageren als Lisa Rinna wenst dat haar dochter met Harry Styles aan het daten was in plaats van Scott Disick
Anonim

Lisa Rinna heeft zich weer uitgesproken en deze keer heeft ze een andere optie voor haar dochter Amelia tot nu toe en het is niet de Heer. Scott Disick en Amelia Hamlin zijn bijna negen maanden aan het daten en hun relatie is veel serieuzer dan fans hadden verwacht. De voormalige Keeping Up With The Kardashians-ster is verliefd op het model en de gevoelens zijn wederzijds. Scott vindt dat hij veel jonger is dan hij is en Amelia is erg volwassen voor haar leeftijd, dus ze houden elkaar in evenwicht. Haar moeder is echter nog steeds niet klaar met het trollen van Scott en Amelia's relatie op RHOBH. Tijdens de aflevering van woensdag, "bracht Lisa wat tijd door met het tonen van haar dochters haar trouwjurk en zei dat ze Delilah in de toekomst zou kunnen zien trouwen, maar … uh … deed het niet precies heb dezelfde gevoelens over Amelia."Ik kan op dit moment niet hetzelfde zeggen voor Amelia," mijmerde ze. "Nee. Zoals, waarom kan het niet Harry Styles zijn? Waarom is het in godsnaam Scott Disick?' We snappen het, Lisa. Waarom kan het niet Harry Styles zijn!? Lisa heeft de controversiële relatie van Scott en Amelia vaak genoemd in de show. Het lijkt erop dat Rinna's enige sappige verhaallijn voor dit seizoen de relatie van haar dochter is.

Scott Disick en Amelia Hamlin worden sterk

"Hermès alleen om te zwemmen."

Een paar maanden geleden: "Lisa onthulde dat Amelia haar aanvankelijk had verteld dat zij en Scott "gewoon vrienden" waren, maar "toen, denk ik een paar dagen geleden, stuurde Amelia me een video van Amelia en Scott op het strand.” Ze voegde eraan toe: "Het is een what the fk-moment. Je zegt, 'What the fk?' Ze is 19. Hij is 37 en heeft drie kinderen."

Amelia moet misschien haar "stiefmoedervaardigheden" opfrissen, aangezien het paar zich voorbereidt om samen te gaan wonen.

Ik vind het vervelend om je te vertellen Rinna, maar het ziet er niet naar uit dat Harry Styles deze relatie binnenkort zal onderscheppen.

Fans reageren op Harry Styles-commentaar van Lisa Rinna

@hopkins_lori schreef: "Wauw! Je dochters zijn prachtig @lisarinna en ik kan het je niet kwalijk nemen dat je Harry Styles wenst voor Amelia RHOBH."

Misschien doe je onderzoek voordat je Rinna een naam geeft, want Harry Styles gaat ook uit met iemand die tien jaar ouder is dan hij!

@tim_fitzgerald voegde toe: "Waarom kan het niet Harry Styles zijn", ik bedoel, dezelfde @lisarinna RHOBH."

Lisa, je hebt je Harry al, laat Amelia bij haar Scott zijn!

Aanbevolen: