Hoe Chris Tucker van het verdienen van $ 40 miljoen naar een negatieve nettowaarde ging

Inhoudsopgave:

Hoe Chris Tucker van het verdienen van $ 40 miljoen naar een negatieve nettowaarde ging
Hoe Chris Tucker van het verdienen van $ 40 miljoen naar een negatieve nettowaarde ging
Anonim

Helaas komen verhalen over rijkdom aan vodden steeds vaker voor in de entertainmentindustrie. Eens machtige Hollywood-spelers worstelen om de eindjes aan elkaar te knopen, ondanks het feit dat ze in de loop van hun carrière miljoenen dollars hebben vergaard. Onder de sterren die worstelen met financiële problemen is Chris Tucker De glorieuze, met champagne gevulde dagen van Rush Hour behoren nu tot het verleden.

Je moet je afvragen hoe een man die ooit een salaris van $ 40 miljoen bezat, uiteindelijk een nettowaarde in de min had. Na een reeks vreselijke financiële beslissingen en omgang met minder prettige individuen, bevindt Tucker zich in een benarde situatie. Zo ging Chris Tucker van het verdienen van $ 40 miljoen naar een negatief vermogen.

10 De 'Rush Hour'-franchise was een groot succes

Hoewel veel van de Rush Hour-grappen vandaag niet zouden vliegen, was de franchise niettemin een enorm succes. De totale brutowinst van de eerste film was maar liefst $ 244 miljoen. Ondertussen brachten de sequels respectievelijk $ 347 miljoen en $ 258 miljoen op.

Vervolgens maakten de films van Chris Tucker een multimiljonair, toen hij een contract van $ 40 miljoen voor de film tekende.

9 Maar hij was miljoenen aan achterstallige belastingen verschuldigd

Helaas, de rijkdom die Chris Tucker genoot was van korte duur. Een van de belangrijkste manieren waarop ooit welvarende celebs arm worden, is door hun belastingen niet te betalen. Hoe rijk en machtig een persoon ook is, de fiscus zal altijd op de hielen zitten.

Tucker was in 2001, 2002, 2004 en 2005 een schokkende $ 11 miljoen verschuldigd aan onbetaalde belastingen, waardoor hij aanzienlijke schulden had.

8 Zijn financieel adviseur maakte het nog erger

Als Hollywood-ster had Chris Tucker er waarschijnlijk voor moeten zorgen dat hij een wijze en ervaren adviseur inhuurde om zijn financiën te beheren. Helaas verslechterde zijn financieel adviseur zijn toch al benarde situatie alleen maar. De acteur gaf "slechte boekhouding en bedrijfsbeheer" de schuld van de daling van zijn vermogen en de daaropvolgende schulden.

7 Zijn huwelijk viel uit elkaar

In 1997 trouwde Tucker met Azja Pryor en samen kregen ze een zoon, Destin. Het huwelijk eindigde echter in een scheiding in 2003. Aangezien de scheiding van het paar kort na de release van de tweede Rush Hour-film plaatsvond, is het waarschijnlijk dat een groot deel van het salaris van Tucker ging naar alimentatie en kinderbijslag.

6 Hij werd geconfronteerd met huisuitzetting op zijn huis

In 2011 zette de financiële neerwaartse spiraal van Chris Tucker zich voort toen werd onthuld dat hij meer dan $ 4,4 miljoen schuldig was aan zijn herenhuis in Florida, dat hij voor $ 6 miljoen had gekocht. Destijds zei Tucker dat hij de betalingen om zijn huis te houden niet kon betalen. Vervolgens werd hij geconfronteerd met dreigende afscherming.

5 Zijn huis werd verkocht voor een fractie van wat hij betaalde

Ondanks de aankoop van zijn 10.000 vierkante meter grote huis in Florida voor $ 6 miljoen, werd de werkelijke waarde geschat op ongeveer $ 1,5 miljoen. Simpel gezegd, Chris Tucker werd opgelicht. Geconfronteerd met afscherming en zonder verhaal, moest Tucker zijn huis verkopen voor iets meer dan $ 1 miljoen. Dat bedrag is niet alleen een fractie van wat Tucker betaalde, maar het is ook veel minder dan de vraagprijs van $ 1,5 miljoen.

4 Associatie met Jeffrey Epstein heeft zijn imago aangetast

Geen enkele acteur wil geassocieerd worden met de afschuwelijke naam van Jeffrey Epstein, de overleden pedofiele miljardair die minderjarige meisjes verhandelde op zijn privéjet genaamd de "Lolita Express". Maar het feit is dat Tucker inderdaad omging met Epstein en zijn rechterhand, Ghislaine Maxwell, die momenteel in afwachting is van een proces voor haar betrokkenheid bij Epstein’s sekshandelring.

Tucker vergezelde niet alleen de nu in ongenade gevallen acteur en vermeende roofdier Kevin Spacey op Epstein's Lolita Express, maar hij verscheen herhaaldelijk in het contactboek van de financier. Deze onthullingen hebben de toch al gestaag afnemende populariteit en het succes van Tucker getemperd.

3 Hollywood stopt met bellen

Na de Rush Hour-serie verdween Chris Tucker zo goed als van onze schermen. In feite heeft hij slechts twee films gemaakt sinds Rush Hour 3: het veelgeprezen Silver Linings Playbook (2012), waarin hij een bijrol had, en Billy Lynn's Long Halftime Walk (2016).

Hollywood stopte gewoon met bellen en Tucker is vervolgens meer dan 5 jaar afwezig geweest op zowel het grote als het kleine scherm.

2 Zijn terugkeer naar stand-up was een mislukking

In 2015 kreeg Tucker een stand-upspecial van Netflix, Chris Tucker Live. Terwijl het werken met streaminggigant Netflix meestal een geweldige manier is om een comeback te maken, was dat niet het geval voor Chris Tucker. Het lijkt erop dat hij gewoon geen pauze kan nemen en de speciale kreeg flauwe recensies.

"Het is een nederige opschepperij die tot ondraaglijke lengtes is uitgerekt, totaal losgekoppeld van elke puntige of doordringende realiteit", schreef de Hollywood Reporter in een minder dan lovende recensie.

1 Dit is nu zijn schokkende vermogen

Na jaren van financiële problemen zou het geen verrassing moeten zijn dat het banksaldo van Chris Tucker aanzienlijk is afgenomen sinds de zorgeloze dagen van Rush Hour. Maar de omvang van het verlies is onthutsend. Ondanks dat Chris Tucker ooit $ 40 miljoen binnenhaalde, heeft hij een negatief vermogen van -$ 11,5 miljoen.

De tijd zal leren of een comeback zijn stagnerende carrière nieuw leven inblaast, maar gezien zijn associaties met problematische figuren als Jeffrey Epstein, zal het zeker niet gemakkelijk zijn voor Tucker om de gunst van het publiek terug te winnen.

Aanbevolen: