De bestbetaalde kindster Angus T.Jones heeft vandaag een waarde van $ 20 miljoen, maar hoeveel is zijn huis waard?

Inhoudsopgave:

De bestbetaalde kindster Angus T.Jones heeft vandaag een waarde van $ 20 miljoen, maar hoeveel is zijn huis waard?
De bestbetaalde kindster Angus T.Jones heeft vandaag een waarde van $ 20 miljoen, maar hoeveel is zijn huis waard?
Anonim

Dankzij zijn dagen als kindsterretje kon Angus T. Jones behoorlijk wat vermogen vergaren. Ondanks al zijn rijkdom en roem, besloot de acteur van de kaart te gaan en een pad buiten Hollywood te kiezen.

Komt hij terug naar acteren? Dat v alt nog te bezien, maar gezien zijn rustige levensstijl in Californië tegenwoordig, lijkt het erop dat hij meer dan tevreden is met zijn huidige omstandigheden, en we nemen het hem niet kwalijk.

In het volgende zullen we bekijken hoe hij zijn fortuin kon verzamelen, terwijl we fans een update gaven over zijn huidige status. Daarnaast zullen we zijn woonsituatie onderzoeken en waar hij nu woont.

Angus T. Jones verdiende $ 350.000 per aflevering op het hoogtepunt van zijn roem van twee en een halve man

Hoewel Angus T. Jones niet de beste herinneringen heeft aan het werken aan Two and a Half Men, toonde de acteur na zijn tijd in de show veel spijt. Hij kan echter de positieve impact van de show op zijn bankrekening niet ontkennen, Angus T. Jones zag een enorme piek in zijn rijkdom op zijn hoogtepunt tijdens de sitcom.

Op een gegeven moment verdiende de kindster geld per aflevering, wat voor een tiener ongehoord was, met $ 350.000 per aflevering. Volgens Celebrity Net Worth was dat tussen de $ 9 miljoen en $ 10 miljoen per seizoen.

Zijn erfenis als Jake is niet iets waar hij graag op terugkijkt, volgens de acteur was zijn karakter 'vuil'. Hij werkte enkele jaren geleden samen met The Hollywood Reporter.

"Jake uit Two and a Half Men betekent niets. Hij is een niet-bestaand personage."

Als je Two and a Half Men kijkt, stop dan alsjeblieft met kijken naar Two and a Half Men. Ik ben op Two and a Half Men en ik wil er niet op staan. Stop alsjeblieft met kijken en vul je hoofd met vuiligheid. Mensen zeggen dat het gewoon amusement is. Doe wat onderzoek naar de effecten van televisie en je hersenen, en ik beloof je, je zult een beslissing moeten nemen als het op televisie aankomt, vooral met wat je kijkt.'

In de jaren die volgden, werd Jones volwassener en veranderde hij zijn deuntje, waarbij hij zich verontschuldigde bij de show en mensen als Chuck Lorre voor zo'n sterke mening. Desalniettemin veranderde zijn hele perceptie van Hollywood, en de acteur zou het bedrijf vrijwel achter zich laten.

Angus T. Jones bleef achter bij een productiebedrijf voor multimedia en evenementen

"Ik heb lange tijd behoorlijk de dag des oordeels gehad met mijn denken, maar nu heb ik plezier en geniet ik van waar ik ben", geeft Jones toe. "Ik heb niet langer het gevoel dat elke stap die ik zet op een landmijn is." Dat waren de woorden van Jones naast EW, die duidelijk spijt had van enkele van zijn eerdere woorden, vooral met betrekking tot Two and a Half Men - de sitcom die hem een behoorlijke carrière bezorgde.

Jones besloot een andere weg in te slaan, de roem achter zich te laten en naar de Universiteit van Colorado in Boulder te gaan. Bovendien merkt Celebrity Net Worth in 2016 op dat de acteur een ander carrièrepad heeft gekozen en een rol op zich heeft genomen naast een multimedia- en evenementenproductiebedrijf.

"In 2016 trad Jones toe tot het managementteam van Tonight, een multimedia- en evenementenproductiebedrijf opgericht door Justin Combs en Kene Orijoke", aldus de publicatie.

Tegenwoordig leidt Angus T. Jones nog steeds een rustig leven, met weinig berichten. Voor zover het meest recente nieuws gaat, werd de voormalige acteur gespot in LA, genietend van een rustig diner terwijl hij een flinke baard schudde.

Zijn woonsituatie is ook een beetje mysterieus, met de laatste update waarin staat dat de acteur uit een prachtig huis in Glendale, Californië woont.

Angus T. Jones' laatst bekende huisaankoop kwam in 2007 op een waarde van $ 1.595 miljoen

Met veel geld op de bank is het heel goed mogelijk dat Jones sinds 2007 is verhuisd of ook een ander huis heeft gekocht. Volgens Virtual Globe Trotting is zijn huis echter als tiener onder de naam van zijn moeder gekocht lang geleden in 2007 in Glendale, Californië.

Het huis had een waarde van $ 1.595 miljoen, maar gezien de verandering op de huizenmarkt, vooral in Californië, hebben we reden om aan te nemen dat het huis tegenwoordig meer dan een paar miljoen meer waard is, waarschijnlijk het driedubbele.

Details van het huis zijn beperkt, maar het heeft wel een prachtig zwembad.

Aanbevolen: