Fans prezen Ben Affleck omdat hij een bescheiden kerel was op de LAX Airport

Inhoudsopgave:

Fans prezen Ben Affleck omdat hij een bescheiden kerel was op de LAX Airport
Fans prezen Ben Affleck omdat hij een bescheiden kerel was op de LAX Airport
Anonim

Sommige beroemdheden kiezen voor de privéjet, terwijl anderen, zoals Keanu Reeves, anders beslissen en op zijn verjaardag commerciële vluchten nemen zonder enige beveiliging.

Ben Affleck heeft de neiging om onder dezelfde categorie te vallen, wanneer hij op luchthavens komt, ziet hij er niet boos uit zoals andere beroemdheden, in plaats daarvan gedraagt hij zich als een normale kerel die probeert van A naar B te gaan.

We kijken naar een bepaalde ervaring die plaatsvond in 2017. Fans prezen Affleck om zijn gedrag, laten we eens kijken waarom.

Wat is er in 2017 met Ben Affleck op LAX gebeurd?

Zoals zoveel andere celebs, heeft Ben Affleck geleerd om te gaan met de media, en in het bijzonder de paparazzi, die de ster zijn hele carrière hebben gestalkt. Ben gaf op The Howard Stern Show toe dat zelfs tijdens zijn slechtste periodes als acteur, de pap nog steeds over hem heen was.

“Drie films op rij gebombardeerd. Ik werd de meest on-fng coole kerel ter wereld', zei Affleck. "Ik herinner me dat ik Matt [Damon] vertelde … 'Op de een of andere manier ben ik in deze slechtste van beide werelden beland waar ik geen bioscoopkaartjes kan verkopen, maar ik kan tabloid-tijdschriften verkopen door op de cover te staan.'"

“Het was als een hel. Ik zou het op dat moment allemaal hebben teruggegeven om om 7-11 te werken."

Affleck zou ook toegeven dat de paparazzi altijd op het verkeerde moment verschijnen om zijn foto te maken en natuurlijk zullen ze een verhaal toevoegen aan wat ze ook zien.

"Ik denk dat je, in alle ernst, niet anders dan kritisch op jezelf kunt zijn als je werk in je gezicht wordt gegooid en je jezelf de hele tijd ziet. Vooral met paparazzi-foto's. Ze doen het tegenovergestelde van Ze proberen degene te kiezen waar je het meest opgeblazen en grotesk uitziet. En dan voeren ze de kop. Het is zoiets als "Affleck Homeless for Life!," verklaarde hij naast Jimmy Kimmel voor Men's Journal.

Ondanks alle aandacht die hij lijkt te genereren, gedraagt Ben Affleck zich nog steeds bescheiden als hij in het openbaar is. Dat was vooral duidelijk tijdens deze clip uit 2017 van de acteur die naar de beveiliging liep bij LAX.

Ben Affleck kreeg geen enkele vorm van VIP-behandeling

Er is niet veel in het beeldmateriaal, maar het was in staat om meer dan 2 miljoen views op YouTube te genereren. Nogmaals, wat Affleck ook doet, fans willen het zien, ook al is het zoiets eenvoudigs als de acteur die LAX doorloopt als een normale kerel.

Fans maakten bezwaar tegen de beelden, aangezien Affleck geen enkele beveiliging om zich heen had en hij gewoon als een gemiddelde Joe over het vliegveld liep.

Bovendien werd hij volledig gecontroleerd door de beveiliging en keek hij niet één keer gefrustreerd. In plaats daarvan wachtte de acteur geduldig, en hij was zelfs genereus na de cheque, waarbij hij de bewaker de hand schudde die de fouillering deed.

In het commentaargedeelte van de virale video applaudisseerden fans Affleck voor zijn houding en het feit dat hij geen entourage of beveiliging bij zich had. Het was gewoon Ben die van A naar B probeerde te komen. Natuurlijk probeerden andere roddelbladen uit te zoeken wat er echt was gebeurd, zoals Ben zei dat dat normaal gesproken gedurende zijn hele carrière zou gebeuren.

Fans prezen Ben Affleck en hoe hij met de situatie omging

Affleck lijkt altijd het hoofd koel te houden, zelfs wanneer hij wordt benaderd door een overdreven opgewonden fan in Venetië naast J-Lo.

Ondanks zijn populariteit en waarde blijft Affleck rustig en bescheiden. Fans prezen deze aspecten van de acteur in het commentaargedeelte van de video.

"Mijn respect voor hem is toegenomen. Hij is een zeer professionele en bescheiden persoon."

"Heb hem eerder in mijn vliegtuig gehad. Klassikaal optreden. Benaderbaar en toch bescheiden. Beroemdheidsstatus, maar wil niet de aandacht. Wie dit ook heeft gefilmd en gepubliceerd, dat is iets anders."

"Geen gezeur. Geen klachten. Schudt de hand als ze klaar zijn. Klassikaal optreden."

"Ik vind het leuk dat Ben de situatie aanpakt zoals een normale passagier zou doen. Een andere zogenaamde VIP had misschien voor ophef gezorgd, maar dat deed hij niet. Goed gedaan Ben!"

"Twee (2) dingen om krediet te geven: 1. TSA-functionaris die de wet respecteert door geen speciale/VIP-behandeling aan een ster te geven. 2. Ben Affleck respecteert de wet door zich te onderwerpen aan de TSA-vereisten."

Ben kreeg zeker veel lof van de fans, maar in werkelijkheid was er geen acteerwerk, de man was gewoon zichzelf.

Aanbevolen: