Jay-Z's Rider bewijst dat hij een bescheiden miljardair is

Inhoudsopgave:

Jay-Z's Rider bewijst dat hij een bescheiden miljardair is
Jay-Z's Rider bewijst dat hij een bescheiden miljardair is
Anonim

Rapper Jay Z en Beyonce zijn twee van de meest herkenbare mensen in de entertainmentindustrie en mogelijk in de hele wereld. Het zou moeilijk zijn om iemand te vinden die nog nooit van Hova, zijn muzikale bijdragen, zijn prominente relatie en al zijn prestaties heeft gehoord.

In de afgelopen decennia heeft de artiest een verbluffende 51 Grammy Award-nominaties verdiend, verschillende lucratieve bedrijven gecreëerd, variërend van kleding tot bubbels tot entertainmentsectoren en drie keer vader geworden. Tegenwoordig is Jay Z maar liefst een miljard dollar waard.

Ja, de man is miljardair en zijn rijkdom en prestige lijken alleen maar te groeien. Er is echt geen houden aan hem. Als iemand met zulke diepe zakken, zou je je kunnen voorstellen dat zijn renner in de kleedkamer zou passen bij zijn gewaardeerde status… maar niet zo.

Zo te zien zijn de verzoeken om kleedkamers van Jay-Z ronduit bescheiden, vooral in vergelijking met de verzoeken van zijn collega's. Zolang hij een paar van zijn nuchtere nietjes heeft, zal hij zo blij zijn als een leeuwerik. Het plezieren van deze beroemde mogul is niet super uitdagend, vergeet alleen de pindakaas en jam niet.

Een comfortabele temperatuur van 72 graden lijkt best redelijk

Beroemdheden houden van wat ze leuk vinden, en als ze reizen, verwachten ze echt dat de rode loper wordt uitgerold, en nog wat. Sterren stellen allerlei wilde eisen als ze over de hele wereld optreden. Sommigen van hen hebben luchtzuivering in hun kleedkamer nodig. Anderen moeten alle meubelmaterialen die ze sieren, gemaakt hebben van de meest delicate stoffen die het universum te bieden heeft. De hemel verhoede dat het aantal threads laag is. Meer verzoeken zijn onder meer tientallen dure kaarsen om tijdens hun verblijf te branden en wilde snacks om hun buik te vullen, zodat al hun zintuigen worden bediend.

Als je een van de beroemdste mensen ter wereld bent, voel je je misschien gerechtigd om al deze dingen te vragen, met een kant van de maan. Immers, waarom niet? Voor de rijken en beroemdheden, als je het kunt dromen, kun je het ook werkelijkheid maken.

Jay Z, aan de andere kant, houdt zijn kleedkameromgeving vrij eenvoudig en nuchter. Hij eist niet dat meubels speciaal voor zijn verblijf worden ingevlogen (een bank en een loveseat doen hem prima), en hij verlangt niet dat zijn personeel de muren in vloeiende organza drapeert. Hij vraagt alleen dat de temperatuur in de kleedkamer constant op tweeënzeventig graden wordt gehouden. Wauw! Geen probleem. Vrijwel iedereen kan deze simpele droom laten uitkomen voor meneer Carter.

Hova vraagt biologische volle melk voor blauwe klimop

Jay Z is nu een toegewijde vader van drie. De eerstgeboren dochter van hem en Beyonce, Blue Ivy, is nu acht jaar oud en de twee-eiige tweeling van het paar is twee. Misschien waren in de afgelopen jaren de enige drankjes die Jay in zijn kleedkamers zou hebben gevraagd, drankjes die alleen volwassenen zouden consumeren, maar tegenwoordig zijn die behoeften veranderd. Jay Z vraagt of elke kleedkamer (en hij heeft er liever zeven) waarin hij verblijft, biologische melk bevat. Dit verzoek is in strijd met Mama Bey's soms veganistische benadering van voeding, maar hey, wat Blue wil… Blue krijgt.

Sinds de komst van de tweeling, kunnen we ons voorstellen dat de melkbehoefte is verdrievoudigd wanneer deze beroemde familie op pad gaat. We vragen ons af of fruitsnacks en juiceboxen ook hun weg naar de lijst hebben gevonden. Zelfs deze miljardairvader weet dat kinderen blij moeten worden gehouden terwijl ze in de kleedkamer rondhangen.

Zijn gehemelte vereist eenvoudige smaken zoals pindakaas en gelei

Jay Z geeft de voorkeur aan veel van de mooiere dingen in het leven, ook al halen ze niet altijd de renner in zijn kleedkamer. Hij en Beyonce wonen in huizen die ons verbazen. Ze gaan op vakantie op enkele van de meest verbluffende plekken in het universum, en ze rocken modemerken die meer kosten dan onze maandelijkse hypotheek. Van de twee supersterren is niet bepaald bekend dat ze nederig leven.

Jay en zijn familie zijn zeker eetgelegenheden waar de meesten van ons alleen maar van kunnen dromen, maar als het gaat om snacks in de kleedkamer, vraagt Hova om vrij eenvoudige smaakpapillen. Hij vraagt om een sixpack Coca-Cola samen met een pot kwaliteitsgelei en nog een kwaliteitspot pindakaas. Voor de beroemde rapper gaat er niets boven een broodje PB & J en een cola na een energieke show.

Jay Z bewijst dat zelfs als je het leven van een miljardair leidt, sommige gemakken van het schepsel altijd hetzelfde zullen blijven.

Aanbevolen: