The Tinder Swindler's Life Today, Revealed

Inhoudsopgave:

The Tinder Swindler's Life Today, Revealed
The Tinder Swindler's Life Today, Revealed
Anonim

Shimon Yehuda Hayut, bij velen bekend als Simon Leviev of de 'Tinder Swindler', werd onlangs een sensatie op sociale media door zijn bedrog van onschuldige vrouwen. Hij veranderde zijn naam in 2017 om te impliceren dat hij een connectie had met 's werelds bekende miljardair Lev Leviev, wat betekende dat hij rijk zou lijken.

Door zijn bedrog vielen veel vrouwen ten prooi aan de valse identiteitsval van Shimon Hayut, waar de Tinder Swindler meerdere vrouwen uitbuitte om hem honderdduizenden dollars te geven. Uit talloze gerapporteerde gevallen van verschillende slachtoffers van de Tinder Swindler, inspireerde het verhaal van de bedrieger de productie van Netflix's documentaire Tinder Swindler om Hayuts kwaadaardige plannen bloot te leggen.

De Netflix-documentaire The Tinder Swindler blijft een hit op het streamingplatform, berichten van de slachtoffers, Ayleen Charlotte, Pernilla Sjoholm en Cecilie Fjellhøy beweren dat ze nog steeds hard werken om het geld dat ze verloren hebben terug te krijgen. werken om schulden af te betalen die ze hadden opgelopen uit hun relatie met Simon Leviev. Het leven van Hayut/Leviev is echter anders geweest sinds de misdaden die hij beging en de release van de documentaire, maar hoe anders? Hieronder staat Shimon Yehuda Hayut, het leven van de Tinder Swindler vandaag.

8 Shimon Hayut is een vrije man in Israël

Iedereen die de beroemde documentaire van een uur en 54 minuten op Netflix heeft gezien, is waarschijnlijk van mening dat Shimon Hayut/Simon Leviev het verdient om meer maanden of jaren in politiehechtenis te zitten. De in Israël geboren veroordeelde fraudeur zat eigenlijk maar vijf maanden in de gevangenis, in plaats van de 15 die hij was veroordeeld. De reden waren de COVID-19-protocollen die de regering dwongen het aantal gevangenen in de gevangenis te verminderen.

Na zijn vrijlating deelde de 31-jarige enkele foto's op zijn Instagram-account waaruit bleek dat hij momenteel als een vrije man in Israël leeft.

7 Shimon Hayut's romantische partners

Wat zijn relaties betreft, heeft Shimon Hayut geen gebrek aan opties. Het gerucht gaat dat hij een romantische relatie heeft met het model, Kate Konlin. In een interview bevestigde Konlin dat ze met Hayut uitging, maar met de tijd veranderde de werkdynamiek. Ook groeiden de geliefden vanwege hun drukke schema's uit elkaar.

Tegelijkertijd hebben de drie vrouwen die ten prooi vielen aan de oplichting van Hayut, sindsdien GoFundMe-accounts geopend waar fans hen kunnen steunen en uit de schulden kunnen helpen die zijn veroorzaakt door hun relatie met Simon Leviev.

6 Shimon Hayut blijft rijkelijk leven

Na het verkwisten van naar schatting $ 10 miljoen van meerdere vrouwen en het uitzitten van zijn termijn in de gevangenis, blijft het leven van Shimon Hayut/Simon Leviev weelderig. Aan het einde van de documentaire op Netflix zien we dat Hayut in een luxe schoot blijft leven.

Hij lijkt geen sporen van financiële problemen te hebben, aangezien hij een iPhone 12 heeft gekocht. Uit foto's die op zijn Instagram-account op een Ferrari en in een privéjet zijn geplaatst, blijft Hayut het extravagante leven leiden dat hij vroeger deed voordat ze naar de gevangenis gaan.

5 Shimon Hayut Instagram Verdwijning

Netflix verzocht Shimon Hayut om deel te nemen aan het filmen van de documentaire, wat hij weigerde. Een paar dagen nadat Netflix de film uitbracht, verdween Hayuts originele Instagram-account. Met meer dan 100.000 volgers op zijn pagina, keerde het account van Hayut, dat eerst openbaar was, terug naar privé en verdween toen.

Later bedankte hij in een post zijn koninklijke volgelingen en zei schriftelijk: "Ik zal mijn kant van het verhaal de komende dagen delen wanneer ik de beste en meest respectvolle manier heb gevonden om het te vertellen, zowel aan de betrokken partijen als aan mezelf. Houd tot die tijd een open geest en hart."

4 Tinder verwijderd en het profiel van Simon Leviev verbannen

De Tinder Swindler-documentaire over waargebeurde misdaad veroorzaakte niet alleen verschillende problemen in het persoonlijke leven van Shimon Hayut, maar ook op zijn sociale media-accounts. Tinder, dat hij gebruikte om zijn slachtoffers aan te vallen, bevestigde dat twee dagen nadat de documentaire in première ging, ze het account van Simon Leviev, eigendom van ene Shimon Hayut, hadden gedeactiveerd.

Voordat de film op het streamingplatform kwam, publiceerde Tinder richtlijnen om gebruikers te waarschuwen voor romantiekzwendel en hoe ze te vermijden. Shimon Hayut is ook verbannen uit andere dating-apps.

3 Shimon Hayut is lid geworden van Cameo

Shimon Hayut sloot zich echter aan bij Cameo, waar zijn fans voor een prijs gepersonaliseerde video's kunnen aanvragen. De quotes van de bedrieger beginnen bij $ 300 voor een gepersonaliseerde video en $ 1400 voor een direct bericht.

Volgens ET heeft Hayut een deal gesloten met een talentmanager, Gina Rodriguez van Gitoni Inc., in de hoop een carrière in de entertainmentindustrie na te streven. Rodriguez is van mening dat het verhaal van Hayut bewijst dat hij een van de beste verkopers is, dus hij verdient een betere behandeling van de samenleving.

2 Toekomstplannen Shimon Hayut

Shimon Hayut heeft bewezen dat hij een waardige zakenman is met het Cameo-account en nu met zijn eigen website. Op de website geeft hij tegen een vast bedrag zakelijk advies aan zijn klanten. Hij zei echter niet op welk type klant hij zich richtte. Kort daarna werd de website uit de lucht gehaald, omdat Hayut druk bezig was met onroerend goed.

Door zijn samenwerking met de in L. A gevestigde manager, Rodriguez, hebben de twee echter gezien hoe ze zijn hervonden roem kunnen omzetten in een legitiem bedrijf, met het starten van hun eigen datingshow en het hosten van podcasts. ideeën op tafel.

1 Shimon Hayut's terugkeer naar Instagram

Shimon Hayut keerde terug op het sociale-mediaplatform op Valentijnsdag 2022. Hij koos ervoor om zijn account te publiceren met het idee dat sinds hij bekend is geworden over de hele wereld, mensen kunnen zien hoe hij leeft vanuit zijn eigen berichten. Volgens Newsweek plaatste hij de eerste foto, waarop hij schreef dat het leven niet gemakkelijk voor hem was geweest.

Via een kort verhaal op Instagram zei Shimon Hayut/Simon Leviev dat ondanks mensen die beweren andere sociale-media-accounts van hem te hebben gevonden, zoals op TikTok, hij geen ander sociale-media-account heeft dan zijn Instagram en al het andere is nep.

Aanbevolen: