Tinder Swindler' sloeg op sociale media terwijl hij kritiek had op Netflix-documentaire

Inhoudsopgave:

Tinder Swindler' sloeg op sociale media terwijl hij kritiek had op Netflix-documentaire
Tinder Swindler' sloeg op sociale media terwijl hij kritiek had op Netflix-documentaire
Anonim

De "Tinder Swindler" die werd ontmaskerd in de Netflix-documentaire voor het naar verluidt oplichten van vrouwen van honderdduizenden dollars, spreekt zich voor het eerst uit. Shimon Heyada Hayut, 31, uit Israël, opereerde naar verluidt onder verschillende aliassen, waaronder Simon Leviev. Volgens verschillende bronnen voerde hij een complex Ponzi-schema uit om vrouwen te laten denken dat hij extreem rijk was. Vervolgens nam hij het geld dat hij van zijn meerdere slachtoffers had gekregen om te besteden aan privéjets, luxe auto's en merkkleding.

Meer dan 50 miljoen mensen wereldwijd hebben 'The Tinder Swindler' gezien

Hoewel meer dan 50 miljoen mensen over de hele wereld zich hebben verwonderd over het ongelooflijke verhaal van de "Tinder Swindler", Hayut houdt vol dat het een "verzonnen verhaal" is. De zelfverklaarde zakenman vertelde Inside Edition: "Ik ben geen 'Tinder Swindler'. Ik ben geen bedrieger en ik ben geen nep. Mensen kennen me niet - dus ze kunnen me niet beoordelen. Ik was gewoon een alleenstaande man die een paar meisjes op Tinder wilde ontmoeten."

De 'Tinder Swindler' werd vergezeld door nieuwe vriendin Kat Konlin

In de clip van het tweedelige interview dat op maandag 21 februari en dinsdag 22 februari wordt uitgezonden, verschijnt Hayuts nieuwe vriendin Kat Konlin aan zijn zijde. Het aspirant-model zal ook vragen beantwoorden in het Inside Edition-interview over waarom ze ondanks al het bewijs ervoor kiest om bij hem te blijven.

Netflix-kijkers zijn geschokt door het verhaal van veroordeelde oplichter Simon Hayut. Hij beweerde dat hij de zoon was van de miljardair Russisch-Israëlische diamantmagnaat Lev Leviev. Onder dit mom zou Hayut de vrouwen die hij op Tinder ontmoette overladen met uitbundige reizen en geschenken.

De 'Tinder Swindler' kreeg vijf maanden gevangenisstraf

Nadat hij zijn vrouwelijke slachtoffers had laten geloven dat hij rijk was, vroeg hij om geld - zogenaamd om zijn identiteit te beschermen vanwege veiligheidsproblemen. Hayut - die uiteindelijk werd gearresteerd en beschuldigd van fraude, diefstal en valsheid in geschrifte - bracht vijf maanden in de gevangenis door voordat hij in mei 2020 wegens "goed gedrag" werd vrijgelaten.

De 'Tinder Swindler' blijft een luxe leven leiden

Maar kort na zijn verblijf in de gevangenis begon hij foto's te delen op Instagram van hemzelf die een luxe leven leidde.

Hij plaatste het bericht: "Ik zal mijn kant van het verhaal de komende dagen delen wanneer ik de beste en meest respectvolle manier heb gevonden om het te vertellen, zowel aan de betrokken partijen als aan mezelf. Tot die tijd, houd alsjeblieft een open geest en hart." Eraan toevoegend dat hij de 'grootste heer' is.

Gebruikers van sociale media werden afgewezen bij de gedachte dat Hayut werd geïnterviewd over zijn vermeende frauduleuze acties.

"Hij is een totale egomaniak en sociopaat. Je kon hem niet vertrouwen om zijn tanden te poetsen, laat staan iets anders", merkte iemand op.

"Ik ben geschokt dat hij iemand laat geloven dat hij 31 is. Hij heeft een vaderlichaam en een terugwijkende haarlijn", voegde een tweede eraan toe.

"Ik hou van de manier waarop de wereld weet wie hij nu is… hij zal nu een echte baan moeten vinden", merkte een derde op.

Aanbevolen: