Wat is er aan de hand met 'Modern Family'-ster Rico Rodriguez in 2021?

Inhoudsopgave:

Wat is er aan de hand met 'Modern Family'-ster Rico Rodriguez in 2021?
Wat is er aan de hand met 'Modern Family'-ster Rico Rodriguez in 2021?
Anonim

Het verbluffende succes van Modern Family heeft van Rico Rodriguez een begrip gemaakt, en terecht. Ondanks dat hij nog maar een klein kind was, garandeerden zijn acteervaardigheden en zijn charisma hem in een mum van tijd populariteit en succes. Hij bracht 11 jaar van zijn leven door met het spelen van de beminnelijke en onvergetelijke Manny Delgado naast enkele van de grootste sterren in Hollywood, zoals Ed O'Neill, Sofía Vergara, Julie Bowen, Jesse Tyler Ferguson, en nog veel meer. De show eindigde vorig jaar na 11 geweldige seizoenen. Nu zijn routine van vele jaren is onderbroken, heeft hij ongetwijfeld veel vrije tijd. De vraag is, wat ermee te doen? Hij heeft zichzelf dit jaar zeker bezig gehouden, rondhangen met vrienden, feesten bijwonen en herinneringen ophalen aan de goede tijden. Dit is wat Rico Rodriguez tot nu toe in 2021 heeft gedaan.

6 Hij vierde een zeer belangrijke verjaardag

Ouders doen er alles aan om hun kinderen de best mogelijke toekomst te geven, en dat is wat de ouders van Rico Rodriguez deden. Eerder dit jaar herinnerde hij zich in een zeer gezonde post een van de belangrijkste jubilea in zijn leven: de verjaardag van de dag dat hij en zijn familie de eerste stap zetten om hun dromen te verwezenlijken. Hij plaatste een foto die 16 jaar geleden werd genomen, de dag dat ze naar Californië verhuisden om het leven te leiden dat ze wilden. Hij was blij te kunnen melden dat ze het allemaal goed deden en zei dat hij uitkeek naar de komende 16 jaar. Fans denken waarschijnlijk hetzelfde. Modern Family is misschien voorbij, maar Rico is nog erg jong en het is niet te zeggen aan hoeveel geweldige projecten hij in de toekomst nog zal deelnemen. Het beste moet nog komen.

5 Hij ging naar een bepaald feest

Onlangs verloofde actrice en zangeres Ashley Argota zich met haar lieftallige verloofde, Mick Torres. Lezers herinneren zich Ashley misschien van Nickelodeon's sitcoms True Jackson, VP, waar ze de rol van Lulu speelde, en Bucket &Skinner's Epic Adventures, waar ze Kelly speelde. Ashley is ook een hele goede vriend van Rico.

Zij en haar verloofde besloten dat ze een gecombineerd vrijgezellenfeest wilden houden, maar dat was niet het enige bijzondere aan hun feest. Rico plaatste een erg grappige foto waarop hij verscheen in Mo's House of Axe, een locatie in Los Angeles waar mensen bijlwerpen oefenen. Hij zag er erg trots op zichzelf uit, dus het is waarschijnlijk veilig om aan te nemen dat hij het heel goed heeft gedaan. Hij is tenslotte een man met veel talenten.

4 Hij ging naar een schietbaan

Naast een gecombineerd feest voor hun bruiloft, hadden Ashley Argota en Mick Torres ook hun respectievelijke privéfeesten. Rico was ook bevriend met Mick en werd uitgenodigd voor de viering van zijn vrijgezellenfeest, dat een heel weekend duurde.

Hij deelde een paar foto's en video's van de eerste activiteit van het weekend, die plaatsvond in een schietbaan. Hij had daar veel plezier met zijn vrienden en blijkbaar is hij geweldig in fotograferen.

3 Hij kreeg een speciaal verjaardagscadeau

Dit jaar werd Rico 23, wat, zoals fans ontdekten, een belangrijk aantal voor hem was. Hij beschreef dit als "zijn Jordan-jaar", verwijzend naar Michael Jordan omdat 23 het nummer is dat hij draagt. Hij plaatste ook een foto waarop hij een shirt met dat nummer draagt. Maar dat mooie shirt was niet het speciale geschenk. Wat hij kreeg was nog beter. Zijn broers en zussen, Roy Rodriguez, en actrice Raini Rodriguez, vooral bekend van haar rol in Disney's tv-serie Austin & Ally en haar vele geweldige films, hadden een paar Houston Rocket-sneakers op maat gemaakt voor hem. Rico was dolgelukkig en hield meteen van ze. Hij bedankte hen uitgebreid in een Instagram-bericht en deelde verschillende foto's.

2 Hij steunt het nieuwe project van zijn vriend

"Het verhaal van NVSBLE FREND begint met niets. Leegte. Isolatie. Gewoon een kind in een kamer die naar de lucht kijkt. Maar de beste dingen worden geboren uit de leegte. Waar je fantasie de vrije loop gaat. Als je dat niet bent je ontwikkelt gewoon een creatief idee. Je ontdekt je creatieve identiteit."

Dit staat op de website van de nieuwe kledinglijn die Rico's vriend, Andrew, onlangs heeft gemaakt. De winkel heet "nvsble friend", en de acteur lijkt erg van de kleding te houden omdat hij het op zich heeft genomen om ze te promoten en fans aan te moedigen de collectie te gaan bekijken.

1 Hij is nostalgisch over de show

In februari plaatste Rico enkele foto's van zichzelf op de set van Modern Family, en hij schreef: "Vandaag een jaar geleden begonnen we ModernFamily! Ik mis vandaag mijn tweede familie extra."

Afgezien van het jubileum, is een ander ding dat hem waarschijnlijk zijn tweede familie deed missen, zoals hij het zo lief verwoordde, het recente nieuws dat Hulu nu de show streamt. Hoewel dit iets is waar fans erg blij mee waren, werden herinneringen aan Modern Family, een show waar hij meer dan een decennium van zijn leven doorbracht, hem duidelijk nostalgisch van. En hij was niet de enige. Een andere Modern Family-ster, de geweldige Sofia Vergara, plaatste ook een paar zeer gezonde foto's en video's van de cast en deelde hoe ze de show en iedereen erin heeft gemist.

Aanbevolen: