Wat is er echt aan de hand met de 'Rachael Ray'-show in 2021?

Inhoudsopgave:

Wat is er echt aan de hand met de 'Rachael Ray'-show in 2021?
Wat is er echt aan de hand met de 'Rachael Ray'-show in 2021?
Anonim

De pandemie van het coronavirus bracht onvoorziene omstandigheden met zich mee waarop niemand van ons zich had kunnen voorbereiden - en terwijl de meesten thuis tv zaten te kijken, in de hoop onszelf af te leiden van de wereldcrisis, was de entertainmentindustrie net zo corrupt.

Talkshows zoals Ellen en Rachael Ray haalden snel de krantenkoppen na de pandemie over beweringen dat veel van de bemanningsleden niet langer werden betaald sinds het opnemen van nieuwe afleveringen op afstand werd gedaan. Dit betekende dat, hoewel Ray een grote crew op de set van haar show heeft, CBS zich realiseerde dat het verstandigste was om de brunette het 14e seizoen te laten voortzetten in haar eigendom in de staat New York.

Hoewel niemand hun beslissing om Ray vanuit huis te laten werken kwalijk nam - aangezien we werden geconfronteerd met een wereldwijd virus - was het schokkend voor medewerkers om te horen dat ze geen loon zouden ontvangen omdat hun diensten niet nodig waren nu Ray haar show praktisch via een livestream aan het filmen was.

Tientallen mensen die voor Ray werkten, klaagden en eisten betaling omdat hun rekeningen aan het eind van de maand nog betaald moesten worden, en niet iedereen heeft de luxe om in quarantaine te gaan in een huis van meerdere miljoenen dollars.

Er leek veel onzekerheid te zijn of Ray al dan niet terug zou komen voor een 15e run na alles wat tijdens het begin van de pandemie was mislukt, maar hoe staat het nu met de crew en de show in algemeen?

Rachael Ray woedend personeel zonder loon

De meeste mensen waren niet voorbereid op het aangaan van een wereldcrisis waardoor ze het grootste deel van 2020 geen baan meer zouden hebben, maar toen talkshows zoals Ellen Degeneres van Ray en Ellen Degeneres vanuit hun huis begonnen met het opnemen van afleveringen, veel van hun personeel werden niet meer betaald.

Blijkbaar stond Ray's show, getiteld The Rachael Ray Show, altijd bekend om zijn onberispelijke reputatie: mensen werkten er over het algemeen graag om de manier waarop het netwerk zijn crew behandelde.

Mensen die daar jarenlang hadden gewerkt, hadden gemorreld over de cultuur op de werkplek en voegden eraan toe dat de show helemaal over inclusiviteit ging, en ook tonnen feesten voor het personeel hadden gegeven, waaronder verjaardagsevenementen en meer.

Maar toen de pandemie van het coronavirus zich voordeed, veranderde alles, volgens Variety.

Omdat Ray haar taken vanuit huis deed, hadden velen geen werk en geen geld, wat er uiteindelijk toe leidde dat CBS een verklaring uitbracht om te verduidelijken wat er achter de schermen gebeurde.

Toen COVID-19 onze studioproductie in maart dwong te stoppen, zijn we uit noodzaak begonnen met het opnemen van 'Rachael Ray' in het huis van Rachael ', zei een woordvoerder van het netwerk.

“Toen we de herfst in gingen en het aantal COVID-gevallen toenam, hebben we de moeilijke beslissing genomen om de show in de nabije toekomst vanuit het huis van Rachael te blijven opnemen. Helaas heeft dit nieuwe formaat gevolgen gehad voor een aantal gewaardeerde studioploegen, waaronder IATSE-leden.

"CBS Television Distribution is doorgegaan met het betalen van de getroffenen tot september en oktober, en we hebben contact opgenomen met IATSE om de mitigatie-inspanningen in de toekomst te bespreken."

Ray leek even overstuur over de negatieve aandacht die zij en haar show hadden gekregen vanwege de eis dat haar personeel hun loon zou verdienen.

Er was een hoop heen en weer tussen producenten over de vraag of de crew samen met Ray al dan niet weer aan het werk kon vanaf november - twee maanden na de première van seizoen 15 - en hoewel aanvankelijk werd gezegd dat het idee niet zou mogelijk zou zijn aangezien het aantal gevallen van COVID-19 toenam, leek het erop dat CBS-leidinggevenden op het laatste moment van gedachten veranderden.

“Er is vandaag nieuws in de media dat mij verontrust, en ik denk niet dat het juist is. Mijn partners bij CBS Television Distribution zijn momenteel in een actief gesprek over hoe we kunnen zorgen voor de verandering van het format van onze show na 1 november, zei Ray op sociale media.

“Het is mijn hoogste prioriteit geweest dat we tijdens deze pandemie de volledige bijdrage aan hun zorgplan behouden. Ik geef om mijn collega's als familie, en nu we de feestdagen naderen, willen we iedereen veilig houden. Terwijl iedereen tot oktober wordt betaald, zullen we dit blijven uitwerken."

In oktober besloot Ray echter dat ze de hele serie vanuit huis zou blijven opnemen, waardoor haar crew verbijsterd en verwoest achterbleef, aangezien de meeste van haar freelance medewerkers in aanmerking moeten komen voor een bepaald aantal vakbondsuren om bepaalde voordelen te behalen, zoals gezondheid verzekering.

Ray's show in de nieuwste serie is met 20 procent gedaald, voegt Variety eraan toe, en aangezien ze van seizoen tot seizoen wordt vernieuwd, zouden kijkers niet verbaasd moeten zijn als dit haar laatste serie wordt.

De 52-jarige verdient naar verluidt $ 25 miljoen per jaar aan haar show, samen met andere zakelijke inspanningen, volgens Celebrity Net Worth.

Aanbevolen: