Wat is er aan de hand met Liam Payne na dat ongemakkelijke interview met Logan Paul?

Inhoudsopgave:

Wat is er aan de hand met Liam Payne na dat ongemakkelijke interview met Logan Paul?
Wat is er aan de hand met Liam Payne na dat ongemakkelijke interview met Logan Paul?
Anonim

Liam Payne is misschien niet het voormalige One Direction-lid dat we tegenwoordig van de meeste horen. Echter, op 31 mei 2022, en zijn co-host Mike Majlak. Er was veel te bespreken tijdens het interview, inclusief onthullingen over de Britse boyband, roddels over Liams relaties en vreemde houdingen van de zanger die fans van streek maakten.

Simon Cowell richtte in 2010 One Direction op in de Britse zangwedstrijd The X-Factor. De groep, bestaande uit Harry Styles, Niall Horan, Liam Payne, Louis Tomilson en Zayn Malik, nam officieel een pauze in 2015. Sinds de pauze heeft elk lid zijn eigen solomuziek opgenomen met wisselend succes. Liam Payne had succes met zijn single "Strip That Down", maar we hebben niet veel gehoord van de zanger sinds de release van het nummer tot de virale video die werd uitgebracht met Logan Paul.

8 Academy Awards-interview

In maart 2022 haalde Will Smith de krantenkoppen en gaf hij prijspresentator Chris Rock een klap toen hij het podium op ging om zijn Oscar-trofee in ontvangst te nemen bij de Academy Awards. Vreemd genoeg interviewde Good Morning Britain Liam Payne over het incident op de Vanity Fair Oscars Afterparty. In het interview spreekt Liam in meerdere verschillende accenten, waardoor er op internet werd geroddeld over wat er met Liam aan de hand was. Het was de eerste keer in tijden dat Liam veel aandacht trok.

7 Liam Payne's online cheat-schandaal

Liam Paye knuffelt Maya Henry op Instagram
Liam Paye knuffelt Maya Henry op Instagram

Slechts enkele dagen voor het Logan Paul-interview doken er online foto's op van Liam's armen gewikkeld rond een vrouw die niet zijn verloofde was, Maya Henry. Maya en Liam hebben een geschiedenis van uit elkaar gaan en weer bij elkaar komen. Toch zorgde het openbare bedrog voor veel opschudding op sociale media, waardoor One Direction-fans boos werden over het gedrag van Liam. Liam deelt ook een kind met zijn ex Cheryl.

6 Liam Payne had een backstage-incident met een ander One Direction-lid

Liam onthulde in het Logan Paul-interview dat een mede One Direction-lid hem confronteerde en Liam tegen een muur duwde toen ze backstage waren bij een concert. Liam dreigde de handen van het lid te breken. Hij heeft niet aangegeven welk lid van One Direction het was, noch de oorzaak van het conflict. Fans speculeren echter dat het Zayn Malik was.

5 Wat zei Liam Payne over Zayn Malik?

Popster Zayn Malik poseert op een rode loper en treedt op tijdens een concert
Popster Zayn Malik poseert op een rode loper en treedt op tijdens een concert

De zwaarste delen van het Logan Paul-interview gingen over Zayn Malik, het One Direction-lid dat de band voor hun pauze verliet. Liam Payne gaf openlijk toe dat hij zijn voormalige bandlid niet mocht, riep hem uit en voedde Zayns familie op. In het interview, zoals gerapporteerd door CNN, zei Liam: "Er zijn veel redenen waarom ik Zayn niet mag en er zijn veel redenen waarom ik altijd, altijd aan zijn kant zal staan."

4 Liam Payne beweert ook dat hij het leidende One Direction-lid was

Harry Styles poseert voor de albumhoes voor zijn nieuwste plaat, Harry's House
Harry Styles poseert voor de albumhoes voor zijn nieuwste plaat, Harry's House

Liam denkt ook dat hij het hoofdlid van One Direction zou zijn, aangezien hij werd uitgekozen door Simon Cowell toen de band gevormd werd op The X-Factor. Hij besprak dit met enige bitterheid, misschien verwijzend naar het recente succes van Harry Styles. Liam had misschien een van de sterkere stemmen van de crew, maar fans vonden Harry's slappe krullende haar en brutale persoonlijkheid en Zayn's edgy vibe meer waard.

3 Liam Payne treedt nog steeds op, maar hij brengt niet veel nieuwe muziek uit

Liam Payne heeft geen muziek meer uitgebracht sinds zijn samenwerking met Dixie D'Amelio in 2020 met kerstliedjes. In 2017 bracht hij zijn enige soloalbum uit, waarmee hij één hit produceerde. Hij is de laatste tijd echter druk aan het touren geweest en speelde in concerten in Europa en Amerika, waaronder een inzamelingsactie in de Royal Albert Hall in Londen.

2 In contact blijven met zijn medebandleden

one direction verliest kort blauwe geverifieerde controle op twitter
one direction verliest kort blauwe geverifieerde controle op twitter

Gezien zijn woorden over Zayn Malik, is het waarschijnlijk veilig om te zeggen dat Liam Payne geen contact houdt met Zayn. Wat de andere leden betreft, vertelde Harry Styles onlangs in een interview aan Apple Music dat hij alle One Direction-leden vandaag respecteert en zei: "Ik heb het gevoel dat er veel respect is tussen ons allemaal." Het is onduidelijk hoe vaak Liam met de jongens praat, maar de andere leden hebben vermeden om slecht over elkaar te praten in hun solocarrières.

1 Is er nog hoop op een One Direction-reünie?

One Direction Carpool Karaoke
One Direction Carpool Karaoke

One Direction kondigde een "onbepaalde pauze" aan toen ze eind 2015 uit elkaar gingen, wat de mogelijkheid van een reünie mogelijk maakte. Jarenlang hebben fans de hoop vastgehouden dat op een dag ten minste vier van de leden (exclusief Zayn Malik) weer bij elkaar zullen komen. Het lijkt steeds minder waarschijnlijk met het immense succes van Harry en nu met de controversiële opmerkingen van Liam.

Aanbevolen: