Wat is er echt aan de hand met 'The Ellen DeGeneres Show' in 2021?

Inhoudsopgave:

Wat is er echt aan de hand met 'The Ellen DeGeneres Show' in 2021?
Wat is er echt aan de hand met 'The Ellen DeGeneres Show' in 2021?
Anonim

In 2020 begonnen mensen te praten over de giftige omgeving op de Ellen DeGeneres Show, wat absoluut verontrustend en teleurstellend nieuws was om te horen. De eerste aflevering werd uitgezonden in september 2003 en sindsdien zijn er co-hosts van beroemdheden op Ellen en een vreemd interview met Mariah Carey, naast vele andere ongemakkelijke momenten die om de verkeerde redenen gedenkwaardig zijn.

Wat gebeurt er met The Ellen DeGeneres Show in 2021, nu iedereen op de hoogte is van het schandaal? Laten we eens kijken.

'Ellen' In 2021

Ellen DeGeneres is de laatste tijd druk bezig geweest met verschillende projecten, maar fans zijn benieuwd wat er aan de hand is met haar beroemde talkshow.

Het laatste seizoen van de Ellen Degeneres Show zal volgens Variety in 2022 worden uitgezonden, waardoor dit huidige seizoen, het 19e, het laatste is.

De publicatie merkte op dat het contract van de ster slechts tot 2022 liep. Ellen legde aan The Hollywood Reporter uit dat de show die uit de lucht ging niet vanwege het schandaal was: "Het was erg kwetsend voor mij. Ik bedoel, heel erg. Maar als ik daardoor de show had verlaten, was ik dit seizoen niet teruggekomen."

Ellen vertelde The Hollywood Reporter dat ze geïnteresseerd was in het beëindigen van de show en in haar woorden: "Als je een creatief persoon bent, moet je constant worden uitgedaagd - en hoe geweldig deze show ook is, en zo leuk zoals het is, is het gewoon geen uitdaging meer."

Fans waren niet zeker van deze redenering, en veel fans bespraken Ellens opmerkingen op Reddit. Een fan reageerde op haar en zei dat het geen uitdaging was en schreef: "Vreemde manier om te zeggen dat je reputatie is aangetast en de beoordelingen zijn gedaald." Een andere fan schreef: "Het is een behoorlijk slimme manier om te voorkomen dat je officieel wordt geannuleerd."

Een voormalige fan van de serie deelde hun gedachten in dezelfde Reddit-thread en merkte op dat het voelde alsof de show er jarenlang hetzelfde uitzag, wat er uiteindelijk toe leidde dat ze het uitschakelden. De fan schreef: "Ik keek altijd naar deze show en stopte jaren geleden omdat het steeds weer hetzelfde was. Als je alleen maar naar enkele van de meer recente clips op YouTube kijkt, kun je zien dat er letterlijk niets is veranderd. Haar interview stijl, de spellen, de prijzen, het is allemaal al meer dan tien jaar hetzelfde."

Seizoen 19

Seizoen 19 ging in première op 13 september 2021 en volgens People zei Ellen dat ze altijd al een einde had willen maken aan de show. Ze legde uit dat ze geïnteresseerd was om na seizoen 16 weg te lopen. Ellen zei: "Dus we hebben nog drie jaar afgesproken en ik wist dat dit mijn laatste zou zijn. Dat was al die tijd het plan."

Zoals gewoonlijk zit seizoen 19 vol met beroemde gasten, met Jimmy Kimmel, Jennifer Aniston, Kim Kardashian, Melissa McCarthy en Anderson Cooper die tot nu toe allemaal in de talkshow zijn verschenen.

Velen zijn niet verbaasd dat de show tot een einde komt dankzij de reputatie van Ellen en alle verhalen die mensen over haar gedrag hebben gedeeld, samen met enkele interviews door de jaren heen die mensen vreemd vonden.

Een artikel in de New York Times genaamd "Ellen DeGeneres is niet zo aardig als je denkt" heeft mensen zeker aan het praten gebracht en de verhalen over Ellen blijven maar komen.

Mensen hebben het altijd over de lage kijkcijfers die de talkshow heeft gekregen. Volgens Entertainment Weekly waren de kijkcijfers van seizoen 18 veel lager. Terwijl Ellen voorheen 2,6 miljoen kijkers kreeg, kreeg haar show nu 1,5 miljoen kijkers, een daling van 1,1 miljoen.

Terwijl Ellen DeGeneres heeft gesproken over de beschuldigingen over haar gedrag, vielen haar woorden niet goed bij de fans die nog steeds erg van streek zijn over het horen van al deze verhalen.

Ellen vertelde The Hollywood Reporter dat ze het gevoel had dat haar vriendelijke persoonlijkheid en "alles waar ik voor sta werd aangevallen" en dat wat mensen zeiden "me vernietigde".

Ellen zei ook dat ze ervan uitging dat als ze negeerde wat mensen over haar zeiden, het uiteindelijk zou verdwijnen, maar dat gebeurde niet. Ellen zei: "Ik zie een verhaal dat mensen kauwgom moeten kauwen voordat ze met me praten en ik denk:" OK, dit is hilarisch." Dan zie ik een ander verhaal van een ander belachelijk ding en toen hield het gewoon niet op. En ik werkte niet, dus ik had geen platform, en ik wilde het niet op [Twitter] aankaarten en ik dacht.' Als ik het gewoon niet aanpak, gaat het weg, 'omdat het allemaal zo stom was."

Volgens People zal de talkshow van Kelly Clarkson tegelijkertijd met The Ellen DeGeneres Show worden uitgezonden zodra deze voorbij is in 2022.

Aanbevolen: