Meer geruchten komen naar boven als fans Billie Eilish zien hand in hand met Matthew Tyler Vorce

Meer geruchten komen naar boven als fans Billie Eilish zien hand in hand met Matthew Tyler Vorce
Meer geruchten komen naar boven als fans Billie Eilish zien hand in hand met Matthew Tyler Vorce
Anonim

Billie Eilish is in geruchten geweest over de mogelijkheid om een relatie te hebben met acteur Matthew Tyler Vorce. Hoewel noch bevestigd noch ontkend, is het duidelijk dat de twee erg close zijn. Zelfs zijn leeftijd is niet bekendgemaakt, maar uiteindelijk zijn het twee instemmende volwassenen. Eilish' eerdere relatie met Brandon Quention Adams, beter bekend als Q, was tot nu toe een van haar openbare relaties, dus het is begrijpelijk dat de 'Bad Guy'-zangeres haar huidige relaties privé wil houden.

De enige andere keer dat ze een eerdere relatie van haar noemde, was tijdens haar documentaire Billie Eilish: The World's a Little Blurry, waarin ze haar ongenoegen uitte met rapper 7:AMP, ook bekend als Brandon Adams.

Er zijn foto's van de twee die rondhangen zoals gerapporteerd door Page Six, maar uit het niets is er een recente foto opgedoken van Eilish en Vorce samen. Deze nieuwe foto blijft fans doen geloven dat ze een officieel koppel zijn.

Gerelateerd: Billie Eilish twerkte in haar nieuwste TikTok-video en fans zijn geobsedeerd

Billie Eilish en Matthew Tyler Vorce hand in hand
Billie Eilish en Matthew Tyler Vorce hand in hand

Een anonieme gebruiker stuurde het Instagram-account deuxmoi stuurde een foto van Eilish en Vorce die hand in hand lopen in de Fairfax-buurt in Los Angeles. Op de vraag hoe ze aan de foto zijn gekomen, antwoordde de fan dat Eilish verder weg was, maar merkte dat het blonde haar zeker van haar was. Toen ze uiteindelijk haar gezicht van dichterbij konden bekijken, bevestigden ze dat het de 19-jarige zangeres was. Ze gaven een link (die is verwijderd) naar de tatoeage die zich op Vorce's schouder bevond.

Door naar zijn andere Instagram-foto's te kijken, wordt inderdaad bevestigd dat de tatoeage op zijn linkerschouder ongeveer dezelfde is als die op de meegeleverde foto. Eilish' fans hebben ook de gewoonte om naar de zangeres te verwijzen in Vorce's Instagram-berichten, of het nu indirect om haar gaat of niet.

Fans zullen Eilish' geluk altijd boven alles stellen, maar zelfs zij willen graag weten of zij en Vorce officieel een item zijn met de hints die ze hebben gegeven of die zijn ontdekt door mensen die maandenlang langskomen. Uiteindelijk is dat aan hen of ze klaar zijn om hun geruchten romantische relatie te bevestigen of te ontkennen.

Aanbevolen: