Megan Fox en Kourtney Kardashian delen stomende badkamerfoto's met Travis Barker en MGK

Inhoudsopgave:

Megan Fox en Kourtney Kardashian delen stomende badkamerfoto's met Travis Barker en MGK
Megan Fox en Kourtney Kardashian delen stomende badkamerfoto's met Travis Barker en MGK
Anonim

Krachtkoppels van de eeuw, Kourtney Kardashian en Travis Barker, evenals Megan Fox en Machine Gun Kelly, hebben de VMA's stormenderhand veroverd… van hen heeft stomende badkamerfilms gepost, maar één ervan trok de aandacht van de wereld. Het begon allemaal bij de Video Music Awards 2021 toen Kourtney en Megan hun medegeliefden aan het publiek presenteerden en hen een speciale shoutout gaven. Fox zei: "Ik ben een grote fan van deze volgende artiest”, over vriend Kelly gesproken. "Ik heb hem zien groeien, niet alleen als artiest, maar ook als persoon." Kardashian viel toen in: "Ik ben ook een grote fan", voordat hij Barker zei, "en … ik denk dat zijn drummer superheet is. Fox voegde eraan toe: "New York, ik wil dat je extra luid wordt voor onze toekomstige baby-papa's." Kardashian eindigde met een gigantische glimlach, "Machine Gun Kelly en Travis Barker." Laten we eens kijken wat deze dames en hun "baby-papa's" sindsdien hebben gedaan.

De Koppels Op Instagram

The Blonde Don schreef: "Ik vond een zeemeermin ð159;”± ð159;“·."

Travis ondertitelde zijn foto, "VMA's ☠️⛓."

MGK reageerde op de post van zijn vriend, "the mob ð159;¤žð159;¼."

Veel fans bekritiseren hen vier omdat ze echt buiten zijn en hun relaties uitdrukken… maar dat kan ze niet schelen. Ze werden allemaal gespot op een dubbele date nadat de VMA's hun eigen afterparty maakten.

"Het viertal kwam zondagavond laat naar de Italiaanse hotspot en genoot van verschillende heerlijk uitziende gerechten terwijl ze aan het kletsen waren. Op een gegeven moment werden Fox, 35, Kardashian, 42, en Barker, 45, aandachtig zien luisteren terwijl Kelly, 31, sprak, misschien herhalend zijn drama dat zich eerder op de avond met Conor McGregor ontvouwde."

Kardashian en Fox zijn heel close geworden sinds ze met muzikant besties daten. Dit zal niet het laatste zijn dat fans van dit dynamische viertal zien.

Een fan schreef: "Megan Fox en MGK & Kourtney en Travis Barker zijn op dit moment gemakkelijk de populairste koppels in het spel", terwijl een ander eraan toevoegde: "het gesprek over Kourtney/Travis, Megan/MGK was iets dat ik echt Ik wist niet dat ik het nodig had totdat ik die foto van Kourtney en Megan in de badkamer zag."

Aanbevolen: