Kanye West brengt quality time door met zijn kinderen na stomende dates met Julia Fox

Inhoudsopgave:

Kanye West brengt quality time door met zijn kinderen na stomende dates met Julia Fox
Kanye West brengt quality time door met zijn kinderen na stomende dates met Julia Fox
Anonim

Kanye West heeft een adempauze genomen van het organiseren van stomende fotoshoots met nieuwe beau Julia Fox, zodat hij wat quality time met zijn kinderen kan doorbrengen. Hij en zijn kroost - North, 8, Saint, 6, Chicago, 3 en Psalm, 2 - zagen eruit alsof ze een middag vol bordspelplezier zouden beginnen, toen ze het luxe 'Soho Warehouse Hotel' werden binnengeleid, vergezeld van een assistent met spellen zoals 'Connect 4' en 'Guess Who'.

Hoewel de voogdijregelingen van Kanye en ex-vrouw Kim Kardashian niet openbaar zijn gemaakt, heeft Kim in het verleden gesuggereerd: "We hebben een geweldige co-ouderschapsrelatie…"

Kim Kardashian heeft verklaard dat 'Kanye altijd familie zal zijn'

“Ik heb zoveel respect voor hem, en weet je, dat was mijn vriend in de eerste plaats, voor een lange tijd, dus ik zie dat niet verdwijnen… Ik zal voor altijd Kanye's grootste fan blijven. Hij is de vader van mijn kinderen, Kanye zal altijd familie blijven.”

Je zou kunnen speculeren dat de laatste romantische interesse van West, Julia Fox, de rapper waarschijnlijk miste terwijl hij bezig was met zijn kinderen. Ze heeft geen geheim gemaakt van haar verliefdheid op Kanye, en schreef zelfs een stromend essay voor Interview Magazine over hun amoureuze ontmoetingen, ondanks het feit dat het paar slechts minder dan veertien dagen een relatie had.

De actrice onthulde: Ik ontmoette Ye in Miami op oudejaarsavond en het was meteen een connectie. Zijn energie is zo leuk om in de buurt te zijn. Hij liet mij en mijn vrienden de hele nacht lachen, dansen en glimlachen. We besloten om de energie aan de gang te houden en terug te vliegen naar New York City om Slave Play te zien.”

Julia Fox onthulde dat Kanye haar regisseerde tijdens een fotoshoot terwijl ze dineerde in een restaurant

Ye's vlucht landde om zes uur en het toneelstuk was om zeven uur en hij was daar OP TIJD. Ik was onder de indruk. Na het toneelstuk kozen we ervoor om te dineren bij Carbone, een van mijn favoriete restaurants. Duidelijk.”

“In het restaurant regisseerde Ye een hele fotoshoot voor mij terwijl de mensen aten! Het hele restaurant vond het geweldig en juichte ons toe terwijl het gebeurde. Na het eten had Ye een verrassing voor me. Ik bedoel, ik ben nog steeds in shock. Je had een hele hotelsuite vol kleren.”

“Het was de droom van elk meisje die uitkwam. Het voelde als een echt Assepoester-moment. Ik weet niet hoe hij het deed, of hoe hij het allemaal op tijd daar kreeg. Maar ik was zo verrast. Zoals, wie doet dit soort dingen op een tweede date? Of welke datum dan ook!”

“Alles bij ons was zo organisch. Ik weet niet waar het heen gaat, maar als dit een indicatie is voor de toekomst, ik ben dol op de rit.'

Aanbevolen: