Waarom fans Megan Fox en MGK vergelijken met Angelina Jolie en Billy Bob Thornton

Inhoudsopgave:

Waarom fans Megan Fox en MGK vergelijken met Angelina Jolie en Billy Bob Thornton
Waarom fans Megan Fox en MGK vergelijken met Angelina Jolie en Billy Bob Thornton
Anonim

De verloving van Megan Fox en Machine Gun Kelly heeft het internet zeker doen wankelen. Fans waren enthousiast over de aankondiging die drie maanden na de verloving van het tweelingpaar van het paar, Kourtney Kardashian en Travis Barker, kwam. Netizens beschouwen het als het 'tijdperk van rockstar-paren'. De trend heeft ook Kardashians 21-jarige bestie bereikt, TikTok-ster Addison Rae, die momenteel een relatie heeft met de Israëlische gitarist en songwriter Omer Fedi.

Maar in het licht van Fox en MGK die onlangs "elkaars bloed dronken", vonden fans dat het nodig was om het OG-rockerpaar, Angelina Jolie en Billy Bob Thornton, te crediteren. Zelfs de zoon van Thornton zei dat het pas verloofde stel "copycats" zijn van zijn vader. Dit is waarom.

Megan Fox & MGK 'Gekopieerd' Angelina Jolie & Billy Bob Thornton's 'Blood Love'

Fox kondigde haar verloving met MGK aan door een video van het voorstel te plaatsen, samen met een bijschrift dat wat details over het magische moment vrijgaf. "In juli 2020 zaten we onder deze banyanboom", schreef de actrice op Instagram. "We vroegen om magie. We waren ons niet bewust van de pijn die we samen zouden doormaken in zo'n korte, hectische periode. We waren ons niet bewust van het werk en de offers die de relatie van ons zou vergen, maar dronken van de liefde. En het karma." Natuurlijk hield Fox de verhalen over de tweelingziel niet tegen.

"Op de een of andere manier, anderhalf jaar later, nadat ik samen door de hel was gegaan en meer had gelachen dan ik ooit voor mogelijk had gehouden, vroeg hij me met hem te trouwen", vervolgde ze. “En net als in elk leven voor dit, en zoals in elk leven dat erop zal volgen, zei ik ja… en toen dronken we elkaars bloed."Je zou denken dat fans woedend zouden zijn over het bloeddrinken. Maar in plaats daarvan waren ze verontwaardigd dat ze de "bloedliefde" van Jolie en Thornton "kopeerden". het wilde ex-koppel.

In 2000 droegen Jolie en Thornton flesjes met elkaars bloed om hun nek terwijl ze hun geloften uitwisselden in Las Vegas. De Maleficent-ster droeg een casual spijkerbroek, een tanktop en laarzen. Ze zijn weggelopen terwijl de Sling Blade-acteur nog steeds verloofd was met Laura Dern. Gek, toch? Voordat Jolie en Thornton in 2003 scheidden, haalden ze ook de krantenkoppen vanwege hun gepassioneerde publieke uiting van genegenheid. Een van hun meest iconische momenten was de première van Jolie's film uit 2000, Gone in 60 Seconds. Daar, terwijl de actrice Thornton verdronk in kussen en happen, vertelde hij MTV dat ze seks hadden in de auto op weg naar het evenement.

Natuurlijk gingen fans naar Twitter om de poging van Fox en MGK om "de volgende Angelina en Billy Bob te zijn" af te wijzen. Een fan twitterde: "Megan en MGK willen wat Billy Bob en Angelina hadden, maar helaas hebben ze dat sap niet. Sorry voor hen." Een andere fan zei dat het is omdat "je griezelige gekheid niet zomaar kunt forceren, het moet iets natuurlijks zijn." Ondertussen zijn er mensen die vinden dat zulke bizarre capriolen helemaal niets zouden moeten zijn. " Mensen blijven zeggen dat [Megan] Fox en MGK de 2020-versie zijn van Angelina Jolie en Billy Bob Thornton en ik zie het, "tweette een fan. "Beide koppels zijn erin geslaagd om letterlijk iedereen ongemakkelijk te maken."

Billy Bob Thornton's zoon: MGK & Megan Fox zijn 'Copycats' van zijn vader en Angelina Jolie

Thorntons zoon Harry, is het er zelf mee eens dat Fox en MGK "copycats" zijn van zijn vader en ex-stiefmoeder. In gesprek met Page Six reageerde de relatief beroemde: Ranch Rules-ster op het jonge stel en zei: "Ah, het zijn copycats." Hij haat ze echter niet. Hij vindt het eigenlijk interessant om te zien hoe het paar een eerbetoon brengt aan de vroegere romance van zijn vader met de Marvel Cinematic Universe-actrice. Hij deelde ook zijn herinneringen aan zijn vader die een flesje Jolie's bloed om zijn nek droeg. 'Ik dacht alleen dat het een halsketting was,' zei de jonge Thornton. "Nu… ik vind het walgelijk om iemands DNA de hele dag om je nek te hebben gewikkeld. Het is zeker interessant."

De realityster voegde eraan toe dat hij de trendsettende impact van zijn vader waardeert. "Hij heeft trends gezet", zei hij. “Dat vind ik geweldig. Dat kan ik waarderen.” Toen hem werd gevraagd naar zijn vaders mening over hem die reality-tv betrad en zijn comfortabele leven verruilde voor het leven op de boerderij met andere beroemde kinderen, onthulde hij dat de acteur hem helemaal steunt. "Mijn vader zei tegen me: 'Je komt op tv, dus wees voorzichtig en doe niets gênants'", zei de beroemde nakomeling. "Maar hij zei me ook plezier te hebben en me te laten weten dat hij heel enthousiast voor me was."

Aanbevolen: