Nieuwe trailer voor 'Heavy' Baits 'Game Of Thrones'-fans met Sophie Turner in stomende liefdesscène

Nieuwe trailer voor 'Heavy' Baits 'Game Of Thrones'-fans met Sophie Turner in stomende liefdesscène
Nieuwe trailer voor 'Heavy' Baits 'Game Of Thrones'-fans met Sophie Turner in stomende liefdesscène
Anonim

Sophie Turner's nieuwste project bewijst haar acteerkwaliteiten op een grote manier; de Game of Thrones-ster heeft haar fans verrast in de nieuwste trailer voor haar aankomende thrillerdrama Heavy.

In de trailer is Turner te zien bovenop acteur Daniel Zovatto in wat lijkt op het begin van een stomende liefdesscène. Fans zijn gewend om Sophie Turner te zien als de sombere Lady of Winterfell, Sansa Stark, maar "door de oude goden en de nieuwe", zoals ze in de show zouden zeggen, zou al het ijs op The Wall smelten als Lady Stark zich uitkleedt tot het 'absolute' minimum.

De film draait om een spraakmakende drugsdealer Sev Max (Zovatto) en zijn liefdesbelang Maddie (Turner). Ze zijn uitgebroken in de scene van de Big Apple en hebben het gevoel dat er niets mis kan gaan. De trailer is een chaotische blik op hun leven wanneer een oude vriend hulp nodig heeft. Een vriend in nood laat je inderdaad vermoorden!

Dit is niet de enige stomende scène die we in de trailer te zien krijgen. Er zijn ook flitsen van vele andere intieme momenten tussen Sev en Maddie, wat suggereert dat de trailer zeer representatief is voor wat er in de film gebeurt, en niet alleen de ene stomende scène in de trailer als lokaas gebruikte voor Game of Thrones-fans.

Dit is niet de eerste beurt van Turner aan intimiteit op het scherm: ze nam eerder een meer PG-13-rol aan als Jean Gray in de X-Men-serie, na een korte poging tot een paar seksscènes in Game of Tronen - veel minder dan de meeste van haar co-sterren.

Heavy's trailer heeft al een massale reactie van Sophie's fans verzameld, maar het is niet alleen omdat het 'wild op het bed' gek is. We kunnen haar in één scène ook een spuit in Zovatto's nek zien duwen, wat de soort intensiteit en hoge inzetten laat zien waar veel Game Of Thrones-fans zich waarschijnlijk aangetrokken voelen.

In de laatste seconden van de trailer horen we de stem van Turner: Dit is het soort verhaal waarin iedereen de schuld krijgt en niemand wordt gespaard. Aan de andere kant zeggen ze wel dat liefde alles overwint.”

Heavy verschijnt op 9 februari 2021 in Video On Demand in de VS.

Aanbevolen: