Wat Shane West heeft gezegd over zijn relatie met Mandy Moore op 'A Walk To Remember

Inhoudsopgave:

Wat Shane West heeft gezegd over zijn relatie met Mandy Moore op 'A Walk To Remember
Wat Shane West heeft gezegd over zijn relatie met Mandy Moore op 'A Walk To Remember
Anonim

De chemie van Shane West en Mandy Moore in A Walk To Remember is alles. De energie tussen hen was zo elektrisch dat fans zich afvroegen of Mandy absoluut hals over kop was met de ER-ster. Hoewel Shane niet echt de epische carrière heeft gehad die Mandy heeft gehad sinds de film uit 2002 werd uitgebracht, zijn fans nog steeds verliefd op hun beide personages, respectievelijk Landon en Jamie.

Zoveel co-sterren in romantische films kunnen het eigenlijk niet met elkaar vinden achter de schermen, maar dit lijkt niet het geval te zijn tussen deze twee sterren. Shane gelooft zelfs dat de chemie in de film werd geholpen door hun zeer reële off-set connectie…

6 Shane West dankt Mandy Moore met het succes van een wandeling om nooit te vergeten

A Walk To Remember wordt zonder twijfel beschouwd als een van de beste films gebaseerd op de verhalen van auteur Nicholas Sparks. Hoewel er zeker een paar redenen waren waarom de film zo hoog aangeschreven staat, waaronder de regie van Adam Shankman, gelooft Shane dat de keuze om Mandy te casten de belangrijkste is.

"Ik denk dat het hebben van Mandy echt geholpen heeft, omdat ze het uit het park sloeg, maar ook uit deze muziekachtergrond kwam, dus ze was in staat om dat te doen en op te treden", zei Shane in een interview met Vulture. "Een van de momenten die me opvielen tijdens het filmen was toen we het stuk aan het doen waren. Mijn personage wilde daar niet zijn, wilde niet acteren en het kon haar niets schelen. Ze komt naar buiten en doet dit geweldig vocale prestaties, en dat is precies wanneer Landon het wist, en hij werd verliefd op [Mandy Moore's karakter] Jamie. Ik herinner me tijdens die lange, lange dag fotograferen, zwetend onder die lichten, dat we iets speciaals hadden. Omdat ik gewoon kon vertellen de manier waarop ze het deed in de voorstelling, de manier waarop het werd gefilmd - ik hoefde alleen maar te gaan zitten en te reageren. Misschien was dat bliksem in een fles daar. Ik werd getroffen door haar optreden in het echt, gedurende het moment. Ik was op dat moment in werkelijkheid trots op haar. Ik probeerde ook te acteren, wat ook een beetje was van wat Landon voelde. Dus ik geloof dat ze het voelde, ik voelde het, en het publiek zal weten of je liegt of niet. We hebben zeker niet gelogen."

5 Shane West gelooft dat hij en Mandy elkaar verpletterd hebben

Misschien is het meest bekende dat Shane heeft gezegd over zijn relatie met Mandy op de set van A Walk To Remember, dat hij gelooft dat er iets tussen hen was. In zijn interview in 2021 met Vulture gaf Shane toe dat veel van de castleden op de set romantische en seksuele chemie hadden. En ja, dit omvatte hem en Mandy. Hoewel ze er blijkbaar niet naar handelden.

"We hadden allemaal chemie buiten het scherm, in de zin van binding en vriendschap, inclusief [Mandy], wat het grappigste is omdat alle andere personages haar hadden gepest. Iedereen vond elkaar leuk. Het was het tegenovergestelde van de film. Iedereen deed mee en had een geweldige tijd. En ja, er was chemie. Ik denk dat wij [Mandy en ik] allebei een beetje verliefd waren, maar toen waren we er gewoon voor elkaar op de meest eerlijke en puurste manier. Dat klinkt ongelooflijk oubollig, maar is waar en zeldzaam."

4 Shane en Mandy hadden bijna onmiddellijk scheikunde

In zijn interview met Vulture beweerde Shane dat hij bijna onmiddellijk voelde dat hij en Mandy chemie hadden. Hoewel hij als acteur niet zelfverzekerd genoeg was om echt van buiten naar binnen te kijken, voelde hij het wel.

"Ik herinner me dat ik dacht dat Mandy, hoewel ik haar niet kende, perfect was voor deze [film]," zei Shane. "We hadden een sit-down auditie. Het was een van de leukste audities ooit, waar Mandy en ik samen, met de regisseur, een uur of twee bij Warner Bros. hebben kunnen lezen, bijna alsof we de rol hadden. Maar ik denk dat hij altijd had gezegd dat [Mandy] zijn favoriet was en ik zijn favoriet, dus hij wilde ons bij elkaar brengen, met ons samenwerken en kijken of we chemie konden hebben. Blijkbaar wel."

3 Shane West hield van het haar van Mandy Moore

Toen hem werd gevraagd naar de inmiddels iconische trui die Mandy in de film droeg, beweerde Shane dat hij er niet echt veel aandacht aan schonk toen ze de film opnamen. In plaats daarvan was hij meer gefocust op haar haar.

"Waar we echt de hele tijd op hebben gelet, was Mandy's haar. Omdat ze dramatisch met de dobbelstenen had gegooid om haar imago voor deze film volledig te veranderen. Ze was blond en nu was ze opeens brunette, en dat was iets waar we het altijd over hadden en naar staarden. Dat was de echte realiteit achter de schermen van: 'Wauw, ze ziet er geweldig uit. Dit werkte helemaal.'"

2 Shane West op zijn intieme scène met Mandy Moore

Zoals aangegeven in het Vulture-interview, is een van de meest intieme momenten in de hele film de vlindertattooscène. Shane dacht niet veel aan de scène toen hij het script las, maar de dingen veranderden toen hij het daadwerkelijk met Mandy filmde.

"Het was leuk om te doen. Het is moeilijk om niet te glimlachen als je naar Mandy's schattige, schattige gezicht kijkt - om daarop te reageren. En het maakte het gemakkelijk. Ik kon die tatoeage niet goed krijgen. Ik was het constant aan het verknoeien. Er zouden outtakes moeten zijn. Ik denk niet dat die er zijn - waar ik het afpel en het is als een derde van een vlinder, of een halve vlinder, of het werkte helemaal niet. Dan begint ze lachen en dan is het allemaal waardeloos. Dus ik denk dat de combinatie van ons grappen maken de ultieme onthulling meer een succes heeft gemaakt."

1 Er komt geen Walk To Remember-vervolg, maar Shane wil met Mandy werken

Toen Shane werd gevraagd of hij en Mandy in een of andere vorm zouden terugkeren naar hun personages uit A Walk To Remember, was zijn antwoord eigenlijk een 'nee'. Hij verklaarde echter ronduit dat hij weer met Mandy wil samenwerken.

"Ik denk niet dat het zou doorgaan als Landon en Jamie. Ik denk dat het zou doorgaan als Shane en Mandy als er een ander project zou plaatsvinden," gaf Shane toe."Er is geen script; ik gooi het er gewoon uit dat we altijd hebben gezegd:" Ja, dat zou cool zijn als we op een dag iets zouden doen. Maar we zullen zien of het ooit gebeurt. Dat zou het "vervolg" zijn: een ander project met dezelfde, bekende gezichten."

Aanbevolen: