Wat Shane West heeft gedaan sinds 'A Walk To Remember

Inhoudsopgave:

Wat Shane West heeft gedaan sinds 'A Walk To Remember
Wat Shane West heeft gedaan sinds 'A Walk To Remember
Anonim

This Is Us is een van de meest opwindende tv-drama's van de afgelopen jaren, en Mandy Moore is momenteel zwanger en filmt een nieuw seizoen. Jaren voordat Mandy Moore de rol van Rebecca Pearson speelde, speelde ze in de romantische film A Walk To Remember met Shane West.

Wat heeft Shane West uitgespookt na de hoofdrol in de succesvolle Nicholas Sparks-film? Men hoort tegenwoordig weinig van hem, al werkt hij sinds zijn beurt als Landon in die hartverwarmende film vrij regelmatig. Laten we eens kijken waar zijn carrière naartoe ging vanaf de film uit 2002.

Muziek maken

Sommige leuke films uit de jaren 2000 deden het financieel slecht, maar A Walk To Remember was een succes. Daarna nam West niet veel hoofdrollen op zich, maar zijn aandacht was gericht op een andere creatieve bezigheid.

Shane West zat in de band Jonny Was, en het klinkt alsof muziek een groot deel van zijn leven uitmaakte, zowel voor, tijdens als nadat hij de film A Walk To Remember maakte.

In een interview in 2003 met Buffalo News vertelde hij dat hij een aantal indiefilms had waar hij deel van kon uitmaken, maar hij was enthousiast over zijn band. Hij zei: "Misschien doe ik in januari een paar onafhankelijke optredens. Ik wilde een pauze nemen en me op de band concentreren. We hebben behoorlijk strakke nummers. Ik meen het serieus en zij zijn het absoluut serieus."

Shane West
Shane West

Hij sprak ook over de vroegere naam van de band, Average Joe. West legde uit: "Vroeger werden we Average Joe genoemd. Average Joe was gewoon gemiddeld, zo typerend voor een titel dat toen we probeerden er copyright op te krijgen, we in de problemen kwamen omdat er eigenlijk te veel bands, kledingbedrijven en zo waren" die werden ook gemiddelde Joe genoemd. West schreef een deuntje "over een dakloze" in B altimore en dat werd de naam van de band.

Het klinkt alsof Shane West graag een time-out nam van de acteerbusiness, zodat hij muziek kon maken, en fans zijn blij te weten dat hij deed waar hij van hield.

Een mislukte film

Natuurlijk heeft niemand altijd successen, en toen West ging produceren, ging het niet zo goed.

Shane West was een uitvoerend producent van een film die het uiteindelijk niet zo goed deed.

Volgens Nicki Swift vertelt de film What We Do Is Secret het verhaal van Germs, een punkband uit Los Angeles. Het is logisch dat West bij het project betrokken zou zijn geraakt, aangezien hij in veel bands heeft gespeeld en absoluut in de muziekwereld is. Helaas was het een mislukking. Nicki Swift wijst erop dat de film wereldwijd iets meer dan $ 58.000 opbracht. West speelde uiteindelijk in de film als Darby Crash.

Andere rollen

In 2003 speelde Shane West de rol van Tom Sawyer in The League of Extraordinary Gentlemen.

Na die film nam hij een paar andere filmrollen op zich, maar niets is te memorabel. West deed het iets beter op tv, met de rol van Michael op Nikita van 2010 tot 2013 en John Alden op Salem van 2014 tot 2017.

West vertelde Collider.com dat hij het leuk vond om aan Nikita te werken en dat hij het een spannend project vond om aan mee te werken. Hij zei: "Ik keek naar andere tv-programma's. Het was het eerste pilotseizoen waar ik deel van uitmaakte, sinds ik Once & Again deed. Ik wist niet zeker of ik het wel wilde. Ik wilde gewoon naar binnen en kijk wat er aan de hand was, want er is de laatste tijd zo veel op televisie geweest en de filmwereld is in veel opzichten in de wereld aan het instorten en probeert te herstellen. Dat is waarom je zoveel geweldige acteurs en zoveel films ziet acteurs op televisie nu. Het schrijven is beter en het werkt gewoon."

Omdat fans het geweldig vonden om naar Moore en West in A Walk To Remember te kijken, is er natuurlijk een natuurlijke volgende vraag: zou hij een rol spelen in This Is Us? Volgens een UPI-verhaal uit 2019 zei hij dat het zeker zou kunnen gebeuren, maar dat het zou moeten voelen als het "juiste" om te doen. Hij zei: "Ik heb het gevoel dat als het goed was [ik het zou doen]… het de juiste manier zou moeten zijn om het te doen. Ik ben 100 procent geïnteresseerd. We hebben er eigenlijk over gesproken, maar je zou wil dat het iets speciaals is. Ik zou het niet doen] alleen maar om binnen te komen, maar [ik wil] iets dat ergens heen gaat."

Het is cool om meer te weten te komen over wat Shane West heeft gedaan sinds zijn hoofdrol in A Walk To Remember. Hoewel hij enig succes heeft gezien, zoals zijn tv-rollen in Nikita en Salem en zijn tijd met zijn band Jonny Was, produceerde hij ook een film die het niet geweldig deed aan de kassa. De carrière van West is een geweldige les in hoe iedereen ups en downs ervaart en het is oké zolang iemand op zoek is naar betekenis en geluk in wat ze doen.

Aanbevolen: